perjantai 9. toukokuuta 2014

Toukokuun boksi

Ja taas se tuppas boksia tulemaan, ei oo todellista miten tämä aika rientää, vastahan se edellinen mystinen musta laatikko tulla tupsahti! Tai no, mullehan ne ei noin vaan tulla tupsahda, saan aina ilmotuksen notta noudapas lootasi postista. Tällä kertaa mua meinas vähän sapettaa, yleensä paketin saa hakea samana päivänä, mutta nytpä lähetys olikin toimipaikassa vasta seuraavana päivänä. Mielenkiintoista, meiltä kun on suht lyhkänen matka ko. paikkaan, ei luulis melkein vuorokautta sen matkan kestävän... Mutta, sitten asiaan, ensin tämä klassinen kuva ettei kukaan spoilaannu jos jostain syystä oma boksi vielä seikkailee maailman turuilla.


Sisältöhän näytti puolestaan tältä.


Ja sitten tarkempaa tutkiskelua. Mähän oon aikasemmin kuvannut laatikon mukana tulleesta pahvikortista tuotekuvauksetkin blogiin, mutta nyt päätin jatkossa olla laiska ja kuvata pelkät tuotteet. Hyi mua, mutta minkäs teet kun laiskottaa ;)


Cutrinin värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitsikka. Mullahan ei ole värjätyt hiukset, mutta eipä tuo haittaa, mulle ei oo muutenkaan niin nöpösen nuukaa onko shampoo ja hoitoaine prikulleen omalle hiuslaadulle passeli. Eli mielelläni testaan nämä. Tosin, jotenkin musta tuntuu ettei hiusjuttuja tartteis tulla seuraavassa boksissa, niitä on ollu (eri muodoissa toki) aika monena kuukautena.


Iberon helmikorvikset olivat boksin epämieluisin tuote, nämä korvakorut ei oo yhtään mun tyyliä ja en ole varma olisiko nämä kenenkään tuntemani henkilönkään tyyliä. Toivottavasti saisin nämä laitettua kiertoon.


Paesen poskipunakaan ei riemastuttanut, mä ku en edelleenkään jaksa meikkailla. Sävy sinällään saattaisi olla mulle ihan ok, tätä pitää siis testata.


Tätä Dolce & Gabbanan Dolce EdP:tä (näytekokoinen tietysti) en ole vielä tuoksutellut, mutta mielenkiinnolla kyllä tuoksuttelen jahka sen teen.


Silmänympärysvoidetta en välttämättä olis tarvinnut, mutta sen verran kovia juttuja tämä Dermalogican sy-voide lupailee notta totisesti mielenkiinnolla kokeilen tätä. Varmaan pitäisi ottaa tämä testiin piakkoin, boksissa kun oli 10 euron alekuponki ko. merkin nettikauppaan ja jos rakastun tähän, niin eihän sitä tiedä miten siinä kävisi... ;)


Huulivoiteitakin mulla piisaa, mutta suojakertoimisia mulla ei taida ollakaan eli kesällä tämä Acon tapaus on kova juttu. Mua kyllä hämäsi kun tuossa hylsyssä lukee 'Face' ja ensin ajattelinkin jotta peeveli, mulla on toisen merkin suojakertoimellinen puikko jossa kaiken lisäksi on kovemmat suojakertoimet. Tosin, eiköhän tätä voi sutia muuallekin kuin huuliin jos ko. puikko ei satukaan eksymään mukaan silloin kun aurinko paahtaa täydeltä terältä. (Ja ens kesänähän se paahtaa, nih!) =D


Clarinsin miniripsari oli boksin ehdottomasti mieluisin tuote, ihan vasta mietin kuinka olisi mukavaa jos bokseissa olisi useammin selektiivisten merkkien ripsareita. Niitä kun ei tule ostettua huvin vuoksi testiin, mitä jos ripsari onkin täysi susi ja sitähän ei voi myydä eteenpäin... Tai no, mitä myyntipalstoja katselen, niin näemmä voi, mutta mun mielestä kokeillun/käytetyn ripsivärin myyminen on arveluttavaa. Tämä lupaa pidentää ripsiä ja täytyy sanoa että toivon ettei tämä tee sitä liikaa, ei ole kiva jos ripset räpsyy rillien linssejä vasten... =D

Kaiken kaikkiaan ok boksi vaikka huteja taaskin oli. Mutta onneksi mielenkiintoisia tuotteitakin löytyi eli kyllähän tässä täytyy olla tyytyväinen sisältöön =)

2 kommenttia:

  1. Oho, tuosta Dermalogicasta oli näköjään sit eri vaihtoehtoja liikkeellä!
    Oisin ehkä ottanu sittenki tuon sy-voiteen kuin primerin, tosin sy-voiteita on varastossa 1 täysikokoinen ja yksi 5ml minikokoinen :). Jospa se primeri olisi itelläni hyvä :D.
    Mulle tuo huulirasva oli vähän plaaah, kun niitä löytyy ennestäänki muutaman kymmentä varastosta... :D

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä mäki mieluummin ton sy-voiteen otin ku sen primerin =)

    Mä ajattelen ettei huulivoide oo ihan plääh, just siksi kun siinä sentään on suojakerroin, on pikkasen erilainen kuitenki =D Huh, sulla saattaa olla huulirasvoja jopa enemmän ku mulla... ;)

    VastaaPoista