maanantai 24. helmikuuta 2014

Karhunvatukkaa

Aikoinaan tilasin Bottega Verdeltä myöskin karhunvatukkaisen hajuveden ja ai että, kylläpä tykästyin siihenkin! Tällä hetkellähän mulla on 4 erilaista BV:n tuoksua ja kaikki ovat sellaisia selkeitä hedelmä-/marjatuoksuja.


Pullo ei ulkonäöllään koreile, mutta tykkään kyllä jollain tapaa tuosta eleettömästä ulkoasusta. Ja sisältöhän se on joka ratkaisee...


Hiukan yllätyin kun nyt satuin ajatuksella katsomaan BV:n omaa kuvausta tuoksusta, en mä kyllä tässä erota mustikkaa...

Scent: Head notes: blueberry, blackberry; Heart notes: lily of the valley, jasmine, acacia; Base notes: amber-scented notes, sweet sultan seeds, white musk notes.

Ja en kyllä erota noita muitakaan tuoksuja, mun nenään tässä tuoksuu vain ja ainoastaan rehellinen karhunvatukka. Kieltämättä näistäkin BV:n tuoksuista tule YR-vibat, onhan Yvekselläkin mm. oma karhunvatukkainen tuoksunsa.

Oon siis tykännyt kuin hullu puurosta tästä simppelistä tuoksusta ja voin suositella tätä kaikille jotka pitävät karhunvatukan aromista. Mitenkäs te, iskeekö teihin tällaiset selkeän simppelit tuoksut vai ovatko ne kenties liian 'lapsekkaita'?

4 kommenttia:

 1. Musta pullo on kiva, kauniin yksikertainen. ;)

  VastaaPoista
 2. haastoin sinut blogissani :)

  http://vihreatsateenkaaret.blogspot.fi/2014/02/blogigallup.html

  VastaaPoista
 3. Itse ainakin pidän tuollaisista selkeistä tuoksuista :)
  Kuinka isoja nämä BV:n tuoksut muuten ovat? 30ml vai 50ml?

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Nätti se on ja jos vertaa vaikkapa YR:n saman tyylisten hajuvesien pulloihin, niin tää pesee ne mennen tullen =)

  hepexxx: Kiitti hirmuisesti, mutta kävin katsomassa ja haaste olisi sellainen jota en voisi kokonaisuudessaan toteuttaa (esim. vanhoja kuvia itsestäni, mähän kun tahdon pysyä 'kasvottomana'). Jätän siis väliin tämän haasteen =)

  Anzu-Anssu: Pullot ovat onneksi 30 ml eli ne voi jopa saada kulutettua loppuun ;)

  VastaaPoista