torstai 27. maaliskuuta 2014

Jotain hiuksille

Kas, minullahan on jäänyt esittelemättä tämä jo aikoja sitten käyttämäni erikoinen tukkatuote eli korjataanpas tilanne nyt heti. Ihan uusi tuttavuus tämä ei ole, olen käyttänyt tätä aiemmin yhden pullollisen, siitä voitte lukea täältä.


Kyseessähän on Yveksen huuhteluaine hiuksille ja ensimmäisellä kerrallahan tuumasin jotta tuskin ostan tätä toiste. Mieli kuitenkin muuttui kun joku ystävällinen sielu vinkkasi tämän olevan vallan mainio silloin kuin suihkutteluolosuhteet ovat puutteelliset ja sitähän ne meillä mökillä on, juoksevaa vettä kun ei ole. Niinpä annoin tälle toisen mahdollisuuden ja käyttelin tätä möksällä. Luonnollisestikaan tämä ei hoida hiuksia niin kuin hoitoaine tekee, mutta jostain syystä tätä hivenen turhaketta oli kiva käyttää ja enää en vanno ettenkö ostaisi tätä toiste ;) 

Ja sitten toinen tuote joka on myös tullut tiensä päähän.


Dermosilin syväpuhdistava shampoo teki sen mitä pitikin eli siitä plussaa. Miinusta tulee kuitenkin tuoksusta, en tiedä mille tämä tuoksui, mutta en pitänyt siitä yhtään. Onneksi tuoksu oli kuitenkin suht mieto, mutta sen vuoksi en mielelläni ostaisi tätä toiste. Syväputsareita on kuitenkin mun mielestä suht vaikea saada (miettikääs markettien valikoimaa, ei oo kovin raponen valikoima...) eli todennäköisesti joudun turvautumaan tähän joskus toistekin. No, onneksi syväpuhdistavaa shampoota tulee käytettyä vain kerran viikossa joten kyllä sen kestää niin kuin naisen pitää kestää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti