tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa suihkareita

Ohhoh, pitkään aikaan ei ole tullut tehtyä megalomaanista suihkaripostausta eli johan nyt on jo aikakin sille. Tässä yritän ennen kuun vaihdetta esitellä mahdollisimman monet tuotteet jotka olen käyttänyt ennen blogiin tullutta uudistusta ja sen vuoksi tällä viikolla postauksia tulee tavanomaista tiheämpään. Mutta, nyt niihin suihkareihin!


Tästä en ollut aikaisemmin varma olenko käyttänyt tämän, mutta nyt olen vakuuttunut siitä sillä muistan niin elävästi tämän ihanan tuoksun. Bottega Verden Frangipane muistuttaa tuoksultaan jonkin verran Yveksen jumalaista Monoïta eli luonnollisesti ihastuin tähän ja tätä voisin tilata toistekin =)


Sen sijaan Oriflamen laventeli & viikuna oli valtava pettymys, suorastaan oksettava sellainen. Laventelikin on tuoksuna sellainen josta en periaatteessa pidä, mutta sekin riippuu ihan siitä millainen laventelin tuoksu on. Muistan joskus ilolla käyttäneeni Yveksen laventelisia jalkatuotteita, siinä tuoksu oli siis ihan ok. En oikein osaa kuvailla miten hirvittävälle tämä Oriflamen suihkari tuoksui, tuoksu oli mun nenään sanoinkuvaamattoman paha. Ehkä väljähtynyt laventeli oli se mikä minulla tästä tuli mieleen. Inhosin tätä niin paljon etten alkanut käyttämään tätä loppuun suihkukäytössä vaan aika pian siirsin tämän käsisaippuakäyttöön. Ja siinäki hommassa käytin tätä hampaat irvessä, hyi olkoot.


Myös tämä Oriflamen tapaus oli pieni pettymys. Basilika & persikka oli ihan menettelevä tuoksultaan, mutta jotenkin tuoksu ei ollut sellainen ihanuus johon olisin voinut tykästyä päätä pahkaa. Rehellisesti sanottuna mielikuvat tästä suihkarista ovat olemattomat eli sekin kertoo tylsyyden puolesta, kyllä ne ihanat suihkugeelit jää mieleen eli sellainen tämä ei ollut.


Bottega Verden White iriksestäkään en pitänyt ja en osaa kuvailla mille tämä tuoksui. BV:n sivuilla tuoksusta sanotaan näin ja en kyllä oikein itse erottanut esmes mitään sitruunaa tahi appelsiinia.

Scent: HEAD: Lemon, Orange, Ylang Ylang, Cocoa HEART: Orchid, Violet, Iris, Caramel BASE: Vanilla pods, Heliotrope, Musk harmonies, Benzoin


Tämän Avonin tapauksen oletan käyttäneeni, sillä mulla on hämärät mielikuvat tästä... Mitään intohimoa tämä ei herättänyt, tuoksu menetteli, mutta ei ollut mun makuun. 


LdB:n suihkarista sen sijaan tykkäsin ja tätä varmasti ostan toisenkin kerran =) Tuoksuna tässä oli mango, sweet citrus ja minttu ja tuolla kombolla ei voi pahasti mennä metsään. Tosin nyt kun mietin, niin en ole varma missä määrin haistoin tuon mangon, sitruksisuuden ja mintun kyllä muistan. Ehkä se mango pienenä häivähdyksenä oli seassa...


Loputkin Bodyfinen halpusosuihkarit tuli käytettyä ja tämä Water Lily ei kyllä herätä hirmuisia muistikuvia. Ei siis ollut mikään huipputuoksu, tosin sen muistan ettei tämä mitään inhotustakaan herättänyt.


Cherry Blossominkin suhteen muistikuvat ovat hataria, mutta muistelen etten loppujen lopuksi pitänyt tämän tuoksusta. Summa summarum, tulipahan testattua 5 pulloa näitä halpoja suihkareita, mutta vaikka laatu ei ollutkaan täysin kuraa, en taida ostaa näitä toiste.

2 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä uskomaton näiden suihkareiden kanssa. :D Mulla on ihmeen harvinainen tilanne, että kaksi melkein kokonaista pulloa näköttää kylppärin hyllyllä, yleensä niitä on tasan yksi, se mikä on käytössä. :D

    VastaaPoista
  2. Mä niin oon kyllä uskomaton =D Ei mullakaan oo kerralla montaa suihkaria käytössä, korkeintaan samaan aikaan on palasaippua ja suihkari käytössä.

    VastaaPoista