keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Käsivoiteita, käsivoiteita, käsivoiteita...

Nyt tuleekin megapostaus käsivoiteista joista osan oon käyttänyt jo aikoja sitten ja joista osa on vielä kesken. Edes ihan kaikkia tällä hetkellä käytössä olevia tassurasvoja en tähän laita, näissäkin on jo ihan tarpeeksi!


Oriflamen Christmas Surprises Sweet Berries on jonkun joulun limited edition (kai) ja tämän käytin töissä. Tästä kyllä tykkäsin, tuoksu oli ihana (sainpa työkaveriltakin kehuja tästä) ja kyllä tämä kosteutti käsiä tarpeeksi aikana jolloin pakkasia ei vielä ollut. Tämän siis käytin joskus alkutalvesta eli kädet eivät olleet vielä liian kuivat.


Erioil on aina hyvä, ei siitä pääse mihinkään. Tämä on ollut mulla käytössä jo pitkään, oon käyttänyt tätä enemmän tai vähemmän satunnaisesti, mutta nyt ajattelin josko ottaisin tämän käyttöön töihin. Yökäsivoiteeksi tästä ei nyt talvella olisi (paitsi silloin jos ei oo niitä kovia pakkasia...), mutta päiväkäyttöön tämä on mainio, kosteutustehot riittää olematta kuitenkaan liian tuhtia. Lisäksi Erioil jättää miellyttävän pinnan käsiin, ei siis sellaista rasvaista pintaa joka sotkisi joka paikan. Odotin paljon tuolta sitrus-tuoksulta, mutta ei tämä hirvittävästi eroa normi-Erioilin tuoksusta. Tässä on varmasti ajateltu herkkänenäisiä kuluttajia joihin minä en lukeudu ;)


Sunrise Cosmeticsilta tilaamani mangon ja litsin tuoksuinen The Body Collectionin käsivoide taitaa jossain vaiheessa päätyä roskiin. En oo käyttänyt tätä aikoihin ja jotenkin en nyt halua sitä enää käyttääkään. Tämä on koostumukseltaan aavistuksen liian lirua mun makuun-tosin kosteutustehot tässä riitti syksyllä, nyt en tosiaan oo aikoihiin tätä käytellyt. Tämä tosiaan on vähän sellaista litkua jota ei tarvitse tuubista juurikaan puristella, hentoinen puristus riittää ja mua tuo ominaisuus on tympinyt, tän kanssa kun on pikkasen saanut olla varppeisillaan ettei voidetta lurahda muualle kuin käsiin. Juu, monille muille tuollainen ei oo ongelma, mutta mulle se on ;) Kuitenkaan tämä ei ole se syy miksi taidan heittää tämän menemään, syy on se että tuoksu alkoi tökkimään rajusti. Jotenkin tuo mangon ja litsin kombo ei viehätä nenääni ja en halua käyttää tätä kroppavoiteenakaan (tuota vaihtoehtoa aloin harkitsemaan jossain vaiheessa). Eli taidan nakata tämän roskiin tuolta kirjahyllystä pölyä keräämästä.


Yksi Yveksen 'joulu'käsivoiteistakin on päässyt käyttöön, tätä kanniskelen olkalaukussa ja käytän töissä. Käsivoiteena tämä on ihan perus, järkyttävän kuiville kätösille tämä ei olisi hyvä, mutta normaalitilassa oleville käsille tämä on ihan ok. Jotenkin käteni kuitenkin tuntuvat tarvitsevan jotain erilaista voidetta töissä, jotain sellaista joka tekee 'tahmaamattoman' kalvon käsiin (kuten tuo aiemmin esittelemäni Erioil tekee). Kädet jäävät tämän jäljiltä jotenkin rasvaisen oloisiksi joksikin aikaa ja sen huomaa esmes katsomalla kirjoitusalustaa töissä, se on aina täynnä rasvaisia kohtia jotka ovat peräisin käsistäni (tosin, toki tämä ilmiö tuppaa tulemaan muillakin käsivoiteilla). Siltikin joskus tuntuu ettei tämä ravitse käsiä tähän vuodenaikaan tarpeeksi, sen kosteutuksen kun pitäisi lukittautua käsiin eikä tahrata ympäristöä ;) Ei tämä kuitenkaan ole mikään huono voide, mutta ne kaksi muuta saman sarjan käsivoidetta käytän pois joskus keväämmällä.


