tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesäkuun tilinpäätös

No niin, loma on lusittu (arvatkaas vaan olisinko mieluusti ollut toisenkin viikon lomalla...) ja on aika palata arkeen ja samalla blogin pariin. Ja ei muuta kuin hommiin, katsotaanpas mitenkä kävi kesäkuun ennustuksen kanssa. Mä muuten kirjoitan tätä sunnuntai-iltana, mutta oletan kykeneväni arvioimaan miten kävi-varsinkin kun suurin osa tuotteista on jo kulutettu ;) 

Lähtötilanne näytti siis tällaiselta.


Ja tällä tavalla siinä sitten kävi...


Kuluttamatta jäi ainoastaan Lushin suihkujelly (taas, se on riittoisa ja tulinhan käyttäneeksi kesäkuussa suihkugeelejäkin) sekä Oriflamen Tender Care. Aika hyvin siis ennustelin =) Just tällä hetkellä Yveksen naamakuorintaa on vielä jäljellä, mutta aion tuhlata sen pois ennen kuun vaihdetta. Samoin teen Nivean dödölle, sitä on jäljellä enää pieni tiraus ja totisesti aion saada sen kulutettua, oon niin totaalisen kyllästynyt siihen ja tahdon päästä kokeilemaan uutta deodoranttia. Niveasta oonki kirjoitellut jo lokakuussa tässä postauksessa. Tuossa jutussa mainitsin nenään lehahtelevan suht voimakkaan tuoksun, mutta nyt aloin miettimään laimenikohan aineen tuoksu ajan mittaan, käytinhän tätä pulloa pienen ikuisuuden... Toki se edelleen nenään saattoi tuoksahtaa, mutta ei tuo ainakaan mua estänyt käyttämästä hajuvesiä. Hikeä tämä pidätteli kohtuullisesti, välillä pito saattoi hivenen pettää, mutta eihän tämä mikään antiperspirantti ollutkaan eli siihen nähden toimi ainakin mulla ihan hyvin. Toiste en kuitenkaan ostaisi, kuten tuli sanottua, kyllästyin tähän totaalisesti ja tälläiset ihan ok tuotteet vaan tuppaavat olemaan sellaisia joita ei tule hankittua toiste. Eli ei muuta kuin uusia dödöseikkailuita kohti!

Muista loppuneista tuotteista tulee tuttuun tapaan postauksia heinäkuun aikana, mutta vilkaistaanpas sitten heinäkuun ennustelukuvaa.


Joo, onhan niitä loppujia taas tuloillaan... =D Pari tuotetta on epävarmoja, mutta katsotaan tilannetta sitten kuukauden päästä. (Myöhemmin tajusin kuvasta puuttuvan erään todennäköisen loppujan eli Yveksen kasvosuihkeen, hupsista vaan...)

Tässä samassa sitten esittelen Yveksen tilauksen, sorruin jälleen kerran tilaamaan... Alunperin tämä Ostolakossa-blogin postaus aiheutti tilaushimoa, mutta sain hillittyä itseäni. Itsehillintä petti siinä vaiheessa kun tajusin Yveksellä olevan tarjous jota en yksinkertaisesti kyennyt ohittamaan, kehtasivat nimittäin tehdä niin, että tilauksen ensimmäisen ostoskoriin nakatun tuotteen sai ilmaiseksi (toki siinä oli jotain hintarajoituksia) ja mä oon pitkään halunnut Monoïn hajuveden, mutta koskaan en sitä raskinut tilata (vaikkei sitä hinnalla olekaan pilattu) ja toisaalta oon miettiny kyllästyisinkö siihen jossain vaiheessa vaikka rakastankin ko. tuotesarjan tuoksua. No, nyt kun ilmaiseksi sain, niin annoin palaa!


Siinäpä niitä puteleita taas nököttää. Takana on hiustenhoitoaine, sen vieressä kroppakuorinta (testasin sitä mökillä ja voi mahdoton kun onkin HYVÄ, voi olla et mun on pakko tilata pari tuubia nyt kun hintakin on suht kohdillaan). Sitten tilasin kirsikankukkasuihkaria ja toki yksi pullo Monoïn suihkariakin tartti kotiuttaa ;) Oikealla on sitten hajuvesi, eturivissä vasemmalla jo se aiemmin Ostolakko-blogiin linkkaamani tukkatuote, kasvovesi ja kah, tuttu kasvojenkuorinta. Ei nyt niin hirvittävä tilaus vaikka itse sanonkin =)

Nytpä sitten saatte esittää toivomuksia mistä kesäkuussa loppuneesta tuotteesta tahtoisitte ensimmäisenä arviota kehiin. Toki voitte mainita useammankin tuotteen josta haluatte kuulla mitä pikimmiten, toteutan toiveita sitten sitä mukaa =)

4 kommenttia:

  1. Lorkun vedestä kuulisin mielelläni lisää. ;)

    VastaaPoista
  2. Bottega Verden shampoo ja hoitoaine kiinnostaa! Mua on joskus houkutellut ne tilausta tehdessä, mutta en kuitenkaan uskalla tilata kovin randomisti hiustenhoitotuotteita, kun ei tiedä yhtään mitä on tulossa...

    Sä ootkin käyttänyt ahkerasti jo tuota Yves Rocherin Hydra Végétal -seerumia! Oot vissiin tykännyt? :)

    VastaaPoista
  3. Äääh, itselläkin tekisi mieli tilata Yvesiltä pitkästä aikaa, mutta en oo vielä saanut kehitettyä itselleni hyviä perusteluita siihen :D.

    Sulla on hyvin taas loppumaisillaan olevia tuotteita!!
    Tsemppiä sinne, itselläni saattaa olla plussa kuukausi tulossa nyt :D

    VastaaPoista
  4. Jonna H.: Siitäpä sitten aloitetaan =)

    Marisa: Otanpas Bottegat ruodittaviksi miselliveden jälkeen =)

    Oon tosiaan käyttäny tuota seerumia kasvovoiteen sijaan, mutta nyt oon hivenen tympiintyny siihen vaikkei mitään vikaa tuotteessa oikeastaan olekaan... Mutta, siitä sitten juttua ensi kuussa =)

    Anzu-Anssu: Köh, mä tein sinne minitilauksen, oli pakko saada sitä kroppakuorintaa lisää. Siinä olis sulle hyvä perustelu, luulenpa että se olis kuorinta sun makuun ;)

    VastaaPoista