keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vähän liian luikasta

Meninpä kerran ostamaan Nuagen halpusoputsarin joka harmillisesti osoittautui pettymykseksi. Harmillista siksi kun usein halvat putsaritkin ovat hyviä, mutta tämä olikin sitten poikkeus.


En tietenkään voi väittää etteikö joku tästä saattaisi tykätä, mutta mulle tämän koostumus oli kammotus ja tuoksuttomuuskin tympi meikäläistä.


Koostumus oli haastavaa, ainakin minulle, en tajua miten geeli osasi olla sellaista hemmetin liukasta tavaraa jonka kanssa piti olla tarkkana ettei se lorahda pois kämmeneltä. Koostumuksesta tuli lähinnä mieleen geelin ja hyytelön sekoitus. Noin niinkus muuten tämä oli putsarina ok, mutta en kyllä enää ikinä tule ostamaan tätä, kyllä putsaria pitää olla kiva käyttää!

Samaan syssyyn sitten esittelen täysin päinvastaisen tuotteen eli Bottega Verdeltä tilaamani kasvoveden josta pidin kovin paljon.


Käyttöön ottaessani mietin kyllä olisiko tämä jotenkin ehtinyt mennä piloille, nesteessä kun lillui jotain pieniä hituloita. Ilmeisesti ne kuitenkin kuuluivat asiaan, tuoksu ei ollut epäilyttävä (tuoksu oli sellainen hunajainen, tosin kai siinä seassa tuoksui jokin muukin =D) eikä ihokaan reagoinut mitenkään.

Suomen BV:n sivuilta kopsasin kuvauksen, omanihan tilasin aikoinaan ulkomailta.

Hunaja kasvovesi säilyttää ihon raikkauden ja heleyden puhdistaen tehokkaasti. Tuote sisältää kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua hunajaa, raikastavaa ruusuvettä sekä luonnollista kosteuttajaa nimeltä Pentavitin®. Pentavitin®-yhdiste takaa iholle täsmällisen kosteustasapainon. Kasvovesi soveltuu kaikille ihotyypeille puhdistusmaidon jälkeen käytettäväksi. Hunaja kasvovesi viimeistelee päivittäisen ihonpuhdistusrutiinin. Tuote on alkoholiton, parabeeniton ja väriaineeton.

Kasvovetenä tämä oli ihan perus, mutta tykkäsin sen verran jotta olin vähällä tilata toisen pullon jemmaan silloin kun vähän aikaa tein BV:lle tilauksen. Loppujen lopuksi järkiinnyin ja vähän pihiyskin iski (vaikka tuote oli tarjouksessa), saisinhan tilattua tätä toistekin. Toivottavasti tämä vaan pysyy valikoimissa, äkkiseltään en nyt löytänyt tätä tuolta ulkomaiselta sivustolta... No, ehkäpä olin sokea tai tuote on väliaikaisesti loppunut.

Elikkäs, Nuagesta pysykää kaukana, mutta hunajaista kasvovettä suosittelen kokeilemaan =)

2 kommenttia:

  1. Kasvovesi alkoi heti kiinnostamaan, mikä yllätys!

    VastaaPoista
  2. Sun ehkä täytyy tehdä tilaus BV:lle ;)

    VastaaPoista