sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mitähän loppunee ensi kuussa?

Nyt blogissa puhaltaa pienet uudistuksen puhurit eli tästä lähtien alan tarkastelemaan miten paljon kosmetiikkaa sitä kuukauden aikana tuleekaan käytettyä. Mietin miten tämän toteuttaisin, monet bloggaajat kun jemmaavat ne loppuneet purnukat ja mua moinen ajatus puistautti, en missään nimessä tahtoisi pitää niitä tyhjentyneitä purkkeja säilössä koko kuukauden ajan... Toteutan tämän siis ilman tyhjiä purkkeja, onnistuuhan se niinkin =)

Homma menee niin, että kuun alussa kuvaan käytössä olevat tuotteet jotka loppuvat tai joiden oletan loppuvan. Kuukaudessa voi kulua muitakin tuotteita, mutta en alkanut etukäteen kuvailemaan tällaisia tuotteita koska en halua alkaa etukäteen päättämään esmes mitä suihkugeelejä käytän kuukauden aikana =D Kuun vaihteessa raportoin sitten nämäkin käytetyt tuotteet eli ei pelkoa ettenkö näyttäisi teille rehellisesti kuinka paljon mä lotraankaan niitä ;)

Mutta, aloitetaanpas sitten tällaisella yhteiskuvalla. Hui kamala miten paljon näitä tuotteita onkaan!Tässä ensimmäinen satsi varmoja loppujia, tuo YR:n suihkarihan ei mulla kauaa kestä ja Lushin palasaippuanki saan kulutettua loppuun. Avonin vaniljainen vartalonkuorinta loppuu myöskin ja jotenkin mun täytyy käyttää sen edessä oleva Louis Widmerin puhdistusemulsiokin pois pyörimästä. We Care Iconin vaahtoputsari ei kestä enää kauaa ja Yveksen kasvovedessäkin on tavaraa enää ehkä pariin käyttökertaan jos siihenkään. Niin ikään Yveksen kasvovoide tulee loppumaan sillä pakotan sen tekemään niin. Normikäytössä se ei loppuisi aikoihin, mutta jossain vaiheessa aion pyhittää sen kropparasvaksi.


Nämä tulevat myöskin loppumaan, Oriflamen vartalovoide, Yveksen silmämeikinputsari (oletan saavani käytettyä tuon määrän kuukaudessa) ja Bottega Verden kasvojen kuorinta.


Käsivoiteita takuulla kuluu ja luulenpa kuukauden aikana kuluvan vielä joku muukin tuubi... Vasemmalla ihana Crabtree & Evelyn, sitten se Erioil jota kanniskelen töissä mukana, Oriflamen auki leikattu käsivoide sekä Madaran rujoksi runnottu tuubi.


Bottega Verden puuterin luulisin loppuvan, siinä on enää reunoilla kamaa. LivBoxista saamani Estée Lauderin miniripsari tulee myöskin oletettavasti loppumaan. Oi kyllä, mä olen alkanut opettelemaan siihen että sutaisen aamuisin ripsaria (ellei ole aivan armoton hoppu tmv.) ;)


Nämä ovat epävarmoja loppujia, mutta laitan nekin kuitenkin tähän. Avonin shampoon luulisi loppuvan, osaanhan tuhlata myös shampoota. Samoin on Syossin hoitsikan kanssa, tuubi on iso, mutta tätä kyllä saa laittaa ihan reilusti jos tahtoo hoitavuutta. LivBoxista tullut Eucerinin pikkunen voidetuubin pitäisi loppua, jos vain käytän sitä tarpeeksi usein. Nuxen ihanainen kuivaöljy on siinä ja siinä loppuuko, se riippuu kuinka paljon käytän sitä tämän kuukauden aikana. Ja jos joku ihmettelee miten saisin käytettyä reilut puoli pulloa Nuxen kuivaöljyä, niin sanonpahan vaan jotta se on helppoa kun sen osaa ;D Ei vaan, tuossa ei ole sumutinmekanismia ja oon huomannut tämän kuluvan suht sukkelaan, luulen että sumutinpullossa oleva kuivaöljy ei kuluisi niin äkkiä kuin tämä. Jatkossa mun pitääki miettiä ostaisinko seuraavaksi sen sumutinpulloversion ko. öljystä, siinä on vaan se etten tahtoisi öljyhuntua kylppärin lattialle..pitää siis miettiä.

Siinäpä siis koko satsi, kuukauden päästä tsekataan miten muijan ja tuotteiden kävi =) 

5 kommenttia:

 1. Oon tosi kade, että joku saa kulutettua puuterin loppuun! Sellaista ihmettä ei ole mulle päässyt tapahtumaan kuin kerran ja sekin tuote oli vuosia sitten Estee Lauderin kesäksi tullut kasvoille hehkua tuova limited edition-tuote, jonka ensin metsästin Tukholmasta asti, kun se oli Suomesta joka puolelta loppu. Sapettaa!

  VastaaPoista
 2. Oi että, ihana päästä katsomaan myös sinulta, miten paljon sä saat purnukoita loppumaan kuukaudessa ^_^!!
  Se on ollut jotenkin hankalaa seurata noissa sun purkki-esittelyissä, että onko loppunut tässä kuussa vai joskus muulloin :).

  Itse olen kuukauden purkit jemmannut sellaiseen paperikassiin vaatehuoneeseen, siellä ei ole vienyt paljoa tilaa :).
  Se vaan, kun yhteenvetoa varten kuvaa yhteiskuvan ja on aika heittää ne pois, niin roskis täyttyy todella nopeasti niistä purkeista, kun suurin osa on muovipulloja :/.

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Herttinen, et vissiin käytä puuteria usein? =) Mä ku oon aina ajatellu että kyllä muutkin saavat puutereita kulutettua loppuun =D

  Anzu-Anssu: Joo, kulutustahtia on tosiaan ollu hankala seurata, nyt mun pitäs vaan tän kuukauden aikana esitellä kaikki ne tuotteet jotka ovat loppuneet ennen tätä uudistusta.

  Voit varmaan kuvitella kuinka paljon mulla niitä tyhjiä purkkeja tulisi, viittaan siis suihkarikulutukseeni... ;)

  VastaaPoista
 4. Todella mielenkiintoista, mukavaa että säkin oot ryhtyny tähän. :) Ja mua tosiaan kiinnostaa erityisesti se suihkaritahti. :D
  Multa oli menny tää postaus jotenki ihan ohi, alotin lukea sitä joskus, mut sit piti lopettaa ja unohtu tämmönen huipputärkeä uudistus!! :S

  VastaaPoista
 5. Huipputärkeä hyvinkin ;) Tässä kuussa suihkareita ei taida kulua mun mittapuun mukaan paljoa, onhan mulla käytössä tuo palasaippuakin. Mutta vähän luulen jotta muitten mielestä niitä kuluu hirmuisesti =D

  VastaaPoista