keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vallan mainio ripsari

...tai paremminkin erinomainen! En ole koskaan ostanut todella kallista ripsiväriä ja syy on siinä etten tahtoisi kuitenkaan ostaa sellaista sikaa säkissä jota en sitten voisi myydäkään eteenpäin. Okei, kyllähän jotkut myyvät käytettyjä ripsareita eteenpäin, mutta mun mielestä se on arveluttavaa hommaa ja itse en uskaltaisi koskaan ostaa ripsiväriä jota joku on jo sutinut ripsiinsä.

No mutta, takaisin asiaan. Kerranpa sitten LivBoxista tupsahti minikokoinen Estee Lauderin Sumptuous extreme -ripsari jonka nyt olen käytellyt loppuun. Tai noh, hylsy on vielä nakkaamatta roskiin, mutta en tule enää käyttämään loppuja koska paakkuuntumista on ollut havaittavissa.


Harjan suuri koko yllätti-tosin epäilemättä pienen hylsyn rinnalla harja näytti hurjalta, mutta käytännössäkin tämä oli isohko. Kuitenkin harja osoittautui vallan näppäräksi enkä saanut sillä aikaan silmävaurioita ;)


Tämä ripsari yllätti minut totisesti sillä tämä oli todellakin hyvä! Tämä ei varissut juuri ollenkaan, sen sijaan paakkuja tämä alkoi tehdä suht varhaisessa vaiheessa, mutta se johtunee siitä kun menin käyttämään tätä muutamia kertoja ja sen jälkeen ripsari jäi joksikin aikaa unholaan. Epäilemättä kuivumisprosessi alkoi jo tuolloin, mutta eipä ne paakut mua kamalasti haitannut, sitä varten on ripsiharja keksitty.

Mun mielestä tässä tuotteessa kulminoituu LivBoxin idea, siis se että pääsee kokeilemaan tuotteita joita ei muutoin välttämättä kokeilisi, en mä nimittäin koskaan olisi raskinut ostaa tätä ripsaria ja nyt taasen ajattelen jotta sopivan tarjouksen edessä voisin tämän jopa ostaa. Tämän ripsarin jälkeen haaveilinkin hiljaa mielessäni jotta kunpa LivBoxista paljastuisi useamminkin tällaisia selektiivisten merkkien miniripsareita ja hah, nyt viime boksissahan se toive toteutui. Mun niin tekis ottaa käyttöön se miniripsari ennen muita jemmassa olevia ripsareitani, saas nähdä maltanko mieleni... Tosin, mullahan on nyt taas ollut kausi jolloin en aamuisin jaksa edes tuota vaivaista ripsaria sutia, mutta eiköhän se innostus vielä tee comebackin =)

2 kommenttia:

 1. Jep, mullakin tämä ripsari oli kyllä loistava ja vaikka oli minikokoinen 4ml, niin käytin tätä muistaakseni 3-4kk :).
  Itsehän ostin Hulluilta Päiviltä viime syksynä setin, jossa oli tämä täysikokoinen ripsari, 5ml sy-voide ja 30ml silmämeikki-putsari, olikohan 25,90e.
  Niin tekisi mieli ottaa jo käyttöön, mutta onneksi ei ole kuin 1 ripsari ennen sitä käytettävänä :).
  Tai täytyy katsoa, intoudunko itsekin kokeilemaan sen Clarinsin miniripsarin joka nyt tuli, kunhan nykyisen käytössä olevan heivaan mäkeen :).

  VastaaPoista
 2. Hirveen riittoisa miniripsari! Pitänee kytätä hullareitten tarjouksia syksyllä jos vaikka raskis ostaa ton tyylisen setin =)

  VastaaPoista