lauantai 15. helmikuuta 2014

Pala rakkautta

Joulun allahan tein pienen lahjatilauksen itselleni brittien Lushiin ja nyt olen käyttänyt satsista yhden palasaippuan ja toinen on vielä käytön alla. Aloitetaan siitä käytetystä mötikästä.


Orange Jelly oli pirtsakka appelsiininen saippua ja tätä käyttäessäni olin samalla riemuissani, mutta myöskin hyvin pettynyt. Pettymys johtui siitä ettei tätä saa tällä hetkellä Lushista, tämä kun oli muistaakseni joku kausituote tai muu vastaava. Minä nimittäin rakastuin tähän saippuaan täysillä ja en olisi halunnut tämän kuluvan loppuun koskaan! Tuoksu oli jumalaisen appelsiininen, aivan kuin olisi pessyt itsensä Jaffa-limsalla. En voi tarpeeksi ylistää tämän saippuan ihanuutta, tämä on siis kaikkien appelsiinituoksujen ystävien ehdoton must-tuote. Jos tätä saa ensi joulun alla, niin se on vissi se jotta tilaan tätä palatolkulla itselleni.


Rakkaussaippuan jälkeen otin käyttöön Sunny Citruksen jonka tuoksu on nimensä mukaisesti sitruksinen. Lushin kuvaus tästä menee näin:

Sunny Citrus captures all the fruity deliciousness of a creamy key lime pie and puts it into a soap. Give it a try and you’ll want some in your bathroom permanently.

To create the delectable blend of sweet fruitiness in Sunny Citrus, we visit every corner of the citrus grove. There’s a base of fresh lime juice and a soupcon of all sorts of citrus oils - orange, tangerine, mandarin, neroli and bergamot.

Tämän tuoksu ei kuitenkaan ole niin ihana kuin Orange Jellyn ja tuoksu on myös miedompi. Pikaisen testin mukaan tuo keltaisempi osio tuoksuu vaaleampaa enemmän eli ehkäpä siinä syy tuoksun mietouteen. Tätäkään ei tällä hetkellä saa, mutta mua se ei haittaa koska en ole hurmaantunut tähän. Saippuan muotokin on hankala (onneksi se nyt alkaa muotoutua käteen sopivammaksi), tämä on tykännyt karkailla käsistä ja se jos mikä mua riepoo palasaippuoissa. Eräs suihkukerta jäi oikein mieleen kun tämä oli kovin karkailevalla päällä, yhdellä kerralla palanen lähti oikein vauhdilla käsistäni ja siinäpä sitten puolisokeana koetin tihrustaa mihinkäs liukas luikku singahti. No, pöntön taaksehan se oli piiloutunut, mutta onneksi räikeä väritys paljasti lymypaikan. Ehkä pitäisi jatkossa pilkkoa hankalan muotoiset palasaippuat sellaisiksi ettei niiden kanssa tarvitse tapella liikaa ;)

3 kommenttia:

 1. Kuullostaa hyvältä tuo Orange Jelly, miksi kaiken hyvän pitää olla aina limited edition versioita? :D

  VastaaPoista
 2. Tätä ette kyllä usko, mutta minulla ei vieläkään kokemusta Lushista ;-). Pitäisiköhän pikku hiljaa heräillä asiaan..

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Niinpä, kyllä varmasti useimmille limited edition-tuotteille olisi tasaisesti menekkiä ympäri vuoden =)

  Funky and Fifty: Ohhoh, melkoinen saavutus =D Toisaalta Lushin tuotteisiin tutustuminen saattaa tietää jatkossa rahanmenoa... ;)

  VastaaPoista