perjantai 22. elokuuta 2014

Tykästymisestä kyllästymiseen

Epäilemättä monelle muullekin on käynyt niin, että ensin tykästyy tuotteeseen, mutta sitten se vaan alkaa tökkiä jossain vaiheessa. Näin kävi minulle Yveksen Hydra Végétal seerumin suhteen.


Yves lausuu tuotteesta näin: Toivetuote sinulle, joka haluat huipputehokkaan kosteuskuurin ihollesi! Tehokosteuttaja aktivoi ihon luonnollisen kosteuden saannin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Iho saa uutta voimaa ja kuulautta syvältä, ja hoitovoide tai geelivoide vahvistaa kosteuttavaa vaikutusta. Tulos tuntuu ja näkyy heti! Täydellinen 7 päivän tehokuuri kosteutta kaipaavalle, todella janoiselle iholle.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahlauute, luonnonmukainen agavenmahla, betaiini ja taikapähkinäuute. 

Käytin tätä kesällä kasvovoiteen sijaan ja tosiaankin jatkuvasti, en 7 päivän tehokuurina. Alussa mietin riittääkö tämän tehot iholleni, mutta kyllä ne riitti, talvella tilanne olisi ollut toinen. Ensin siis tykkäsin tästä tuoksunkin puolesta, mutta sitten jossain vaiheessa tämän tuoksu alkoi tökkimään, en kyllä tiedä miksi. Tuoksua en valitettavasti osaa sen kummemmin kuvailla, jossain määrin se oli raikas, mutta ei sittenkään... =D Vilkuilin hätäisesti Yveksen sivuilta tästä tuotteesta kirjoitettuja kommentteja ja huomasin että tässä on raaka-ainelistassa toisena dimethicone joka kuulemma on jonkin sortin silikoni. Eli jos välttelee silareita, ei tätä kannata kokeilla.

Sitten toinen naamatuote eli LivBoxista tullut minikokoinen Neutrogenan kuorinta-aine kasvoille.


Muistan kun tämä tuli boksista ja olin kovinkin innoissani, jostain syystä mulle tuli tästä vibat Louis Widmerin kuorintaan joka myöskin tuli joskus aikoja sitten minikokoisena LivBoxista. No just, nämä olivat kuin yö ja päivä, tämä Neutrogenan tapaus oli ihan surkea tehoiltaan ja testauksen jälkeen olin innoissani vain siitä ettei tuote ollut täysikokoinen.


LdB:n deodorantti päätyi roskiin ennenaikaisesti sillä tälle tapahtui jotain kummaa... En ollut ehtinyt käyttää tätä kauaakaan kun huomasin pullon palleroa nuuhkaistessani (juu, mulla on useinkin tapana nuuhkia käyttämiäni dödöjä) tuoksun muuttuneen kamalaksi. Kainaloissa en huomannut tuota kammotuoksua, mutta pallossa se tuoksui selvästi tuon ihanaisen Sweet Pea-tuoksun lisäksi. Tämä odotti kyllä käyttövuoroaan kaapissa aika kauan, mutta kaiken järjen mukaan ei sen olisi pitänyt pilalle mennä. Harmillista että kävi näin sillä kuten sanoin, dödön normaalituoksusta kyllä tykkäsin. No, yhden miinuksen keksin (niin kuin aina näistä antiperspiranteista) eli se, että tämmöset deodorantithan eivät tunnu peseytyvän kainaloistani kunnolla pois. Olen tainnut ennenkin miettiä voisiko syy olla alumiinissa koska alumiinittomien tuotteiden kanssa tällaista ilmiötä ei esiinny. Ehkäpä pysyttelen jatkossa suosiolla erossa alumiinia sisältävistä deodoranteista, tosin en oo varma onko mulla yksi sellainen vielä tuolla jemmoissani, pahus vieköön... No, ehkä mä vielä yhden kestän käyttää ;)

6 kommenttia:

  1. Mulle kävi sama ton YR:n sarjan kanssa, tosin se oli rasvoittuvalle/huonokuntoiselle iholle tarkoitettu seerumi + kasvovoide. Mäkin aluks tykkäsin tuoksusta ja kaikesta mut sit vaan tuli semmonen eih enää. :/

    VastaaPoista
  2. Mulla on tullut myös joskus samanlaista tympiintymistä, vaikka tuotteessa ei ole sinällään mitään vikaa, ei vaan ole jaksanut.

    VastaaPoista
  3. Jep, tuo tympääntyminen on tuttua myös täällä :). Siksi yritänkin välttää ostamasta samaa tuotetta kovin monesti ainakaan peräkkäin.
    Klippoteketin kuivashampoo on tällä hetkellä yksi tuollainen tympäännyttävä tuote, oon täysin kyllästynyt siihen, vaikkei sinällään vikaa ole :D.
    Tosin oonkin käyttänyt sitä melko monta pulloa tässä reilun vuoden sisään...
    Ehkä on aiheellista pitää paussia, kun saan nykyisen käytössä olevan viimeisen pullon käytettyä :).

    Tuota Yvesin seerumia tekisi mieli kyllä testata edes yksi pullo! Kasvovesi on ainakin kiva, enkä ole sen tuoksuun ainakaan vielä kyllästynyt, vaikka toinen pullo menossa (pullojen välissä tosin pidempi aika) :).

    Ja tuo Neutrogena oli kyllä niin suuri pettymys! Itsekin mielsin sen jostain syystä samankaltaiseksi Widmerin kuorinnan kanssa :D.

    VastaaPoista
  4. Kissis: Onneksi tuo seerumipullo oli suht pieni, 30 ml, isomman pullon kanssa olisi ollut hepakassa...

    Jonna H.: Silloin varmaan pitäs olla viisas ja pistää tuote vähäksi aikaa syrjään, mutta ei vaan jaksa ja pahimmillaan se sitten jäisi pyörimään puolityhjänä ikuisuuksiksi jonnekin hyllyn perukoille.

    Anzu-Anssu: Mähän oon kans käyttäny ko. sarjan kasvovettä ja sen tuoksuun en kyllästyny. Heh, mä luulen että tuubien samankaltainen värimaailma teki meille tepposet ja sittenpä petyttiin =D

    VastaaPoista
  5. Mä olin tässä kesällä tosi kyllästynyt yhteen Freemanin kasvonaamioon, joka oli oikeasti kyllä hyvä tuote. Mutta 150 ml naamiota, hoooohhoijaa, ei lopu ikinä! :D

    Toinen, johon olen ihan kuolemankyllästynyt on joku Cutrinin hiusten latvaseerumi, josta mulla oli kaksi (!!!) 100 ml pulloa. Käytin vajaa puoli pulloa, sitten pidin taukoa. Käytin myöhemmin sitten täyden pullon kokonaan (loppui kai tässä kesällä), ja nyt mulla on vielä yli 1/3 pulloa jäljellä... Huoh!!!

    VastaaPoista
  6. Ai kamala, tommoset jättipänikät pitäisi kieltää =D

    VastaaPoista