sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ministi Clarinseja

Mähän aina välillä saatan shoppailla fb:n ryhmistä kosmetiikkaa ja sieltäpä kerran tulin ostaneeksi nämä minikokoiset Clarinsin tuotteet. Jos nyt oikein muistan, niin maksoin näistä postareineen vain 5 € mikä ei mun mielestä ollut paha hinta.


Daily Energizer parivaljakko koostui naamaputsarista ja -voiteesta ja minimäisyydestään huolimatta nämä olivat ihan riittoisia.


Puhdistusgeeliä oli miellyttävä käyttää ja saattaisinpa ostaa tätä toistekin. Tässä googlettelin tätä sarjaa ja hiukan hämmennyin, en tiedä onko sarja uudistunut vai onko tämä tulkintakysymys, mutta tässä Sokoksen linkissä tuotetta kuvaillaan voidemaiseksi geeliputsariksi ja minun mielestä tämä oli kyllä geeliä. Tosin tämä oli normigeeliä paksumpaa, ehkä se voidemaisuus meinaa sitä..?


Kasvovoide tuntui myös mukavalta eli voisin käyttää toistekin =) Nyt mua vaan hämmentää, oletan Sokoksella tämän olevan tämä tuote, mutta hämmentävän samanlainen on tämäkin purkissa oleva voide, itse asiassa tuotekuvaukset ovat ihan identtiset... Toisaalta ensimmäisen linkin tuubissa lukee tismalleen samat tekstit kuin tässä mun kokeilemassa versiossa eli eiköhän se ole se.

Loppukevennyksenä kuva tuubin vajavaisuudesta joka hiukan hymyilytti mua. Tämä oli siis täysin käyttämätön, sinetti oli paikoillaan, mutta pikkasen oli tuubilla kokoa sisältöönsä nähden...


Olishan tonne mahtunu enemmänki sitä tavaraa... ;D

5 kommenttia:

 1. Mää en vaan käsitä miksi noita tuubeja ei voi a. laittaa täyteen tai b. tehä niistä tuubeista pienempiä. En tajuu..

  VastaaPoista
 2. Apua, onpa tosiaan vajaa purnukka. Hajuvesistä onneksi usein näkee, mitä saa. :D

  VastaaPoista
 3. Taru: En mäkää tajuu... Aloin kyllä miettimään voisiko voiteillekin käydä samoin kuin esim. muroille? Paketithan pakataan täyteen, mutta sitten hiutaleet tietysti tiivistyvät ajan mittaan. Että voisko voide olla tuoreena niin kuohkeaa että ajan mittaan lässähtäisi..en tiedä =D

  Jonna H.: Hajuvesistä tosiaankin onneksi useimmiten näkee miten paljon sitä on =)

  VastaaPoista
 4. No kyllä on ilmavasti pakattu tosiaan. :D Ite myös oon tykännyt kaksikosta, oon käyttänyt myös tuollaisia vissiin parikin kertaa. :) Onko sulla vinkata jotakin hyviä FB:n kosmetiikkaryhmiä? :) Ite tiedän vaan sen Puuteri&Huiskun ja se on jotenkin vähän blaah ja sieltä on vaikea löytää mitään. :D

  VastaaPoista
 5. Puuteri & Huisku taitaa olla suurin missä ite oon, mutta onhan niitä muitaki: Kauneuskirppis Absurdité, Kauneustuotekirppis!, Korujen, kellojen, kosmetiikan ja hiustuotteiden osto- ja myyntipalsta.

  Sitten kuulun Avonin ja Oriflamen ryhmiin, mutta en muista onko ne semmosia joihin ei pääse muut kuin konsultit.

  Tajusin että kuulunpa aika harvaan kosmeryhmään vaikka varmasti niitä on paljon fb:ssa =D Ai niin, semmonenki on ku Parfyymikirppis, mutta sieltä erosin taannoin kun se ei ollut hirvittävän vilkas ryhmä.

  VastaaPoista