sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kaksi kappaletta kuorintaa

Vaihteeksi juttua kroppakuorinnoista ja aloitetaanpas We Care Iconin kuorinnasta, näitähän oon käyttänyt aikaisemminkin.


Tämän merkin kuorinnat eivät ole tarpeeksi hyviä mun raastavaan makuun eli ehkäpä en enää osta näitä. Tässä ja tässä linkit aikaisempiin juttuihin ko. kuorinnoista. Kyllähän tämä jonkin verran kuori, mutta kuten olen todennut useaan kertaan, kuorinnan pitää totisesti kuoria. Tuoksu tässä Love storyssa oli ok, mutta sen tarkemmin en enää muista mille tämä tuoksui.

Vaihteeksi käytin yhden Freemanin suolakuorinnan, onkohan näitä jemmoissani vielä peräti 3 kappaletta...


Tällä kertaa kuvasin tuotettakin...


Viimeksi ihmettelin miten kummassa tämä kuorinta käyttäytyy välillä tehottomasti ja kommenteissa eräs lukija ehdotti syyksi kuorinnan öljypohjaisuutta. En ollut itse edes ajatellut tämän olevan öljypohjainen, mutta ainesosia vilkaistessani sieltä löytyi jokin öljy. Eli ehkäpä syy onkin siinä.

Tämä kuorinta kyllä kuorii, mutta tosiaan välillä tulee se ihmeellinen tehottomuus ja se hiukan tympii. Lisäksi edelleen mua tympii tavaran tuhtius ts. se, ettei tätä saa helpolla ulos tuubista. Kyllä mä ihan mielelläni käytän ne jäljellä olevat tuubit, mutta en usko ostavani tätäkään toiste.

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelen noista Freemanin kuorinnoista aika samalla tavalla, lisäksi ne jättää öljyisen pinnan, mistä en kamalasti tykkää. Tuoksut on toki kohdillaan!

    VastaaPoista
  2. Mua tän kuorinnan öljy incissä yllätti, varsinkin kun mun mielestä tästä ei jää öljyistä pintaa =O Tosin mähän kyllä pesen kuorinnan jälkeen kropan suihkarilla eli ehkä siinä syy miksen havaitse sitä öljyä...

    VastaaPoista