sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Toukokuun viimeiset

Olen nyt pienellä kesälomalla ja niinpä ajattelin pitää ensi viikon blogistakin lomaa. Tämän vuoksi ymppään nyt tähän postaukseen kaikki loput toukokuussa kulutetut tuotteet. Eli eipä muuta kuin aloitetaan!


Lushin American Cream on monien suosikki, mutta minä kyllä petyin tähän hiukan. Tämä ei tuntunut hoitavan hiuksiani tarpeeksi ja se on kyllä harmi, muuten olisin saattanut ostaa tätä joskus toistekin. Tuoksu tässä oli kivan vaniljainen ja tämä myös käyttäytyi erikoisesti hiuksiin laitettaessa, hoitoaine katosi hetkessä hiuksiin ja kieltämättä tästä tuli mielikuva siitä kuinka hiukset oikein imaisivat aineen itseensä. Noh, valitettavasti tästä tehokkuuden tunnusta huolimatta mun hiuksille tämä ei riittänyt joten tämä ei eksy kaappiini toistamiseen.


Jostain blogista luin tästä Burt's Beesin Orange essencestä ja rakastuin heti-siis tuohon appelsiinisuuteen. Muistan kyllä lukeneeni jotain josta päättelin ettei tämä välttämättä ole mulle sopiva tuote, mutta tilauksen hetkellä en enää muistanut mistä oli kyse... ;)


Huono kuva tuotteesta, mutta tuollaista herkullisen väristä mömmöä se oli. Hämmästyin ensimmäisellä käyttökerralla tämän 'käyttäytymistä', veden kanssa kosketuksiin joutuessa tämän koostumus muuttui ja itse asiassa Ostolakon Virve on kuvannut ilmiötä varsin osuvasti, tuote tosiaankin ihan kuin suli kostealla iholla. Tuoksukin oli mukavan appelsiininen, tosin muistelen siinä olleen jonkin pienen kemiallinen (en paremminkaan osaa sitä kuvata) vivahde, mutta onneksi se ei ollut hallitseva.

Mutta niin, eihän tämä tuote tosiaankaan ollut mulle sopiva, tämä kun jätti sen syvästi inhoamani öljyisen tunteen iholle. Käytin tämän väkisin pois niin että ensin pesin kasvoni tällä ja sen jälkeen pesin rasvaisuuden pois muulla putsarilla. Harmillinen vikaostos siis, mutta ehkäpä jatkossa olen viisaampi enkä hanki tuotteita joiden tiedän olevan epäsopivia itselleni ;)


Mökillä tulin käyttäneeksi yhden tällaisen Freemanin näytekokoisen kasvojenkuorinnan. Mulla on lisää näitä pussukoita, pitäisi muistaa käyttää nekin pois. Kuorintana tämä oli keskitasoa, ei huono, mutta ei paraskaan.


Suihkarinarkkarina tunnetusti käytin muutaman suihkugeelinkin ja yksi niistä oli tämä Avonin jouluiseen pakkaukseen pakattu kylpyvaahto. Jouluista tässä ei ollut muu kuin tuotteen ulkonäkö, sisältö oli hyväksi havaittua kamaa eli White lily -kylpyvaahtoa jonka tuoksusta tykkään. Kun käytin aikoinaan käytin ko. kylpyvaahtoa ensimmäistä kertaa, mulle tuli vahva mielleyhtymä siitä että oon haistanut kyseisen tuoksun aikaisemminkin joskus lapsuudessa. En sitten tiedä mikä olisi tuoksunut samalle, toisaalta Avonhan on vanha merkki, mutta tuskinpa meillä on kyseisen puljun tuotteita ollut siihen aikaan.


Source Balancen Scent Sensationsin ostin ihanan ulkonäön vuoksi. Harmikseni tämä Pacific Plumeria oli sitten valtava pettymys. Tuoksu oli mieto ja en tykännyt siitä ollenkaan. Niinpä pistin osan tästä käsisaippuaksi, sen verran kammosin sitä.


Avonin Senses-sarjan Waterfallia oon saattanut käyttää aikaisemminkin, mutta en enää muista mitä siitä tykkäsin. Ainakin tällä kertaa tämä tuoksui nenääni harmillisen mitäänsanomattomalta vaikka Lemon, lime & ginger herkulliselta kuulostikin. Sen verran blääh-fiilis tuli että toivottavasti muistan olla hankkimatta tätä toiste.

Siinäpä siis ne, nyt vetäydyn tauolle ja palaan heinäkuun alkupuolella raportoimaan mitä sain kulutetuksi kesäkuussa ja mitä oletan kuluttavani heinäkuussa. Pitäkää peukkuja että ensi viikolla saataisiin vähän lämpimämpiä ilmoja näiden hyisten kelien sijaan ;)

3 kommenttia:

 1. Itse en myöskään ihan hirveästi pidä tuosta Burt Beesin puhdistajasta. Kaksoispuhdistuksessa menee ykkösvaiheen putsarina, mutta siihen virkaan omaan makuuni aika heikosti irrottaa meikkiä. Odottaisin öljyiseltä tuotteelta hieman tehokkaampaa meikin irrotusta. Tuoksu sen sijaan on ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa! :)

  Musta toi Avonin Waterfall oli kivan tuoksuinen ainakin käsisaippuana. Jos tuo on mieto Avoniksi, niin mitenkähän ihanan huumaavia ne paremmat sitten on... Ois kyllä kiva saada niitä Avoneita enemmänkin käsiini.

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Rupesin miettimään et millähän merkillä olisi appelsiinin tuoksuinen normiputsari, ootko sinä törmänny sellaiseen? Semmonen olis ihana saada =D

  Aino: Ehkä mun hajuaisti on niin turtunu (tupakoinhan...) että siksi se tuntui jotenkin miedolta =)

  VastaaPoista