tiistai 18. helmikuuta 2014

Vannomatta paras...

Tämän postauksen tekoa olen hiukan häpeillen lykännyt, sillä välillä olen päästellyt sammakoita suustani ja väittänyt jotta jospa varastoni hissukseen vähenisivät. Ja kilin kellit ne mitään vähene kun sitten innostun tilailemaan vähän sieltä sun täältä (niin ja ainahan mä välillä sorrun esmes fb:n myyntipalstoihin, markettien kosmevalikoimasta puhumattakaan)..! Päätin vihdoinkin viisastua vahingosta ja enää en ikinä puhu mistään varastojen pienenemisestä, ollaan sitten kosmetiikan suurhamstraajia jos siltä tuntuu ;) 

Olen siis kotiuttanut tilauksia kolmesta eri nettikaupasta ja itse asiassa, aleprosentin hurmaannuttamana tein pikaisesti lauantaina Feeluniquellekin tilauksen-tosin sieltä mulle on tulossa onneksi vain 3 tuotetta... Mutta, sitten asiaan, katsokaa ja kauhistelkaa.


Niin, tulipa sitten tehtyä pitkästä aikaa tilaus Bottega Verdelle. Tämä tilaus tuli nopeasti (en kylläkään muista kuinka nopeasti, ehkä viikossa?), kun joskushan tilausta on saanut odotella suht kauankin.


Kolme suihkaria tuli tilattua ja nuo 2 vasemmanpuolimmaista oli vähän sellaisia joista en yhtään osannut sanoa tykkäisinkö, mutta halusin sitten mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Hiukan jännitystä elämään nääs! No, kummassakin on vaniljaa ja sehän tuoksuu hyvälle eli sinällään eivät nämä niiiin jännittäviä ole ;) Meinasin tilata kolmannenkin suihkarin josta en tiennyt olisinko pitänyt (tuoksussa oli mukana mm. myskiä), mutta sitten iski pihiys ja jätin sen pois tilauksesta. 

Bambusuihkaria oon joskus aikasemmin miettinyt jotta tilaisinko ja nyt sen sitten tilasin. Ja pääsyy tähän tilaukseen oli tuo putsari johon tykästyin aikaisemmin. Mietin hetken tilaanko toisenkin, tarjouksessa kun oli setti jossa oli tuo putsari plus sitten joku pieni froteinen kasvopyyhe (en ottanut siitä kuvaa kuten en muistakaan ihme kaupanpäällisistä), mutta päätin tyytyä yhteen pulloon. Saahan sitä sitten taas joskus lisää...


Hiusjuttujakin tuli tilattua, 2 shampoota, hoitsikka ja öljy. Tuota öljyä oon jo käytellyt ja kyllä tykkään =)


Etualalla oleva huulivoide oli pakko saada pelkästään pakkauksen päheyden vuoksi. Tiedän, säälittävää. Ajattelin tuon olevan musta, mutta en nyt ole varma siitä, tummanruskealta se jotenkin näyttää. No, sille sama, nätti se on (vaikken nyt hylsystä itsestään kuvaa ottanutkaan). Ja sitten siellä vasemmalla on hajuvesi josta olen kertonut haaveilevani, tykästyinhän samalle tuoksuvaan suihkugeeliin aivan mahdottomasti. Pitkäänhän kyttäsin milloin ko. hajuvesi tulisi taas tarjoukseen, mutta aina jouduin pettymään. Ei se nytkään ollut tarjouksessa, mutta kassalle kipittäessäni sivusto yht'äkkiä läikäisi eteeni tarjouksen juurikin tästä hajuvedestä joten pakkohan mun oli tarttua tilaisuuteen. Kieltämättä tuli vähän creepy fiilis, mistä ne tiesikin..? No, kyllähän sivustot seurailevat sitä mitä sinä selailet, mutta tuolla kerralla en kyllä tainnut edes käydä vilkaisemassa hajuvettä... Ilmeisesti olin aikaisemmin kurkkinut sitä tarpeeksi usein!

