perjantai 17. lokakuuta 2014

Ihana, mutta melkeinpä liiankin riittoisa!

Kroppapuolella sain vihdoinkin käytettyä loppuun Weledan sitruksisen vartaloemulsion eli tämän näin.


Pakkauksen ulkonäkö oli hyvinkin piristävä ja sisältökin oli oivaa kamaa.


Kymmenen pistettä pumppusysteemille joka ei sotannut, me like!


Kas, nyt vasta hoksasin jotta tämä siis viilensi..okei, en onneksi huomannut mitään överiä viilennysefektiä, mutta ehkä tämä kuitenkin on parhaimmillaan kesällä. Koostumus oli ohuehkoa ja kosteutti kyllä, mutta talvella varmasti ihoni olisi kaivannut jotain tuhdimpaa kosteuttajaa. Tuoksustakin tykkäsin ja mielestäni se oli parempi kuin tässä Santen melkein vastaavassa tuotteessa. Alkoholihan se tässäkin tuoksahti, mutta haihtui kyllä nopeasti. Ja riittoisa tämä tuntui olevan, luulin jossain välissä ettei tämä lopu koskaan! Tietystikin olin välillä laiska ja en jaksanut rasvailla kroppaani eli sekin teki osansa. Loppua kohden jo vähän kyllästyinkin tykästymisestä huolimatta. Mutta, voisinpa joskus toistekin tätä käyttää =)

Samaan syssyyn sitten toinen tuote joka puolestaan ei ollut mikään ihanuus. Oon aikaisemmin käyttänyt samanlaisen mukamaste vartalonkuorinnan, tuoksu vaan oli eri.


Tämä oli ihan surkea (kuten myös se edellinenkin vastaava) ja suorastaan tehokäytin tämän vain siksi että pääsisin tästä eroon. Tuoksukin oli mun nenään paha, se aikaisemmin käyttämäni tuoksui paremmalle. Eli hyi yök, ei kiitos enää koskaan tällaisia todellisia turhakkeita joiden käyttäminen lähinnä vain ärsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti