sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Palasaippuaa kasvoille

Taannoinhan menin ja tilasin Mádaralta erinäisiä tuotteita ja ostoskoriin lennähti 2 erilaista ko. merkin kasvosaippuaa. Näidenkin suhteen mua viehätti ajatus siitä ettei niistä jää loputtuaan jäljelle mitään (tai no, pahvipakkaushan niissä oli, mutta kuitenkin). Ensimmäisenä otin käyttöön koivuisen version ja pakko heti alkuun todeta jotta tämän tuoksusta mulla tuli mieleen Sunlight -palasaippua =D


Jollain tapaa tämä saippuan pahvipakkaus oli mun mielestä viehättävä =)


Saippua itsessään näytti, noh, saippualta.


Tässä vähän selostusta saippuasta, koettakaa tihrustaa ja klikatkaa kuva suuremmaksi...


No, mitä sitten tykkäsin tästä? Harmikseni mun on todettava se, että taisin ottaa tämän käyttöön väärään vuodenaikaan ja sen vuoksi en ihastunut tähän ikihyviksi (vaikken toki vihastunutkaan). Tästä jäi hetkeksi iholle sellainen fiilis mikä saippuasta aina jää eli hivenen kuivahko, mutta se tunne kyllä hälveni pian. Kuitenkin luulen että tämä olisi pitänyt ottaa käyttöön kesällä jolloin iho on rasvaisemmassa kunnossa. Tämä myös kirveli silmissä jos sitä sattui menemään pahasti silmiin, saippua on näemmä aina saippua ;)

Tämä puhdisti ihon hyvin ja riittoisa tämä todellakin on. Tai olisi ollut oikeassa käytössään, lopulta mun oli pakko käyttää tätä myös vartalon pesuun, muuten palanen olisi kestänyt pienen ikuisuuden. Kropalle käytettynä tarkkailin jättääkö tämä tosissaan iholle sellaisen tunnun mitä palasaippuat tekevät ja kyllä, tuntui kuin olisin pessyt kroppani ihan tavallisella saippualla. Viimeisellä käyttökerralla vähän fuskasin, hinkkasin palapoloista raivon vallassa pienemmäksi ja lopulta se reppana katkesi ja hups, toinen puolikas tipahti lattialle. En kuitenkaan alkanut sitä onkimaan takaisin käyttöön, hyi mua tuhlaria ;D Eli kuten huomata saattaa, oli mulla vähän kiire saada tämä loppumaan.

En kuitenkaan voi tätä täysin lytätä ja mielelläni testaan sen toisenkin saippuan. Yksi asia mua vaan ihmetyttää ja se on se, että vaikka miten oon yrittänyt etsiä tietoa mille ihotyypille tämä saippua sopii, en ole tullut hullua hurskaammaksi. Ehkä tämä sitten sopii lähestulkoon kaikille ihotyypeille?

Mitenkäs te, oletteko tutustuneet Mádaran (tai muiden merkkien) kasvosaippuoihin ja mitäpä olette niistä tykänneet?

5 kommenttia:

 1. Itseäni kiinnostaa nää kasvosaippuat, mutta koko ajan on epäilys, että ovat pintakuivalle iholle liian kuivattavia, niin ostaminen on sitten jäänyt. En meinaten inhoa mitään niin paljon kuin pesun jälkeistä kiristää tunnetta kasvoissa.

  VastaaPoista
 2. Olen kokeillut aikanaan Cliniquen kasvosaippuaa (en muista mikä vahvuus) sekä just nyt käytössä Herbinan Ruusu-kasvosaippua. Molemmissa on hieman rikkiä muistuttava haju, eivätkä sinänsä kovin glamoureja tuotteita. Pintakuivattavat minun rasvaista ihoani, mutta saanpahan lutrata sitten ihanilla voiteilla pesun jälkeen. Minustakin on kiva, ettei jää muovipulloa jälkeen.

  Ja palasaippuamanian kourissa olen muutenkin, ostin jopa aitoa Sunlightia kesäksi 2 palaa! :D

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Tästä en tosiaankaa päässy selvyyteen oliko hyvä mulle vai ei. Se pieni kiristävä tunne hävisi nimittäin jo suihkussa ollessa ja hyvä niin, muuten olisin siirtäny saippuan suht pian pelkästään kroppakäyttöön.

  Aino: Saippuat taitavat olla saippuoita vaikka mitä tekisi...

  Mähän ostin reilut 2 vuotta sitten Sunlightin palasaippuapakkauksen ja se toinen on unohtunu käyttää, pitänee tänä kesänä ottaa se käyttöön =D

  VastaaPoista
 4. Oliko tää minkä kokoinen, 100g?
  Itseäni kiinnostaa kyllä nämä palasaippuat, mutta oon Lushin kasvopalasaippua-näytteissä todennut sen, että ne pienet ~10g palat kestää ikuisuuden, niin en ole sitten vielä ostanut täysikokoisia 100g paloja :).
  Ehkä sitten jos saisin nuo varastojen nestemäiset putsarit joskus käytettyä... :D

  VastaaPoista