torstai 25. syyskuuta 2014

Ja sitten ne suihkarit...


LdB:n ihanuussuihkari oli käytössä mökillä ja elokuussa sitten loppua turahti. Tätä oon käyttäny aikaisemmin yhden pullon ja edelleenkin voisin tätä käyttää.


Yveksen Monoï ei taida sen kummempia esittelyitä enää kaivata. Nam, en muuta sano!


Avon Senses Mood Therapy Energising oli pettymys, tuoksu oli melkoisen miehekäs ja aloinkin miettimään onko tämä sittenkin miesten suihkari. Mene ja tiedä, mutta ei ollut mun makuun tämä.


Avon Naturals Apricot and Shea oli pyörinyt jemmassa ties kuinka kauan ja en tiedä saako tätä enää. Harmi jos ei saa, tämä oli nimittäin aikas herkku!


Yveksen Retropicalin tilasin kesällä 2013 ja muistelin jotta olisin tilannut tuolloin tätä 2 pulloa. Vaan väärässäpä olin, tutkailin blogia ja lopulta olinkin tilannut tätä vain tämän yhden pullon. Tämäkin oli ihan kivan tuoksuinen suihkari ja samoin tykkäsin tuosta pullon ulkonäöstä. Tämähän oli taas sellainen sesonkituote eli tämä ei ole normivalikoimassa.


Emännän suihkugeeli oli ihan pakko ostaa ja aika pian kävin ostamassa toisenkin, pullosta nuuhkittuna kun tuoksu oli niin herkullisen appelsiininen. Sitä en vaan tajua miksi tuohon tuubiin on pitänyt printtailla kukkasten kuvia kun tuoksu ei ole kukkainen... =D Mulla käy monesti niin että suihkari tuoksuu jotenkin paremmalta purkista nuuhkittuna, suihkussa sitten saatan vähän pettyä. Niin kävi vähän tämänkin kanssa vaikka toki tämä appelsiinille tuoksui. Ehkä syy on siinä mun tuhlailevassa käyttötavassa, yliannostus turruttaa hajuaistin? Pitänee käyttää seuraava tuubi hiukan säästeliäämmin ;) Erityistä plussaa saa geelin jämäkkä koostumus, tämän kanssa ei ollut pelkoa siitä että suihkari valahtaisi sormien välistä lattialle ja siitä viemäriin.


Sitten viimeisenä Yveksen kirsikankukkainen suihkugeeli joka oli vähän blääh, mutta tulipahan kokeiltua, toistamiseen en kokeile.

Niin että juu, jälleen kerran totean jotta kylläpä niitä suihkareita taas kului..köh köh vaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti