tiistai 9. syyskuuta 2014

Kaksi sinällään hyvää, mutta...

Mulle tuntuu olevan ongelmallisia kasvovoiteet sun muut, useimmiten ne jättävät vaan minut jollain tapaa kylmiksi. Ehkäpä olen vain liian kranttu..? Aloitetaan Bottega Verden kasvovoiteesta.


Mantelinen kasvovoide soveltuu kaikille ihotyypeille (myös kuivalle) ja voiteena tämä olikin ihan kiva, tuoksukin oli ok, tosin en minä siihen mitenkään rakastunut. Jossain vaiheessa kuitenkin kyllästyin tähän ja taisinpa kokea tämän olevan liian ravitseva kesäaikaan vaikkei koostumus ollutkaan mitään jankkia. Niinpä siirsin tämän pussukaan joka kulkee mukana mökillä ja siellä tätä oli mukava käytellä saunan jälkeen, tuolloinhan iho tunnetusti kaipaa kosteutusta normaalia enemmän. Kuitenkin fiilikset tästä jäivät sen verran pliisuiksi etten toista kertaa ostaisi tätä.

Toinen tuote olikin sitten peräisin LivBoxista ja tästä kyllä tykkäsin, mutta siltikin nopeutin sen loppumista.


Dermalogican minikokoinen sy-voide oli tosiaankin miellyttävän tuntuinen tuote ja myös tuoksusta tykkäsin. Olin yllättynyt, jotenkin oletin ettei tämä olisi tuoksunut, mutta tässä oli tosiaankin sellainen omaan nenään ehkä jopa hedelmäinen tuoksu. Tätä pystyi muistaakseni käyttämään myös huulten ympäryksille (vaikkei LivBoxin sivuilla asiasta mainitakaan, mistä lie sitten bongasin ko. tiedon) ja sinne sitä myös lääpin. Kuitenkin jossain vaiheessa lätkin lopun tuotteesta ihan kasvoille koska halusin päästä tästä eroon, sy-tuotteita kun mulla on ihan jo tarpeeksi (suurin kiitos LivBoxille, toivottavasti nyt mitään vastaavia tuotteita ei tulisi pitkään aikaan) joten enhän mä niitä saa koskaan kulutettua jos en välillä vähän oio mutkia ;)

2 kommenttia:

  1. Vaikka kasvovoiteiden testaus on mun lempipuuhaa blogiin, niin niiden arvostelu on välillä vaikeaa. Yleensä tuotteet tekevät sen mitä lupaavat: kosteuttavat ihoa, tekevät siitä kuulaamman jne. Mutta ei sen ihmeempää. Mutta sitten joskus osuu tielle niitä voiteita, kun huomaat, että koko naama on aivan eri kunnossa siihen verrattuna, kun aloitit tuotteen käytön (esim. Bakel & RVB), niistä tuleekin sitten niitä kestolemppareita.

    VastaaPoista
  2. Omaa kestolempparia odotellessa... ;)

    VastaaPoista