keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Nuxe ♥

Alunperin iskin silmäni Nuxen kultaöljyyn, mutta ikinä en sitä raskinut ostaa, varsinkin kun epäilin olisiko minulla niinkään käyttöä kultahippusia sisältävälle öljylle. Jossain vaiheessa kiinnostukseni laajenikin Nuxen 'normiöljyyn' eli Huile Prodigieuseen. Kerranpa sitten bongasin kyseisen öljyn tarjouksesta Feeluniquesta ja niinhän siinä sitten kävi, Huile muutti luokseni.


Ja oi kyllä, minä rakastuin!


Lasinen pullo on aina epäkäytännöllinen, mutta muovipullo ei olisi yhtään luksusmainen. Koin siis tämän tuotteen olevan jonkin sortin luksustuote minulle, tämä kun on mun mittapuun mukaan hintava öljy, mutta totisesti tämä on joka euronsa arvoinen! 


Tilasin tämän version jossa ei ole sumutinta, mutta seuraavalla kerralla taidan tilata sumutinversion, se ehkä auttaisi öljyn riittoisuuteen positiivisella tavalla.


Minä nimittäin koin ettei tämä ole hirmuisen riittoisaa (tai sitten mä en vaan osaa annostella oikein), mutta sumutinversion hylkäsin aikoinaan mielessäni siintävän kauhuskenaarion vuoksi. Siis tiedättehän, öljystä liukas kylppärin lattia jne... Sain kuitenkin ahaa-elämyksen, voihan sitä öljyä sumuttaa kämmenelle ja siitä lätkiä kroppaan eli 'problem' solved =)

Muuta negatiivista en tästä sitten keksikään, pelkästään ylistyssanoja. Talviaikaan tämä tuntui ihanalta iholla, öljy kun ei tee sellaista kylmettävää fiilistä iholle toisin kuin vartalovoiteet usein tuppaa tekemään (tai ainakin mulla tekee). Tuoksustakin pidin ja jotenkin siitä tuli hivenen mieleen Yveksen jumalaisen Monoïn tuoksu, oih! Jotkut ilmeisesti eivät pidä tämän tuoksusta eli ennen ostopäätöstä tätä kannattaa käydä tuoksuttelemassa, ainakin Stockmannilla Nuxen tuotteita on myynnissä.

Mitenkäs, onko lukijoiden joukossa Huile Prodigieusen fanittajia? Hiukan hölmö kysymys kyllä, mä nimittäin tiedän että kyllä teitä on... ;)

2 kommenttia:

  1. Rakastan, monta pullo käytettynä molempia versioita. Tilasin ensimmäisen pulloni ulkomailta jo vuosia sitten heti, kun tämä ilmestyi myyntiin. Kannattaa tosiaan hankkia se suihkeversio, paljon helpompi, vaikka lasi onkin liukas käsissä.

    VastaaPoista
  2. Muistelinkin tämän olevan 'sun juttu' ;) Joo, ensi talveksi täytynee hankkia suihkepullollinen tätä =)

    VastaaPoista