tiistai 14. lokakuuta 2014

Lisää naamajuttuja

Syyskuussa tuli käytettyä loppuun kaksi muutakin kasvoille tarkoitettua tuotetta ja aloitetaanpas siitä miellyttävämmästä tapauksesta.


Avonin Naturals Herbal kasvovesi oli oikein oivallinen tuote hivenen luotaantyöntävästä etiketistään huolimatta ;) Oikeasti, viehättääkö tuo etiketti ketään, minusta tuo on jollain tavalla vanhahtavan näköinen? No, ulkonäöstä viis, tämä tosiaankin tuntui kasvoilla mukavalta, tämän jäljiltä kasvot tuntuivat hivenen kosteutetuilta ja tuoksukin oli miellyttävä. Koostumus tässä oli ihan inasen geelimäistä, mutta ei suinkaan sellaisella rasittavalla tavalla eli kasvovesi imeytyi vanulappuun eikä suinkaan jäänyt pyörimään vanulapun päälle. Mä nimittäin koen tuon edellä mainitun geelimäisiin kasvovesiin ilmiön jokseenkin haastavaksi... Pullon pieni koko (100 ml) on sekä plussaa, että miinusta. Plussaa siitä ettei tuotteeseen takuulla ehdi kyllästyä, miinusta nopeasta kulumisesta.

Toisen kasvotuotteen ostin kesällä luontaistuotekaupan alelaarista. Tämän kanssa mulla tuli sitten vähän hoppu, katsoin testerin päiväystä ja sitä oli riittävästi, mutta ostamani yksilön päiväystä en älynnyt katsoa ja siinä päiväys oli muistaakseni tammikuussa 2014.


Pullon eleetön ulkonäkö miellyttää varmasti monen silmää.


Tässä kuvausta itse tuotteesta.


Tämä kuitenkin jätti minut vähän kylmäksi, niin kuin valitettavasti moni muukin kasvojen kosteutukseen tarkoitettu tuote. Ei tässä sinällään ollut mitään vikaa, kosteuttikin kasvoja ihan hyvin kesäaikaan, mutta blääh-fiilis tästä silti jäi. Tuoksukin oli outo, tai siis tämä ei tuoksunut juuri millekään ja tuoksusta tuli lähinnä mieleen about paperi. En tiedä olisiko parasta ennen-päiväyksen umpeutuminen voinut vaikuttaa tuoksuun, tosin ilmatiiviissä pumppupullossa (plussaa sentään siitä!) tuoksun muuttuminen on lienee lähestulkoon mahdotonta. Vai onko? 

Summa summarum, Avonin kasvovettä voisin ostaa toistekin, mutta Natura Median geelivoidetta en.

2 kommenttia:

  1. Mulla odottaa tuo ruusuvoide käyttöönottoa, nyt muistin sen, kun luin juttusi. :D Saas nähdä, mitä tykkään siitä.

    VastaaPoista
  2. No niin, otahan äkkiä käyttöön, olisi mielenkiintoista kuulla sun analyysi ruusuvoiteesta =)

    VastaaPoista