Kaupanpäällisenä oli sitten sävyttävää päivävoidetta ja oli pakettiin tungettu muutakin: muovista lahjapaperia ja sellainen pahvinen lahjalaatikko (vai miksi niitä kutsutaan) ja en tiedä liittyikö punainen lettinauhan tapainen tuohon laatikkoon vai mihin, mutta sen nakkasin roskiin. Niin ja olivat vielä pistäneet pakettiin pörröisen tuubihuivin jolle mulle ei kyllä olis tarvetta. Joskus luin jostain jonkun sanoneen että BV on vähän niin kuin Yves Rocher tuotteiden suhteen ja kieltämättä siinä on vinha perä, kaupanpäällisistäkin kun tulee YR-vibat ;)

Sitten seuraava tilaus jonka tein Sunrise Cosmeticsille. Tämän tilauksen suhteen olin arponut pitkään juupas eipäs-tyyliin.


Syy arpomiseen olivat nuo taustalla olevat suolakuorinnat jotka olivat (ja ovat edelleen) myynnissä hassuun 0,95 euron hintaan per tuubi. Alehinta johtuu tuubeista jotka ovat vähän kärsineitä, mutta tuote itsessään on priimaa. Tilasin 5 tuubia ja osassa on enemmän kuhmuja, osassa taas ei juuri mitään. Joku saattaa nyt miettiä jotta hetkinen, mähän sain kammon suolasta vartalonkuorinnassa ja niin teinkin, mutta kiitos avopuolisoni pääsin tästä kammosta eroon ja siitä juttua myöhemmin =)

Lisäksi ujutin tilaukseen normaalin vartalonkuorinnan, nykyisen vartalonkuorintojen hamstrauksen valossa kun vaikuttaisi tosiaankin siltä että luulen kyseisten tuotteiden loppuvan koko maailmasta... Kuorinnan päällä nököttää mielenkiintoinen tuote, hoitavat käsineet ja nämä on pakko ottaa testiin piakkoin. Ja tilasinpa sitten häivytyssiveltimenkin jostain syystä =D Pakettiin oli taas laitettu mukaan samoja Freemanin näytteitä kuin aikaisemminkin.

Phuuh, sitten se viimeinen tilaus jonka tein Artemis -nettikauppaan ja joka olikin mun ensimmäinen (mutta tuskin viimeinen) tilaus ko. putiikkiin.


Syypää tilaukseen oli tuo Weledan sitruksinen kropparasva joka oli tarjouksessa ja jota menin googlettelemaan. Vakuutuin siitä että se olisi just meikäläisen nenää miellyttävä tuote ja mitä sitä tuoksuttelin, en ollut väärässä, tuoksu on aika ihana =) Lisäksi tilasin Revlonin kasvoveden, Ahavan suolasaippuan sekä 2 palasaippuaa. Benecosin huulikiilto oli kaupanpäällinen, harmi vaan ettei tuo sävy taida olla meikäläiselle sopiva.

No niin, nyt rehellisiä kommentteja, kauhistuitteko ja jos kauhistuitte, niin kuinka paljon? ;)

10 kommenttia:

  1. Tuota noin... Ehkä sen varastopaljastus-postauksen nähneenä olen hieman huolestunut. Oletko ajatellut että pitäisit shoppailustopin vaikka vuoden loppuun tms.? Toki lukijalle & kanssapurkkeilijalle nämä ovat herkullisia postauksia ;D

    VastaaPoista
  2. Mä taisin reagoida vähän väärin, purskahdin nauruun, kun näin tuon vartalotuotemäärän. :D Varsinkin, kun ne on itselle sellaisia, mitä on ehkä 1-2 avaamatonta jemmassa suihkugeelejä ei yhtään. Mutta kun katsoo mun naamaan lätkittävien tuotteiden määrää, en voi alkaa arvostelemaan. ;p

