maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ministi tilattua

Niin juu, siitä taitaa olla jo jonkin aikaa kun kerroin tehneeni pikkiriikkisen tilauksen Feeluniquelle, mutta vieläpä on tilaus esittelemättä. Noh, nyt korjaan asian ettei se vallan unohdu...


Vain nämä tuli tilattua eli Laveran shampoo jonka hankin mökkeilyä silmällä pitäen, ajattelin jotta kyllähän luonnonkosmetiikan täytyy olla ympäristöystävällisempää (meillä siis valuu saunavedet suoraan maastoon, ei niin hyvä). Burt's Beesin appelsiinista putsaria oon halunnu kokeilla ja nyt tilasin sen testiin. Ja eksyipä pakettiin vielä pieni tuubi Crabtree & Evelynin käsivoidetta, tämä English Honey & Peach Blossom oli semmonen johon en aikaisemmin Feeluniquella ollutkaan törmännyt.

Mutta, tulipa mulla vähän aikaa sitten tilattua pikkujuttuja toisaaltakin...


Kynsijuttuihin erikoistuneessa Adenina -nettikaupassa on menossa loppuunmyynti ja sorruinpa minäkin sitten alennuksiin.


Dependin hololakat oli vaan 'pakko' kotiuttaa.


'Pakko' oli myöskin hankkia koristelujuttuja. Vasemmalla olevat tarrat vaan näyttivät niin kivoilta ja sabluunoita oon halunnu testata. Ja ei kai kukaan voi vastustaa vetskaritarroja..vai? ;) Pikkupussissa olevat koristeet ovat kaupanpäällisiä.

Yleensä en täällä esittele muita shoppailujani, mutta nyt on ihan pakko tehdä poikkeus ja näyttää mitä ihanuuksia tilasin Koruharakalta. Näiden kahden kaulakorun lisäksi tilasin heijastimen, mutta se ei tullut minulle joten en sitä tässä esittelekään.


Minusta oli ihanaa että edulliset korutkin oli pakattu suloisiin rasioihin, tosin kaupan korut ovat muutenkin kukkaroystävällisiä =) Bongasin siis korut löytökori-osiosta ja kumpaakin olin välillä katsellut sillä silmällä.


Olin enemmän kuin tyytyväinen kun tilasin tämän lasikaulakorun, tämä on aivan ihana! Ja näyttääpä tätä olevan vielä myynnissäkin eli jos kiinnostus heräsi, klik klik. Tähän koruun voi valita mieleisensä ketjun ja jos muistan oikein, oma valintani oli 45 cm ketju.


Tämä minua hieman mietitytti, suuret korut kun eivät ole meikäläisen juttu ja mun mielestä tämä on suurehko. En kuitenkaan saanut tätä mielestäni ja kun hintakaan ei päätä huimannut, niin tilasin sitten tämänkin. Tätäkin on vielä jäljellä ja Koruharakan kuvista näkee vähän paremmin millainen koru on kyseessä.

Että semmoset pienet tilaukset, tai ainakin nämä minun mielestäni ovat pienet =) Vaan ei hätää (vai olisiko sitten juurikin sitä), mulle on taas tulossa Feeluniquelta paketti (siellä ku kehtas olla tarjous jossa Crabtree & Evelynin tuotteita sai 3 kahden hinnalla), ja alekoodin siivittämänä tein tilauksen Biodellylle. Niin että mitenkäs se vähennysprojekti..köh.

2 kommenttia:

  1. Nyt iski kateus! :D Mulla on ostoslistalla noita Crabtree & Evelynin uutuustuotteita, en vaan ole saanut vielä ostetuksi. Pakkauksetkin on niin herkullisia!

    VastaaPoista
  2. Hopi hopi ostamaan ;) Pikaisesti testattuna petyin vähän tuoksuun, hunaja kun ei tuoksuna oo sellainen jota rakastaisin. Vaan mitäpä muuta voisikaan olettaa tuotteelta jossa mainitaan hunaja =D

    VastaaPoista