torstai 27. helmikuuta 2014

Mango vs. mango

Joskus aikoja sitten pääsin vertailemaan kahden eri merkin mangosuihkareita keskenään ja tässäpä aatoksia niistä.


Born to Bion suihkugeelin sain LivBoxin mukana ja Korresin taasen ostin eräältä fb-kirppikseltä. Ilmeisesti LivBoxin mukana on joskus ollut tuollainen Korresinkin suihkari? Itse en vielä ollut tuolloin alkanut bokseilemaan, mutta näin muistelen.


Olin jo pitkään tuntenut vetoa Born to Bion suihkareihin, mutta koskaan en kuitenkaan tullut hankkineeksi niitä joten ilahduin melkoisesti kun tämä paljastui boksista. Olin kyllä lukenut pettyneitä kommentteja näihin liittyen eli sekin oli osaltaan vähentänyt ostohimoa. Nytpä sitten pääsin onnekseni testaamaan ja niinhän siinä sitten kävi, pettymys iski. Ensinnäkin koostumus oli liian juoksevaa mun makuun ja tuoksukin oli mieto ja pliisu =( En siis ostaisi ainakaan tätä toiste, ehkä joskus voisin testata jotain muuta sarjan suihkaria jos oikein hurjaksi heittäydyn.


Huomasin Korresin korkin olevan rikki yläosastaan ja pelkäsin sen vaikuttaneen tuoksuun. Olin kuitenkin väärässä, tässä tuoksu oli hyvinkin mangoinen eli tämä pesi mennen tullen Born to Bion =) Koostumuskin oli paksumpaa (itse asiassa mietin oliko korkin vioittuminen vaikuttanut tähän seikkaan, tämä kun oli muistaakseni normaalia suihkaria aavistuksen tuhdimpaa koostumukseltaan) eli tämä voitti siinäkin. 

Summa summarum, Korres veti pidemmän korren ja tätä voisin käyttää mielelläni toistekin =) Mitenkäs te muut, oletteko testanneet jompaa kumpaa (tai jopa molempia) ja mitä piditte?

5 kommenttia:

 1. Korresin kaikki suihkugeelit on ihania, ei ihme, että tykästyit. :)

  VastaaPoista
 2. Joo mullekin tullut tuo Born to Bio LivBoxista, enkä tykännyt yhtään! Tuoksu oli musta aluksi ok, mutta aloin inhota sitä tosi pian. :D Ja liian laiha koostumus. Oon käyttänyt sitä käsisaippuana suurimman osan, vielä vähän jäljellä.

  On tuo Korreskin ollut LivBoxissa, itse en tuota ole saanut tai käyttänyt, mutta muutamaa muuta Korresin minisuihkugeeliä kyllä. Ne on olleet ihan kivan tuoksuisia ja koostumuksisia. :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Mä vähän luulen että tykkäisin kyllä muistakin Korresin suihkareista =)

  Marisa: Joo, en tajua miksi tehdä suihkareita jotka ovat liian liruja. Eikö koostumuksia testata mitenkään käytännössä, menisivät ite suihkuun semmosen suihkarin kanssa joka meinaa valua sormien välistä viemäriin =D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset tästä ideasta!
  Itelläkin on tuo Born to Bio mango Livboxista ja lisäksi joululahjaksi saamani Greenlandin mango suihkugeeli, niin voisin vertailla niitä :).
  En oo muistaakseni kokeillu vielä käytännössä tuota BtB:tä, ainoastaan nuuhkinut pullon suusta.

  VastaaPoista
 5. Anzu-Anssu: Teepäs tosiaan sinäkin samanlainen vertailu =) Jotenkin veikkaisin Greenlandin vievän voiton, ko. merkin tuotteiden tuoksut kun on aika hyviä, ainaki mun mielestä =)

  VastaaPoista