torstai 12. kesäkuuta 2014

Monenlaista tukkatuotetta

Toukokuussa sain kulutettua loppuun Herbinan muotovaahdon jonka loppumista lopulta odotin kuin kuuta nousevaa.


Syy siihen oli yksinkertaisesti vaahdon tuoksu, esanssinen mansikka oli ensin mielestäni ihan jees, mutta lopussa se alkoi tökkimään ja pahasti. Muotovaahtona tämä yllätti minut ensin koostumuksensa vuoksi. Olin näemmä ollut siinä uskossa ettei muotovaahtojen koostumus vaihtele suuresti, mutta olin hyvinkin väärässä. Väriä hellivä vaahto (juu, ei oo värjätyt hiukset, mutta halusin kokeilla tätä tuoksun vuoksi...) oli koostumukseltaan tahmaista ja tätä ei voinut annostella niin huolettomasti kuin ns. tavallisia vaahtoja, liika-annostus saa aikaan kovan koppuraiset hiukset. Tosin, tällä hetkellä mä vähän kaipaan ko. koostumusta, nyt käytössäni on normivaahto ja tuntuu ettei se anna hiuksille mitään pitoa (ja juu, eihän muotovaahdon sinällään pidäkään, mutta mutta...). Tätä Herbinan yksilöä en kyllä taida ostaa toiste juurikin tuoksun vuoksi, parempi jos muotovaahdossa on jokin neutraalimpi haisu kuin esanssinen mansikka.

Sitten huomattavasti mukavampaan tuotteeseen eli Avonin hiusöljyyn. Tästä tykkäsin jälleen kerran =)


Tämähän on jo toinen pullo mitä oon käyttänyt tätä öljyä ja epäilemättä vielä joskus ostan kolmannenkin pullon, tässä kun on hinnan ja laadun suhde enemmän kuin kohdillaan. Muutaman sanasen oon tästä lausunut jo viime kesänä, tässä linkki kyseiseen juttuun.

Ja sitten vaihteeksi pettymyksiä, onneksi nämä LivBoxista ilmaantuneet tuotteet olivat minikokoisia...


LivBoxin sivuilla shampoosta sanotaan näin: Hellävarainen shampoo, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet säännöstelevät talineritystä, vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä stimuloiva hiusten kasvua. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Vaahdota, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti.

Ja seerumista näin: Tehokas seerumi, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet raikastavat hiuspohjaa ja stimuloivat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä hiusten kasvua. Kaikille hiuslaaduille. Hiero päivittäin hiuspohjaan, älä huuhtele pois.

Tosiaankin, shampoo ei tuntunut sopivan mun hiuksille, muistelen hiuksiin jääneen tunteen olleen jossain määrin natiseva. Seerumia käytin pari kertaa ja koin sen käytön jokseenkin hankalaksi. Lopulta sain ahaa-elämyksen, miksi edes käyttää tuotetta josta ei pidä ja jolle ei ole edes tarvetta? Niinpä nakkasin lopputuubin seerumista suosiolla roskiin. Nämä eivät siis olleet mun juttu, mutta muistelen kyllä lukeneeni positiivisiakin kommentteja näistä tuotteista eli hiuksista ja mieltymyksistä riippuu tykkääkö näistä vai ei =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti