sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Käsvoitehia

Viime kuussa tiensä päähän tuli 3 käsivoidetta eli aletaanpas tarkastelemaan millaisista tuotteista oli kyse.


Crabtree & Evelynin Verbena and lavender de Provence oli hyvin mieluisa tapaus ja tätä tulen varmasti tilaamaan toistamiseenkin =) Laventelihan on vähän semmonen juttu johon suhtaudun välillä ristiriitaisesti, mutta sekin riippuu tapauksesta ja tähän käsivoiteeseen laventelin aromi sopi kuin nenä päähän. Verbenan tuoksu taasen on sellainen josta taidan tykätä paljonkin ja yhdessä näistä tuoksuista syntyi kiva kombo. Käsivoiteena tämä myöskin oli samaa tasoa kuin muutkin tämän merkin käsivoiteet eli kannattaa kyllä testata. Ai niin, tämä tuubi oli sitten muovia vaikka suurin osa Crabtree & Evelynin käsivoiteista on pakattu metallituubeihin.


Ja kas, toinenkin Crabtree & Evelyn (tämä tuubi oli juurikin semmoinen metallinen). Tilasin tämän Rosewaterin kokeiluun just siksi kun ruusunkin tuoksu on mulle kaksipiippuinen juttu. Tämä tuoksui tokikin ruusulle, mutta tuoksu oli ihan jees ja luulenpa jotta ruusufanit tykkäisivät tästä kovin paljon =) Ja teholtaan tämä oli samanlaista kuin edeltäjänsäkin.


Tällaisen Oriflamen tiivistekäsivoiteen olen käyttänyt aikaisemminkin ja siitä juttua täällä. Edelleen olen samaa mieltä, tiivistemuotoinen tämä ei mielestäni ole, mutta muuten kyllä tykkään tämän tehoista. Käytin tämän jälleen kerran ns. yökäsivoiteena (sen nimityksen saavat kaikki yöpöydälläni napottavat käsivoiteet...) ja päiväkäytössä tämä saattaisi olla liian tuhti, ainakaan töihin en hevillä tätä ottaisi. Niinnoh, tietysti se tuhtius riippuu myös annostelusta, mä ku oon semmonen joka nukkumaan mennessä kuorruttaa kätöset reippaanlaisella määrällä käsivoidetta... =D Elikkäs, suosittelen kokeilemaan tätä tuoksusta huolimatta (se siis on outo, vaikka ei suinkaan mitenkään kamala) jos tykkäät täyteläisistä käsivoiteista.

2 kommenttia: