perjantai 5. syyskuuta 2014

Käyttömukavuus ratkaisee

Viime kuussa kului loppuun 2 vartalokuorintaa jotka molemmat olivat äärettömän hyviä, mutta joista toinen veti pidemmän korren käyttömukavuutensa ansiosta. Aloitetaanpas siitä sitten eli kyseessähän on tuttu Yveksen kuorinta johon rakastuin taannoin päätä pahkaa.


Tämä kuorinta sinkosi heti luottotuotteekseni ja en enää hehkuta lisää (paitsi ehkä vähän, kokeilkaa, tämä ON ihana!), tästä postauksesta voitte lukea arviota ko. tuotteesta.

Sitten se toinen yhtä mainio kuorinta joka myöskin on Yveksen tuotantoa.


Tämäkin oli tehoiltaan mainio eli totisesti kuori eikä vain yrittänyt sitä. Tuoksu oli tässä mukavan mieto, sellainen oliivimainen. Tässä kuorinnassa nuo hippuset olivat tasakokoisia ja niitä oli paljon, tuossa edellisessä kuorinnassahan on kahden kokoisia rakeita ja niitäkin on paljon. Eli on makuasia kummasta tykkää, mä tykkäsin kummastakin.

Mutta, sitten tämän purkkituotteen miinukset... Ensinnäkin, eihän purkissa oleva suihkussa käytettävä tuote ole niin hygieeninen kuin tuubissa oleva, purkkiin kun helposti pääsee livahtamaan vettä tuotteen sekaan. Toisekseen, kyllä tuollainen iso purkki vie kummasti tilaa suihkuhyllyssä vaikka toki se on kaunis katsella (onneksi matsku oli muovia, lasisen kanssa olisin epäilemättä ollut kirjaimellisesti helisemässä =D). Suurin miinus oli kuitenkin tuon saranasysteemin jäykkyys, sen aukaisu suihkussa ei käynyt yhtä helposti kuin klipsikorkin. Toki siinä on se etu ettei vettä pääse purkkiin sen kiinni ollessa, mutta kyllä mun makuun systeemi olisi saanut olla pikkasen löysempi. En tiedä päteekö tämä kaikkiin purkkeihin vai sattuiko mulle tavallista tiukempi tapaus, kertokaas te jotka olette näitä Yveksen purkkikuorintoja joskus käyttäneet..?

Hinnassakin on pientä eroa, tuubissa oleva kuorinta maksaa normihintaisena 13,50 € per 150 ml, mutta hyvin usein tämä on tarjouksessa. Litrahintaa normaalihintaisena sille tulee 52,67 €. Purkissa olevan 'vihreä hinta' on 15,90 €/200 ml ja litrahinaksi tulee 79,50 €. Jotenkin mulla on sellainen tuntuma jotta nämä vihreät hinnat omaavat tuotteet eivät ole niin usein tarjouksessa, tosin omani ostin tarjouksesta ja sen hinta taisi olla piirun alle 11 €. Jatkossa tulen siis suosimaan tuota tuubikuorintaa halvemman hinnan ja helppokäyttöisyyden vuoksi, mutta ehkä joskus vaihtelun vuoksi voisin ostaa purkkiversiotakin eri tuoksussa jos oikein hyvä tarjous tulee vastaan.

Hyviä tuotteita siis kummatkin, mutta kummasti se käyttömukavuus (ja toki hintakin) ratkaisee... =)

2 kommenttia:

  1. Vihreät tuotteet on tosi harvoin alennuksessa. :( Mun suosikki on tuo purkki, ne on kaikki aivan ihania.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, sais kyllä olla useamminki tarjouksessa, esim. tämän kuorinnan oikea hinta on aika suolainen =/

    VastaaPoista