torstai 15. toukokuuta 2014

Tylsiä ja jopa huonoja

Viime aikoina mulla ei ole oikein onnistanut shampoo- ja hoitsikkarintamalla, sen verran huonoja tuotteita on tullut käytettyä. Aloitetaan kuitenkin joukkion parhaimmasta joka oli Avonin shampoo.


Olen käyttänyt aiemmin tällaisen samanlaisen shampoon (plus hoitsikan) ja tuolloin lyttäsin tuotteet pettymyksiksi. Ei tämä shampoo edelleenkään aiheuttanut innosta hihkumista, mutta kun jo etukäteen tiesin ettei tämä ole niin hoitava kuin voisi olettaa, niin en pettynyt. Tuon jutun lopussa totesin myöskin etten hanki näitä toiste, mutta niin vain kävi jotta shampoon hankin, se kun taisi olla edulliseen kimppahintaan saman sarjan tukkaöljyn kanssa ja siitähän olen tykännyt.

Mielipide tästä shampoosta muuttui ehkä hivenen positiivisempaan suuntaan, varsinkin kun tämän jälkeen olen käyttänyt erään todellisen pettymyksen, siitä lisää viimeisenä... Mutta, sitä ennen hoitoaine joka oli kyllä totisesti blaah.


Syossin hoitsikka ei ollut kovin kummoinen, mun mielestä tätä sai käyttää reippaalla kädellä, ei siis pelkoakaan ylihoitavuudesta. Tätä en ehdottomasti tule ostamaan toiste ja melkein tanssin ripaskaa kun tämä loppui. Ja en todellakaan alkanut leikkelemään tuubia auki saadakseni loput rippeet käyttöön, jotain rajaa sentään... ;)

Sitten se todellinen pettymys, tai paremminkin pettymykset eli LivBoxista tulleet John Friedan shampoo ja hoitoaine.


John Frieda Full repairien piti kuulemma korjata vaurioituneita ja rasittuneita hiuksia niitä latistamatta ym. soopaa, mutta mun hiuksille nämä eivät sopineet. Shampoo jätti hiukset melkeinpä natiseviksi ja hoitoaine ei ollut kovinkaan erikoinen hoitavuudeltaan. Äkkiseltään en muista milloin olisin käyttänyt näin huonoja tuotteita. Kuten arvata saattaa, näitäkään en alkanut leikkelemään kahtia saadakseni irti täyden 'hyödyn' sisällöstä, nakkasin nämä vaan roskiin sen kummempia miettimättä. Vasta sen jälkeen tajusin ennustaneeni näiden loppuvan vasta nyt toukokuussa joten vainoharhaisena mun oli pakko kaivella shampootuubi roskiksesta ja kokeilla oliko siellä tavaraa sittenkin =D Noh, muutaman pienen truutauksen sain tuserrettua ja sillä määrällä en olisi edes pessyt koko kuontaloani. Eli kyllä, sain nämä kulutetuksi huhtikuun puolella.

Huonon sisällön lisäksi mua häiritsi pakkausten ulkonäkö, tajusin nimittäin sen, että miellän viininpunaisen väriset pakkaukset jotenkin iäkkäämpien leidien tuotteiksi. Olenko ihan yksin tämän mielikuvani kanssa vai onko jollakulla toisellakin samanlainen mielleyhtymä?

5 kommenttia:

 1. Noouu; ostin just Syossin hoitsikan!

  Olen samaa mieltä tuosta punaisen luomasta ikämielikuvasta!

  VastaaPoista
 2. O, ou, nyt mua alkoi kiinnostaa nuo Friedat. Onks ne oikeesti noin huonoja? ;p

  VastaaPoista
 3. Kisu: Eihän sitä tiedä vaikka se olis sulle just se oikea hoitsikka ;)

  Joo, viininpunainen (vaikka onkin kaunis väri tietyissä jutuissa) on hiukan oldish...

  Jonna H.: =D No, mun tukalle ei ollut hyviä, mutta sun tarttee testata mitä sun tupee niistä tykkää ;) Muistelen kyllä lukeneeni ihan positiivisiakin kokemuksia ko. tököteistä.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli joskus Friedan blondi-shampoota ja hoitoainetta. Never again. Ikinä ei oo lähteny niin paljoo hiuksia päästä ja kuontalo oli kyllä sellasta hamppua, höystettynä kiillolla tosin. Ja joo, monella markettimerkillä on just noi punaset tuotteet niitä anti-age tai vanhemman ihon tuotteita.

  VastaaPoista
 5. No huh, onneksi mun tukalle ei sentään käynyt noin =O

  VastaaPoista