torstai 20. maaliskuuta 2014

Minttumaan jutut

Minähän tilasin tässä joskus parit jutut Minttumaan nettikaupasta ja nyt vihdoinkin muistan tehdä niistä jotain arviotakin. Kyseisessä kaupassahan on myynnissä muutakin kuin kosmetiikkaa eli kannattaa käydä tutustumassa kauppaan vaikkei kosmetiikkahammasta kolottaisikaan =)


Tykkäsin ihan hulluna minttusaippuan maanläheisestä pakkaustavasta, tästä oikein huokuu ekologisuus...


Saippua ei ulkonäöllään koreillut, mutta eipä se minua haitannut.


Ainesosaluettelo on ihastuttavan lyhyt, tässä ei tosiaankaan ole mitään ylimääräistä! Käytin tätä vartalosaippuana, tosin kerran testasin tätä hiuksiin ja ihan hyvin se siinäkin hommassa pelitti. Jos muistan oikein, niin toki hiukset jäivät vähän sellaisiksi natiseviksi miten käy palashampoota käyttäessä (tai niiden palashampoiden kanssa mitä itse olen testannut), mutta hoitoaineellahan siitä selviää. Mutta tosiaan kun testaus jäi yhteen kertaan, niin en osaa sanoa miten tämä toimisi hiusten pesussa pitkällä tähtäimellä. Tämä oli ihan perussaippua, tosin ainesosia katsoessa voisi luulla ettei tästä jäisi iholle sellaista tuntua mitä palasaippuoiden kanssa aina jää, mutta niin vain muistelen sen tunteen olleen tismalleen samanlainen. Tosin, mun muistikuviin ei välttämättä kannata luottaa, mä ku oon siitä ihmeellinen tapaus etten kiinnitä huomiota siihen kuivattaako suihkugeelit/saippuat kropan ihoa...

Tuoksu tässä menetteli, tosin jotenkin odotin sellaista ihanaa minttuista tuoksua mitä tässä ei ollut. Ehkäpä oon tottunut liikaa keinotekoisiin tuoksuihin? Lisäksi mun mielestä tuoksun seassa oli jotain tervamaista aromia, liekö nenässäni sitten vikaa. Vaikken tähän saippuaan rakastunutkaan, niin suosittelen kyllä kokeilemaan ja aion kyllä joskus tilata testiin Minttumaan muita saippuoita, mua kun viehättää ajatus itsetehdyistä tuotteista joissa ei ole mitään ylimääräisiä ainesosia =)

Lisäksi tilasin testiin minttuisen huulivoiteen jota kanniskelen mukanani olkalaukussa.


Tästä oon tykännyt paljonkin, tuoksu on mukavan piparminttuinen ja huulillakin tämä toimii moitteettomasti. Tämä ei ole sellaista 'liukasta' vaan jättää aavistuksen vahamaisen tunteen (en osaa paremminkaan selittää) ja jotenkin minulla tulee sellaista huulirasvoista aina sellainen fiilis niin kuin ne olisivat jotenkin hoitavampia. Tässäkin mua viehättää ainesosien vähyys, katsokaa nyt, vain 4 eri ainesosaa, en sano muuta kuin vau!

Olettekos te testailleet Minttumaan tuotteita ja jos olette, niin mitäs piditte?

EDIT. Tässä yhtenä päivänä huulirasvaa laittaessani tajusin että kyllähän tämän jonkin verran pliukkaan fiiliksenkin huulille jättää, mutta ei niin liukasta kuin joidenkin muiden huulivoiteiden kohdalla.

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut, mutta kuullostavat mielenkiintoisilta. :)

    VastaaPoista
  2. Ei muuta kuin kokeilemaan =) Tossa yks päivä tajusin huulivoiteen jättävän semisti liukkaan tunnun huulille vaikka tekstissä väitin muuta... =D

    VastaaPoista