tiistai 26. elokuuta 2014

Heinäkuun viimeiset

No niin, katsotaanpas sitten heinäkuun saldoa suihkugeelien ja sen semmoisten suhteen. Kuten arvata saattaa, ette tule pettymään loppuneiden tuotteiden määrän suhteen ;)


Fruttinin Lime-Minttu suihkugeeliä oon käyttänyt aikaisemminkin ja edelleenkin tykkään tästä, tuoksu on mukavan raikas ja kesään sopiva. Mulla taitaakin onneksi olla vielä yksi pullo tätä jemmoissani ellen ihan väärin muista.


Yveksen appelsiinista suihkariakin oon käyttäny aikaisemminki ja ei tästäkään ole mitään valittamista, ihan jees tapaus.


Ja hei Monoï, sehän jos mikä kuuluu kesään! (Ja myöskin talveen niinä hetkinä kun haluaa paeta edes ajatuksen tasolla kesäisiin tunnelmiin) ;)


Väliin yksi tylsimyskin eli LdB:n Wild strawberries & cocoa. Tämän tuoksu oli mun makuun tylsä joten mielelläni lotrasin tämän pois.


Ja sitten todellinen rakkaustuote, Lushin Snow Fairy. En ole aikaisemmin ostanut tätä suihkaria ja ei olisi pitänyt ostaakaan. Ei siksi etteikö tämä olisi ihana, ei, tämä on aivan liian ihana ja jäin tuoksuun totaalisen koukkuun! Epäilemättä mun tarvii tilata tätä joulun aikaan pullotolkulla (ja isompia pulloja kuin tämä minikokoinen jonka menin tilaamaan). Voi Lush mitä olet mennyt tekemään!


Suihkugeeli sisältää tuollaisia sinertäviä hippusia, mutta ne olivat onneksi sen verran pieniä etteivät jääneet (tietääkseni) iholle säkenöimään. Pitkässä säilytyksessä hippuset valahtivat pohjaan ja osittain samoin kävi pinkille värille, mutta sekoittamalla ongelma poistui suurinpiirtein, osa väristä ja hipuista olivat jämähtäneet pohjaan suht tiukasti. No, eipä tuo käyttöä haitannut. Ja se tuoksu..se on niin ihanan ällömakea ettei tosikaan. Täytyy sanoa että olen himppasen kateellinen heille jotka onnistuivat tilaamaan hajuveden tästä tuoksusta, toivottavasti hajuvesi tulisi jossain vaiheessa uudestaan markkinoille ja toivottavasti olisin varoissani silloin jos se tulee =D


Viimeinen ihanuus on myöskin Lushilta, suihkujelly jonka tuoksu oli virkistävän sitruksinen.


Tämä kesti pitkään (tämä ei siis ole kulunut heinäkuun aikana ;D), käytinhän tätä pesusienen kanssa (ilman sitä tai suihkukukkaa jellyn käyttö onkin melkoisen haastavaa) ja tuoksu tosiaankin sopi kesään kuin nenä päähän. Jellyjähän voisi pakastaakin, mutta sitä en kokeillut vaikka suihkuelämys olisi varmasti ollut vieläkin virkistävämpi. 

Juu, että tulihan noita suihkareita sun muita taas muutama tiensä päähän..köh ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania suihkukavereita. :) Osa on itellenikin tuttuja, muut paitsi tuo LdB ja Lushin suihkujelly.

  Kannattaa lähempänä joulua tilata muuten Britti-Lushilta ne Snow Fairyt, suunnilleen puolet halvempaa kuin Suomessa... Ainakin siis jos tilaat niitä litratolkulla. ;)

  Mulla muuten on se Snow Fairy tuoksunakin. :D Sekin tilattu Briteistä... Niitä oli itse asiassa aika pitkäänkin siellä sillon valikoimissa, iteki pohdin tilaamista varmaan monta viikkoa. :D Mitenkään lisäämättä suolaa haavoihin, voin kertoa, että se hajuvesi on TÄYSIN samantuoksuinen, kuin suihkugeeli, ilman mitään "ääääh, eihän tää oo yhtään sama" -pettymystä. ;D

  VastaaPoista
 2. Muuten jos on vieroitusoireita, tilaa Lushilta syksyksi Godmother-palasaippua, siinä on sama tuoksu kuin Snow Fairyssä! :)

  VastaaPoista
 3. Mä tilasinki tuon Snow Fairyn briteistä, pöljä olin ku en tilannu enempää =) Godmotheria oon käyttäny yhden palan verran ja pitkään muistelin etten tykänny sen tuoksusta. Sitten kaivelin jutun arkistojen kätköstä ja olin ilmeisesti sekoittanut sen johonkin toiseen saippuaan koska olinhan mä siitä tykännyt. Eli pitänee hamstrata sitäkin jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
 4. Ja kiitti hei, salaa toivoin ettei se hajuvesi tuoksuisi ihan samalle... ;D

  VastaaPoista
 5. Mä en (onneksi?) tykästynyt Snow Fairyyn sillon joitain vuosia sitten, kun ostin pikku pullon kokeiluun.
  Toki nuo Lushin tuoksutkin on aina eräkohtaisia, niin voisi ehkä taas pitkästä aikaa tänä vuonna ostaa pikku pullon kokeiluun, jos mieli muuttuisi :).

  VastaaPoista
 6. Ehkä sun ei kannata tilata, tähän jos ihastuu, se on menoa se ;)

  VastaaPoista