perjantai 21. helmikuuta 2014

Takinkääntäjä

Kuten ehkä muistatte, sain syksyllä traumat vartalolle tarkoitetusta suolakuorinnasta, se kun oli pikkasen liian kirvelevä kokemus. Noh, jouluna kävi niin, että sain avopuolisolta lahjaksi-yllätys yllätys: suolakuorinnan!


Olin tainnut mainita miehelle suolakuorinnan kamaluudesta, mutta ilmeisesti tämä oli mennyt häneltä ihan ohi ;) Vaan hyvä että meni, tämän ansiosta minä nimittäin käänsin takkini, näemmä kaikki suolakuorinnat eivät olekaan tuskallisia käyttää!


Ohops, nyt vasta huomasin että tätä olisi voinut käyttää saunassakin, tosin eipä meillä sitä saunaa ole muualla kuin mökillä. Pistetäänpäs korvan taakse jahka joskus ostan tämän merkin kuorinnan...


Kuorinta oli suloisen vaaleanpunaista massaa, ei siis irtosuolaa kuten se aikaisempi suolakammotus ja tätä oli mukava käyttää. Tätähän pystyy käyttämään kuivaihoisetkin eli ehkä tässä on hiukan miedommat kuorintatehot kuin Osmian muissa kuorinnoissa. Siltikin tämä kuorinta kuori mielestäni hyvin (ei kuitenkaan raapinut niin kuin esim. Fruttinit) ja mikä tärkeintä, en havainnut sellaista kirvelyä mitä aikaisempi suolakuorinta aiheutti.

Ruusuntuoksuhan ei ole hevillä suosikkituoksuni, tosin tämä tuote muistutti minua siitä että se tuoksu riippuu, noh, tuoksusta =D Tämän tuoksusta ranttu nenäni ei ottanut nokkiinsa ja olenpa ennenkin käyttänyt ruusulle tuoksuvia tuotteita joiden aromit ovat miellyttäneet.

Jos jotain miinusta pitää antaa, niin se on tuo purkki, ainahan jaksan marmattaa siitä kuinka purkissa olevat suihkussa käytettävät tuotteet ovat hankalampia kuin tuubit. Mutta ei se mitään, tämä sai sen anteeksi koska tuote oli muuten mainio. Tätä ja muita Osmian kuorintoja voisin siis kelpuuttaa itselleni toistekin =)

2 kommenttia:

  1. Suolakuorinnat kirvelee ihan pirusti, jos on haavoja (niinkö suolaa haavoihin, heh :D ), todella kuiva iho tai juuri kuorittu. Ehkä näistä joku aiheutti sulle sen edellisen trauman...?

    VastaaPoista
  2. Muistelen ihon olleen suht samassa kunnossa kuin tätä käyttäessäni (tosin varmahan en voi olla), mutta se edellinen suolakuorinta oli koostumukseltaan erilaista, se oli ihan kuin pelkkää suolaa eli epäilemättä tymäkämpää kuin tämä Osmian tuote =)

    VastaaPoista