keskiviikko 7. toukokuuta 2014

2 käsivoidetta

Huhtikuussa kulutin loppuun 2 käsivoidetta ja kieltämättä jäin miettimään oliko määrä tosiaankin noin vähäinen..mutta näin se on nähtävä, kevään tullen käsiä ei tarvitse rasvata niin paljoa (tosin kyllä nämä tuntuvat edelleen kuivuvan, oi kesä, tule jo!) =)

Toinen kulutetuista oli pieni tuubi Crabtree & Evelyniä La Source -linjasta.


Tuoksu tässä oli miellyttävän merellinen ja voiteenakin yhtä hyvä kuin muut Crabtree & Evelynin käsivoiteet. Tosin (ja tämän oon tainnut mainita ennenkin), oon sitä mieltä ettei nämä käsivoiteet umpikuivia käsiä pelasta vaikkeivat olekaan mitään onnettomia liruja. Edelleenkin fanitan näitä ja tulen tilaamaan lisää jahka tämän merkin varastot osoittavat huolestuttavia hupenemisen merkkejä ;)

Se toinen loppunut oli sitten LivBoxista tullut Favoran käsivoide.


Tämähän oli tuoksuton tapaus ja niin kuin tiedätte, pidän yleensä ottaen tuoksuttomia tuotteita niin maan perusteellisen tylsinä. Vaan ei voi mitään, tätä mun on pakko kehua, tämähän oli oikeasti hyvä käsivoide ja voisinpa käyttää tätä toistekin! Ilahduttavaa oli sekin kun leikkasin tuubin auki saadakseni loput rippeet käyttöön ja sain huomata ettei siellä tuubissa ollutkaan juuri ollenkaan jämiä. Taisin nippa nappa saada yhden minimalistisen voitelukerran voiteet kaavittua kokoon. Monissa muissa käsivoiteissa kun olen joskus saanut yllättyä pahasti tuubin leikkaamisen jälkeen, sisällä on ollut kamaa tuhottoman moneen käyttökertaan ja kieltämättä sellainen vähän tympii. Tämä käsivoide oli siis koostumukseltaan sopivan juoksevaa (ei kuitenkaan ihan litkua), mutta siitä huolimatta kosteutti kätöset mainiosti.

Viime kuun käsivoiteet olivat siis molemmat mukavia tuttavuuksia joita voin suositella kokeilemaan =)

5 kommenttia:

 1. Pakko varmaan testata tuota La Sourcea, olen viime aikoina huomannut hullaantuvani kaikesta merellisestä!

  VastaaPoista
 2. Toi Favoran rasva kyllä yllätti positiivisesti täälläkin! Tietysti ois kivempi jos siinä olis joku kiva tuoksu mukana, mutta ei kaikkea voi vaatia ;D

  VastaaPoista
 3. Itsellä kanssa melkein kulutettu yks tollainen favoran käsivoide. Siitä onkin tullut uusi suosikki. Lisäksi purkin ohjeet lupaavat hoitaa myös kynsiä ja kynsinauhojakin. Ja minähän tietysti uskon siihen. ;) Olenkin usein tehnyt niin, että levittänyt kynsiin ja kynsinauhoihin tätä ja muualle muuta käsivoidetta.

  VastaaPoista
 4. Minulla on apteekin tylsä hajuton vartalovoide. Hyvin kosteuttaa. Puristan voidetta kämmenelle ja siihen yksi tai kaksi suihkautustaa hajuvettä ja minulla on täydellistä voidetta.

  VastaaPoista
 5. Jonna H.: No pakkohan se on sitten tilata testiin ;)

  Elli: Favora olisi liian hyvää ollakseen totta jos se vielä tuoksuisi taivaalliselle =D

  Ano1: Katohan, minä en ko. lupausta muista, tosin melkeinpä kaikki käsivoiteet tuppaavat luvata hoitoa kynsinauhoille ja kynsille =)

  Ano2: Tuttu vinkki, itse en vaan oo koskaan jaksanut tehdä moista, suihkutan sitten hajuvettä kropalle jos siltä tuntuu =)

  VastaaPoista