keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Tämähän olikin ihan mainio

Joskus taannoinhan tehdä pläjäytin tilauksen Mádaran suomalaiseen nettikauppaan, tuolloin kun heillä oli meneillään hulppeat tarjoukset ja enhän minä hevillä sellaisia pysty vastustamaan. Yksi ostoskoriin päätynyt tuote oli tasapainottava kasvovesi normaalille ja sekaiholle.


Mádara kuvailee tuotetta näin: Pohjolan vadelma virkistää ja kiinteyttää ihoa. Säätelee öljyisiä alueita ja rauhoittaa kuivia. Supistaa huokosia, säätelee pH:ta. Iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja miellyttävältä. Tehostaa kosteusvoiteen vaikutusta. 

Lisäksi kasvovesi on kaikkia näitä:
  • VEGAANI
  • Pähkinätön
  • Gluteiiniton
  • Natural & Organic ECOCERT
  • Eläinkokeeton

Ja tältä näyttää ainesosalista:

Aqua, Rosa Damascena, Alcohol, Rubus Idaeus, Glycerin, Cucumis Sativus, Plantago Major, Chamomilla Recutita, Betaine, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Mannitol, Lecitin, Sodium Cocoyl Glutamate

Luonnollisesti mulla heti nousi tukka pystyyn kun näin alkoholin keikkuvan noinkin kärjessä, mutta pelästyminen oli turhaa, ei tämä löyhkännyt viinalle ja muutenkin tämä pelitti iholla hyvin. Tuoksua en osaa kuvailla, se oli siis suht mieto eikä mitenkään kammottava-toisin kuin mitä se oli Mádaran käsivoiteessa, voihan yöks!

Kerranpa sitten kasvoja suihkussa pestessäni havahduin siihen tunteeseen (vai pitäisikö paremminkin sanoa tuntemattomuuteen... =D) ettei poskissani tuntunut sellaista normaalia ryyhkäisyyttä. Yleisimmin ryyhkäisyys katoaa kasvojen kuorinnan yhteydessä, mutta tuolla kerralla en ollut käyttänyt kuorintaa. Tiedän, eihän yksi kerta kesää tee, mutta jotenkin se jäi mieleen ja mietin oliko hipiälleni hyväksi tämä Mádaran kasvovesi vaiko sillä hetkellä käyttämäni kasvovoide, kyseiset tuotteet kun olivat sen hetkisessä ihonhoitorituaalissani uusia tulokkaita. Ei mun epäpuhtaudet kyllä hävinnyt mitenkään huomattavasti, mutta tuli olo jotta tämä kasvovesi taitaa olla suht sopiva mulle ja niinpä pari päivää sitten Stockmannilla käydessäni ostin uuden pullon, se kun kehtasi olla tarjouksessa. Mieleni niin tekisi ottaa se käyttöön jo nyt, mutta himpura vieköön kun mulla olis yksi avattu kasvovesi joka pitäisi käyttää. Toisaalta, voisinhan minä käyttää sen myöhemminkin..hmm, paha dilemma mulla ;)

Tämä kasvovesi on kyllä sellainen jota voisin ostaa jatkossakin vaikkei ihoni tämän ansiosta muutukaan prinsessamaisen sileäksi hipiäksi. Tuote on hyvä ja pullon ulkonäkökin miellyttää silmää =) Ainut miinus tuli korkista joka meni heti jotenkin jumiin, tästä kuvasta se ehkä käy ilmi.


Vaikka kuinka runnoin, ei napsautuskorkki suostunut menemään ihan alas ja niinpä tämä epäilemättä haukkasi koko ajan jonkin verran happea sisuksiinsa. En kyllä huomannut kasvoveden ainakaan väljähtyvän ja laiska kun olen, en alkanut sen kummemmin tutkailemaan mikä ihme siinä maksoi. Toivottavasti tuossa uudessa pullossa ei kuitenkaan ole samanlaista vikaa.

Noh, onkos lukijoiden joukossa muita jotka ovat tykästyneet tähän tai johonkin muuhun Mádaran kasvoveteen?

5 kommenttia:

  1. Mitä tarkoittaa ryyhkäisyys? :D Kenties sellaista röpelöä?

    Ei ole tuttu tämä kasvovesi, mutta voisihan joskus kokeilla. Tuoksuiko voimakkaan yrttiselle/luonnonkosmetiikkamaiselle?

    VastaaPoista
  2. Mä olen kans huomannut, että ton tyyliset napsautuskorkit saattaa jumittua helposti. Ilmeisesti sinne väliin menee sitä ainetta ja alkaa jumittaa. Pitäisi huuhtoa lämpimällä vedellä kun korkki on auki, mut sit pelkään, että sinne pulloon menee vettä. :p Pari tuollaista olen onnistunut myös hajottamaan, joten ei mikään paras systeemi omasta mielestä. Madaran kasvovesi odottaa mulla kaapista korkkaustaan, mutta odotuksen on suuret! ;)

    VastaaPoista
  3. Joo! Olen käyttänyt sekä kuivan että sekaihon kasvovettä pullolliset. Tykkäsin siitä kuivan ihon versiosta enemmän, tosin en sitä varmaan kesällä käyttäisi. Tuo sekaihon alkoholi ei miellyttänyt meikäläisen hipiää, mutta hyvä että toimi sinulla :)

    VastaaPoista
  4. Mäkin mietin tota ryyhkäisyyttä :D Mulle ihan uusi termi. Vitsit on jäänyt Madarat vieläkin kokeilematta, mä en tiedä miks mulla on sellanen ennakkotunne, että ne aiheittaisi näppylöitä! Mulla kun aika monien luonnonkosmetiikkatuotteiden kohdalla on näin.

    VastaaPoista
  5. Ryyhkäisyydellä meinaan niitä pienen pieniä epäpuhtauksia joita ihossa on, ainahan ne ei näy kunnolla päälle päin =)

    VastaaPoista