    VastaaPoista
  3. Mun eka reaktio: aaaa siis tässä on KOLME shoppailukertaa, seuraavaksi katoin et ootpas mieltyny Freemanin kuorintaan. En kyllä voi kauhistua, kun itekin oon hamstraaja. :D

    Nimim. shoppailin pari viikkoa sitten laivalla ja Tukholmassa, ja sain tuliaisia Lontoosta... Plus pari (ööö...3-4?) nettitilausta... Huh! :D

    VastaaPoista
  4. Kisu: Hui kamala mitä sä puhut, mähän tulisin hulluksi jos pitäis olla shoppailematta vuoden loppuun ;D

    Totta puhuen, onhan tuota viime aikoina tullut tilailtua pikkasen liian usein. Muistan kuitenkin että taisihan mulla olla viime kesänä yksi kuukausi jolloin en tilannut mitään, yllätyin silloin itsekin =)

    Jonna H.: Ihan ok reaktio, naurattaa itselläkin =) Meillä jokaisella on omat kosmeettisten tuotteiden heikot kohdat ;)

    Marisa: Huh, helpotti kuulla etten ole ainoa himoshoppaaja! =D

    VastaaPoista
  5. Kuinka paljon sä oikein saippuaa läträät? Itsellä ei ole mennyt noin paljon varmaan koko elämässä...

    VastaaPoista
  6. Tästä on kyllä ollut aikaisemminkin puhetta blogin kommenttiosiossa eli sanon vaan jotta läträän ja paljon..!

    VastaaPoista
  7. http://nonnula.blogspot.fi/2014/02/ala-saastele-ikina.html

    VastaaPoista
  8. Tuo on niiin totta, helposti ihanuuksia saattaa pihistellä ja pahimmassa tapauksessa käy huonosti =/

    VastaaPoista
  9. Niin,no mulle on sinällään aivan se ja sama vaikka kuka ostais säkillisen saippuaa tai vartalovoidetta kuukaudessa.
    Mutta,saatko sä noi kaikki käytettyä..oikeesti??
    Meillä kun on viiden henkilön talous niin suihku- ja käsisaippuoita menee aivan kohtuullinen määrä.Ja mun periaate on etten hirveesti satsaile tavaraan jota lotraillaan tovi ja sit viemäristä alas.
    Vartalovoiteita käyttää taloudessa kaksi daamia ja tuntuu että ei purkit tyhjene millään.
    Värikosmetiikan käyttäjiä kaksi,joista mun osuus aina vain pienempi.Vanha ei viitsi =)
    Olen itse ollut yli vuoden ostokiellossa kosmetiikan suhteen,sitä saa hankkia mitä on oikeesti pakko.Eli meidän tapauksessa se menee noiden pesuaineiden puolelle.Eipä oo tainnu oikein muuta tullut hankituksikaan..hmm..pitääs miettiä.Tjuuh,olen itelle hankkinu yhden bb-voiteen ja tyttärelle kaksi ripsaria..ja vielä on kamaa varastoissa.Hirvittää että meneeköhän siitä jo kohta oikeesti hukan teille osa kun käyttöasteesta huolimatta ei vaan tunnu hupenevan.
    Meikkivarastot alkaa pikkuhiljalleen löytää tietään tyttären riesaksi,kyllä se jo muovikassillisen on luomivärejä ja muuta värikosmea saanut.Ennakkoperintöä =D

    VastaaPoista
  10. Kyllä nämä käytettyä tulee, mullahan pesutuotteita kuluu suht vikkelään =)

    Sama ajatus mullakin on suihkugeelien suhteen, niihin ei viitsi rahallisesti panostaa koska viemäristähän ne alas menee... Suihkarit kuitenkin ovat intohimoni, se vaan on ihanaa peseytyä hyvälle tuoksuvilla tuotteilla ;)

    VastaaPoista