Bettyhulan antibakteerisen käsivoiteen käytin aikoja sitten töissä ja tämä oli ihan ok, tosin tuoksu oli pikkasen liian voimakas mun makuun. Siis voitteko uskoa, minä joka rakastan tuoksuvia tuotteita sanon näin..! En osaa kuvata tuoksua, tuubissahan lukee 'champagne & spice' ja se kuulostaa jokseenkin ylelliseltä, mutta minä en tähän tuoksuun rakastunut vaikken sille yökkäillytkään. Plussaa saa kuitenkin söpö ja pirtsakka tuubi =)


Oriflamen jojoba & mango käsivoide on myöskin ollut käytössä töissä ja kiva voide tämäkin, oon käyttänyt yhden tuubin aikaisemmin ja siitä juttua täällä. Tämän käytön aikaan ei tainnut olla kovia pakkasia joten silloin tämä oli hyvä voide työpaikalla ja nyt sen jämät napottaakin tossa vieressäni odottaen tuubin halkaisua.


Jälleen kerran tuli käytettyä yksi Dr. Hauschka ja nyt pidän vähän taukoa tästä voiteesta. Tuoksu ei tässäkään tuubissa ollut mielestäni samanlainen rakkaustuoksu kuin mitä se oli ihan ensimmäisessä ostamassani tuubissa. En voi uskoa mieleni muuttuneen niin radikaalisti tuoksun suhteen eli ehkäpä tosiaankin eri erät voivat tuoksua erilaisille. Vai voivatko? Tulen kyllä ostamaan tätä ensi talvena joten ans kattoo mitä sitten tykkään tuoksusta. Voiteenahan tämä oli taattua kamaa, tosin vieläkään en päässyt testaamaan miten tämä toimii ylikuivien käsien kanssa, kas kun käytin tämän ennen kuin se kova hetkellinen pakkaskausi koitti.


Ja vielä yksi! Tämä ostin apteekista hetken mielijohteesta, testasin tätä kassalla ja tykästyin tähän. Tuohan oli sellainen minituubi eli näppärä kuljettaa käsilaukussa. Hinta oli kyllä kokoonsa nähden suolainen, en muista tarkkaa hintaa, mutta se oli jotain 5-6 euron hujakoilla. Tuoksu oli tässä mukava ja niin oli koostumuskin, mutta voi mahoton kuinka äkkiä tämä kuluikaan..siis käytin tätä töissä ja jos en ihan väärin muista, tämä kesti minulla vain 4-5 päivää! Lisäksi loppujen voiteiden pois kaapiminen oli hankalaa ja hukkaan meni varmasti muutaman käytön verran, en jaksanut raahata tätä kotiin ja sahata veitsellä tuubia auki (tuubin materiaali ei ollut niin pehmeää kuin käsivoidetuubeissa). Itse en taida ostaa toiste vaikka voide olikin hyvä, sen sijaan suosittelen tällaista heille jotka eivät tarvitse käsivoidetta usein, mutta haluavat pitää sitä varalta mukana.

6 kommenttia:

  1. Tuo YR:n herkku odottaa itselläni käyttöä!

    VastaaPoista
  2. Tuo ensimmäinen Oriflamen käsivoidetuubi näyttääkin jo aivan jumalaiselta herkulta! Tulee ihan joku smoothie mieleen. :D Kuulostaa aivan ihanalta tuoksulta.

    Mulla on tuota Erioilia, mutta en ole korkannut sitä enkä vähään aikaan korkkaakaan, koska jotenkin se on niin tylsä. :D Ostin sen alunperin siihen, että tekisin sen kanssa käsihoitoja tutuille mutta ketunmarjat... Käyttämättä on jäänyt vielä. ;)

    VastaaPoista
  3. Ompa hauskan näkönen toi apteekin käsivoide. :)

    VastaaPoista
  4. Jonna H.: Oijoi, ollapa mullakin vielä tuota =)

    Marisa: No juu, Erioil on kyllä tylsähkö, sitä ei käy kiistäminen =D

    Taru: Kieltämättä tuo pieni tuubi viehätti mua ulkonäöltäänkin vaikka koruton oliki =)

    VastaaPoista
  5. Kiva koko ja idea tuossa apteekin voiteessa, hintaa ja ulkoasua voisi vielä hieman viilata..

    VastaaPoista
  6. En tiedä miksi, mutta tuo koruton tuubi on mun mielestä aika hauska =) Tosin, epäilemättä jokin kaunis värillinen pakkaus vetoaisi vieläkin enemmän. Hintaa kyllä saisivat pudottaa muutamalla eurolla.

    VastaaPoista