maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kesäkuun LivBox

Vihdoinkin minäkin sain maanantaina hakea oman boksini postista. Vihdoinkin siksi, että nykyisin postin toiminta on mennyt himpun verran huonompaan suuntaan =/ Mullehan tulee aina boksista sellainen 'postikortti' jossa ilmoitetaan lähetyksen olevan noudettavissa ja nykyään nämä lähetykset ovat näemmä järjestään olleet haettavissa vasta seuraavana arkipäivänä. Arvatkaa vaan olinko riemuissani kun sain tämän kortin perjantaina..not! Viikonloppuna sain hiukan väistellä blogeja jotten spoilaantunut boksin sisällöstä. Mutta nyt, nyt se on täällä luonani ja se on tärkeintä =)


Yleissilmäys sisältöön on tällainen, tuota Viaplayn etukorttia en sen kummemmin esitä, sillä siis saa Viaplayn (himpura, koko ajan kirjoitan Viaplayn Viapläyksi..ja nyt sitten meinasin kirjoittaa sen Viaplöyksi... =D) 2 kuukaudeksi veloituksetta käyttöön. Ans kattoo kokeillaanko sitä, kokeilujakson jälkeen kun tilaus jatkuu automaattisesti eli se pitäisi muistaa myös perua ja toisaalta, onpa meillä jo tuo Netflix hankittuna.Eikös näitä Nivean in-shower body milkejä oo ollut jo jonkin aikaa myynnissä? Meinaan kun boksin kuvauksessa tätä kuvaillaan sanalla 'uusi'. Noh, ihan mielelläni tätä kyllä kokeilen, kerran peräti mietin ostaisinko tämän kokeiluun, mutta jotenkin tämä vaan tuntu mun mielestä oudolta ja taisinpa miettiä tuleeko tästä suihkun lattia pliukkaaksi...


Hansaplastin Anti Callus Intensive Serum poistaa kuulemma kovettumia ja ensin olin vähän tylsistynyt tämän nähdessäni. Joillakin on ollut bokseissaan kuorinta-ainetta jaloille ja ensin ajattelin jotta olisin ottanut sen mieluummin. Mutta, sitten mieli muuttui, jalkakuorinnat on vaan, noh, kuorintoja, mutta tällaista litkua en olekaan aikaisemmin testannut. Ja epäilemättä mulla voi olla jopa tarvetta tälle vaikka ensin ajattelin ettei ole, mä ku olen liian laiska raspaamaan jalkapohjiani. Eli kyllä, mielelläni testaan tämän!


Ecotoolsin pesukukka on periaatteessa tylsä tuote, mutta kyllä mua meinasi hymyilyttää, tässä keväällä kun välillä kaupoissa yritin etsiä tällaista. En jaksanut etsiä pesukukkia sen syvällisemmin joten ostin sitten tavallisen pesusienen. Tämä siis tulee totisesti piakkoin käyttöön =) 

Tulipa näistä pesukukista mieleen se, että jälleen kerran tuli todistettua sekin ettei tavaroita kannattaisi viskata roskiin. Muistelen nimittäin jossain vaiheessa nakanneeni roskiin yhden käyttämättömän pesukukan ja kas, loppujen lopuksi olisinkin tarvinnut sitä. No, nyt sain sitten kukkani.


Neutrogenan kasvojen kuorinta-ainetta kokeilen enemmän kuin mielelläni ja itse asiassa mun on pakko testailla tätä jo tällä viikolla. Tämän voisi sanoa olla mielekkäin tuote boksissa (siis jos tämä on myös hyvä!) =)


Rimmelin Apocalips huulilakka näyttää vähän valjulta sävyltä, toivottavasti tämä ei tee sellaisia olmihuulia. Hiukan kateellisena katsoin kuinka eräs bloggari oli saanut kauniin punaisen huulilakan, mutta hän harmitteli sävyn räikeyttä. Ja kyllä, loppujen lopuksi minäkin otan mielelläni tällaisen helpon värin-siis jos tämä ei tee huulista liian vaaleita...


Viimeinen tuote on sitten varsiterä ja kesäisinhän karvoja tulee ajeltua tiuhempaan kuin talvella. Tai ainaki mulla tulee ajeltua. Eli testiin tämäkin pääsee tämän kesän aikana.

Sellainen boksi tällä kertaa. Mulla loppui taas 3 kuukauden tilausjakso ja tarkoitus on kyllä jatkaa tilausta. Sitä vain pähkäilen lunastanko nyt seuraavaksi sen yhden lahjaboksin minkä oon 'tienannut' pisteilläni. Tai eipä tuossa nyt mitään pähkäilemistä ole, budjetti on sen verran tiukilla jotta fiksuinta olisi lunastaa se nyt. Mua on vaan mietityttänyt miten sitten jatkossa boksin hinta määräytyy, mähän hyödynsin aikoinaan sen alekoodin ja oon saanut boksit hiukan halvemmalla. Muistelen kyllä ettei hintaan pitäisi tulla muutoksia, mutta onko täällä joku jolla on ollut sama tilanne ja miten siinä sitten on käynyt?

4 kommenttia:

 1. Olmihuulet. :D Mäkin pelkään sellaisia. :D

  VastaaPoista
 2. Mun on ehkä testattava tuota jo tänään, muuten nään painajaista olmihuulista =D Mutta apua, mitä jos se tekee olmit, sittenhän mä vasta painajaista näänki... ;)

  VastaaPoista
 3. Joensuussa joutuu Juhannuksen jälkeen hakemaan maksikirjeet vasta seuraavana päivänä, kun posti vaihtaa aukioloajat kesän ajaksi, ja menee kiinni klo 18. Ennen ne on voinut hakea klo 18 jälkeen >:(

  VastaaPoista
 4. Mimosa: Postin palvelut menee koko ajan huonommiksi =(

  VastaaPoista