maanantai 12. toukokuuta 2014

Kasvojen alueen kosteuttajia

No, jopas otsikon lykkäsi, huomaa että oli hiukan vaikeuksia keksiä jokin näppärä otsikko... Mutta niin, esittelyssä siis kaksi huhtikuussa käytettyä tuotetta. Toinen on osittain huijausta, annoinhan sen eteenpäin ukkokullalle ja näin kategorisoin sen loppuneeksi, enhän itse sitä enää käyttänyt... =D Vaan näemmä kyseinen tuote loppui hänellä tässä toukokuun alkupuolella eli kovin pahasti en huijannut todellisen loppumisenkaan suhteen.

Aloitetaanpas huulirasvasta, nämä on sellaisia tuotteita joiden kohdalla haluttaisi aina tuulettaa jos sellaisen saa loppumaan, ovat sen verran riittoisia epeleitä!


Kyseessä oli Burt's Beesin huulivoide mangoisena versiona.


Tämä oli miellyttävä käyttää, liukui huulille helposti ja tuoksukin oli alussa ihan kivan mangoinen. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kyllästymään (näin käy useasti huulirasvojen kanssa) ja tuoksukin muuttui omasta mielestäni ei niin kivaksi, jotenkin tunkkaiseksi tmv. Olin siis enemmän kuin riemuissani kun tämä lopulta loppui, huulivoiteet ovat vaan aivan liian riittoisia mun makuun.

Tämä oli enimmäkseen ns. yöhuulirasvana, nököttihän hylsy yöpöydällä, ja tämä tosiaan toimi ihan moitteettomasti. Hyvä perustuote, mutta täytyy sanoa etten toiste osta tätä mangoversiota, sen verran sain tästä yliannostusta.

Sitten toinen tuote joka oli Evelinen halpusokasvovoide ja jonka tosiaan lykkäsin lopulta miehen käyttöön.


Jos ihan oikein muistan, tässä oli tavaraa peräti 75 ml edestä ja mun mielestä sellainen on liian iso kasvovoiteeksi, eihän semmonen määrä kulu millään! Tässä ei sinällään ollut mitään vikaa, ihan jees kasvovoide, mutta mullehan on tosiaan tullut nyt semmonen vaihe etten oikein jaksa blääh-fiiliksiä aiheuttavia kasvovoiteita. Niin ja tämä oli se erikoinen tuote joka haisi mielestäni siiderille =D Kysyin mielipidettä mieheltäkin ja hänenkin mielestään tässä oli sidukan aromia. Ei se tuoksu paha ollut, mutta hiukan hämmästyttävä kuitenkin. En ole kysynyt mitä mies tykkäsi tästä käytännössä, hän kun ei ole mitenkään kranttu (miehet..!), mutta ilmeisesti ei vihannut kun tuubin käytteli loppuun. Itse en vain osta tätä toiste, mutta jos rahapula jotakuta vaivaa, niin kyllä suosittelen kokeilemaan ja kyllähän tämän voi käyttää vaikka kropalle jos tuote ei miellytäkään.

4 kommenttia:

 1. Sain tuon Evelinen joulupaketista ja ihan kelpo tuote ollut. Olen yrittänyt muistaa myös kaulan ihon hoitamisen ja siihen tämä osassa hyvin.
  Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Ihan kelpo oli, mutta tosiaankin vähän tylsä mun makuun =) Mikä lie kausi menoillaan kun ei meinaa kasvovoiteet kelvata ;) No, nyt on käytössä tuote jonka tulen käyttämään loppuun alkuperäisessä tarkoituksessaan ja ihan itse.

  VastaaPoista
 3. Hups, puhelimen automaattinen tekstinsyöttö iski jälleen, sorry :-). Tarkoitin että passaa ( ei osassa). Ei niin hohdokas tuote ja tuubin väritys epäonnistunut, mutta edullinen ja ok voide.

  VastaaPoista
 4. Hohdokkuus tästä tuotteesta oli kyllä kaukana =D

  VastaaPoista