perjantai 4. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen misellini

Misellivedethän ovat olleet jo jonkin aikaa pop ja niinpä minäkin päätin liittyä joukkoon tummaan. Ihka ensimmäisen misellini ostin L'oréalilta ja kesäkuussa pullo saavutti loppunsa. Seuraavanahan lähtee testiin Cattier Parisin vastaava, mutta sen käyttöön ottamisessa voi mennä pieni tovi vaikka misellivesiin hullaannuinkin L'oréalin ansiosta.


Pullo ei ulkonäöllään hirmuisesti koreile ja on suorastaan tylsän näköinen, mutta pakkauksen litteä muoto oli meikäläisen makuun.


Ensi alkuun käytin tätä ripsarikauteni aikana ripsivärin poistoon ja siinä hommassa tähän hullaannuinkin. Vallan kelpo tuote joka korvasi silmämeikinpoistoaineen, aivan huippua! Kun sitten laiskistuin ripsarin suhteen (mähän en oo nyt aikoihin mukamaste jaksanut aamuisin sutia ripsiini väriä...), päätin käyttää pullon lopun kasvoveden sijaan. Siinä hommassa huomasin ettei tämä ole paras vaihtoehto kasvoveden korvaajana, tämä kun 'vaahtosi' (siis hyvin minimaalisesti, mutta kuitenkin)  inasen verran ja tuntui kuin ihokin olisi jäänyt märemmäksi kuin mitä se jäi kasvovettä käyttäessä. Käytin kuitenkin tämän siinä tarkoituksessa loppuun koska halusin päästä tästä eroon. Hah, kuulostipa tuo viimeisin negatiiviselta =D Kyllä minä pidin tästä kovastikin, mutta tiedättehän ne raivostuttavat vajaat pullot jotka tahtoo käyttää pois... ;)

Tämä kokeilu osoitti misellivesien olevan hehkutuksensa arvoisia ja suosittelen kyllä kokeilemaan tätä yksilöä. Toki vaellukseni misellien maailmassa on vielä aluillaan ja näin ollen en osaa sanoa muista vastaavista mitään joten kannattaa lukaista Mustaa Kajalia-blogin juttu. Kyseisessä jutussa vertaillaan juuri tätä L'oréalin misellivettä ja Garnierin vastaavaa keskenään ja bloggaajan mielestä Garnier oli parempi. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että tokihan mun on jossain vaiheessa investoitava tuohon Garnieriinkin... ;)

Onko lukijoiden joukossa misellivesiä fanittavia ja jos on, niin minkä merkin versio olisi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen/mitä kannattaa ehdottomasti karttaa?

3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että pidit tästä. Mä en ole kokeillut. Itse en taas välittänyt Garnierista, tehot ei riittäneet mulle. Bioderman ja diego dalla palman vedet on parhaimpia, joita olen käyttänyt. ;)

  VastaaPoista
 2. Jee, misellivesiä :D
  Ite tykkäsin kans tuosta L´orealista, mutta Nivean versio oli aika heikko esitys siihen verrattuna.. Nyt korkkasin Yvesin veden, saa nähdä mitä siitä tykkään.
  Tuon Garnierin oon ajatellut seuraavaksi ostaa juurikin blogihehkutusten perusteella... :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Onkos Bioderma se klassikko, se jonka pullossa on ainaki punaista väriä?

  Nythän mun vastaki tarttee kokeilla Garnieriakin, on tää kosmemaailma niin kutkuttavaa kun mieltymykset vaihtelee niin paljon =)

  Meliina: Siellä taitaa olla kans yksi misellivesiin hurahtanut ;D

  VastaaPoista