sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sekalainen seurakunta

Nyt sitten sekalainen läjä erilaisia tuotteita jotka on tullut käyteltyä loppuun aikojen saatossa. Aloitetaanpas ensimmäisenä kuorinnoista.


Taas on yksi We Care Iconin kroppakuorinta käytetty ja kieltämättä mua on pikkasen alkanut pännimään näiden tehottomuus. Eivät ole täysin susia, mutta ei nämä ole niin tehokkaita kuin mun makuun pitäisi olla. Plussaa tämä Fresh Spirit sai väristään, aine oli kivan vihreää ja vihertävä oli tämän mieto tuoksukin. Tässä jutussa on tarinaa aikaisemmin käyttämästäni saman sarjan kuorinnasta.


Louis Widmerin kasvojenkuorinta tuli jossain LivBoxissa ja ennen käyttöön ottamista fiilikset olivat hivenen neutraalit, tämä kun on hajustamaton ja haisuttomat tuotteet ovat yleensä ottaen mun mielestä tappavan tylsiä... Hajusteettoman tuotteen täytyy siis olla erityisen hyvä jotta ihastuisin siihen ja heti ensimmäisellä käyttökerralla tajusin tämän olevan juurikin sellainen. Siis aivan ihana kuorinta joka kuorii kasvojen ihon kunnolla, tätä voisin joskus jopa ostaa täyden tuubin =)


LdB:n kropparasva oli myöskin kaikin puolin miellyttävä tuttavuus, kosteutti kropan ihan hyvin ja tuoksukin oli mukava. Oon käyttänyt tällaisen Sweet Pea & Silk -suihkarin ja tuolloin aprikoin tuoksua jota en osaa kuvata, mutta josta tykkään niin kovin!


Viime keväänä Sokokselta(?) tilatessani aprikoin Dr. Hauschkan ja toisen käsivoiteen välillä ja muistaakseni tämä Biothermin käsivoide oli juurikin se aprikoinnin kohde. Tuolloin tilasin vain hauskan, mutta mieleen tämä jäi ja niinpä tää täytyi kotiuttaa taannoin tarjouksessa ollessaan. Tämä oli ihan ok käsivoide, mutta oikein kuiville käsille tämä ei yökäytössä olisi riittänyt. Tuoksu oli yllättävän voimakas, se muistutti jollain tapaa saippuan tuoksua, mutta toisaalta siinä oli jotain hajuvesimäistäkin. Pitkään mietin voisiko tuoksu olla jonkun mielestä mummomainen, mutta en tullut mietinnöissäni hullua hurskaammaksi =D Tuoksu oli mielestäni ihan kiva, mutta tosiaankin sen voimakkuus yllätti ja välillä tuntui että tuoksu on liikaa jopa minulle joka pidän tuoksuvista tuotteista. Herkkänenäisten kannattaa siis testata tätä ennen ostamista mikäli se vain on mahdollista.


Avènen Eau Thermale eli lähdevesi tuli viime kesänä LivBoxista ja kesällä tämä tuli otettua käyttöönkin. Köh, miten niin myöhässä esittelynsä suhteen... Tämä pääsi eräällä reissulla mökillä tosikäyttöön perimmäisen käyttötarkoituksensa ulkopuolella kun miekkoselle kävi hullusti ja hän sai kiehuvaa vettä päälleen. Mökkiolosuhteissa se puhdas vesi on kortilla ja mies joutuikin viilentämään palaneita alueita ihan järvivedellä. Hoksasin jossain vaiheessa tämän olemassaolon ja pari kertaa mies suihkuttelikin tätä palaneille alueille ja tämä pelitti siinä hommassa ihan hyvin.

Muuten sitten käytin tätä kasvoille (muistaakseni syksyn aikana) tavallaan kasvoveden korvikkeena eli kasvojen pesun jälkeen suihkutin tätä kasvoille ja taputtelin sitten enimmän kosteuden pois vanulapulla. Tuotteena tämä ehkä on jollain tapaa turhake, mutta tykästyin tähän sen verran jotta saatanpa ostaa toistekin, jos vaikka ensi kesä on helteinen, niin mikä mukavampaa kuin suihkutella tällaista kasvoille virkistykseksi ;)


Viimeisenä Avonin kosteuttava kasvonaamio jonka taisin ottaa käyttöön kun päiväyksetkin olivat paukkuneet... Hirveästi muistikuvia ei mulla tästä ole ja se tuskin haittaa, tätä tuskin enää saa Avonilta (ellei sitten ole myynnissä uudistuneessa pakkauksessa tahi uutena versiona). En tainnut edes käyttää tätä täysin loppuun vaan heitin tuubin jämän roskiin. Kai tämä oli ihan semmoinen peruskauraa oleva kosteuttava naamio, mene ja tiedä kun en tainnut tätä montaa kertaa edes käyttää.

4 kommenttia:

 1. Hah, mä en tiedä mitään kamalampaa kuin "tehoton" kroppakuorinta. Tykkään, että se oikein raastaa ja kuorii ihoa. :D

  VastaaPoista
 2. Joo, tehottomasta kroppakuorinnasta tulee vain pahalle päälle... Tämä ei kuitenkaa oo ihan niin paha kuin jotkut kokeilemani, niiden käytön jälkeen melkein pisti vihaksi =D En kuitenkaan tiedä ostanko enää tämän sarjan kuorintoja kunhan saan tuon viimeisen käytettyä loppuun, kuorinnan kun tosiaankin pitää raapia kunnolla =)

  VastaaPoista
 3. Joo toi Biothermin mummorasva on ihan järkyttävää. Tuoksu on mummomainen ja anti-age-ominaisuudet tekee kalvon ihon pintaan.

  Avénen vesisuihkeelle on myös ihan kiva, halvempi sisar. Yvesillä on aivan ihana verigreippikasvosuihke!

  VastaaPoista
 4. Haha, ei se mun mielestä järkyttävää ollu, mä ihan tykkään saippuamaisista tuoksuista, mutta hivenen liian voimakas se haisu kyllä oli =)

  Mulla on itse asiassa käyttöä odottamassa tuo Yveksen suihke, Avenessa tykästyin siihen hienojakoiseen suihkeeseen ja pumppupullothan eivät kykene ihan samaan =)

  VastaaPoista