sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Helmikuun LivBox

Niin ne kuukaudet vaan vierii nopsaan ja viime viikolla sain noutaa Ärrältä helmikuun LivBoxin.


Boksin avattuani ja tuotemäärän nähdessäni ilahduin, no nyt on lootaan ympätty tuotetta jos minkälaista!


Tarkempi tutkailu vaihtoi fiilikset vähän neutraalimmiksi, joukossa kun oli omaan makuun tylsiäkin tuotteita. Vaan en valita, tämä kuuluu pelin henkeen ;)


Kuten aiemmin totesin, oon kaivannut LivBoxiin sekä shampoota, että hoitsikkaa ja nyt tällaisia on ollut kahdessa viimeisimmässä boksissa. Okei, viime boksissa oli hoitsikan sijaan seerumi, mutta ei nyt viilata pilkkua ;) John Frieda ei sinällään merkkinä ole kovin kiinnostava (paitsi sen lyhyitä hiushaituvia taltuttavan värittömän 'mascaran' tahtoisin, muistelen sen olevan ko. merkin tuotantoa), mutta mielelläni testaan ja plussaa saa suht isot näytetuubit, näistä ehtii jo vähän saada hajua siitä mimmosista tuotteista on kyse.


Garnierin BB-voidetta en välttämättä olisi halunnut, mutta pitänee testata ja katsoa tykästynkö tähän.


Käsivoiteista en ikinä kieltäydy, mutta kieltämättä olisi kiva jos boksista paljastuisi joskus joku mielenkiintoinen käsivoide... Neutrogena kun on mielestäni tylsä, tosin vallan toimivahan tämä varmasti on (oon joskus ostanut Neutrogenan käsivoidetta).


Minituubi Eucerinia päätyy jossain vaiheessa käsiin jahka ne taas narahtavat liian kuiviksi. Ensin ajattelin tämänkin olevan tylsä, mutta tarkemmin mietittyäni tämän tehoja on mukava päästä testaamaan, harvat voiteet kun auttavat tarpeeksi jos käteni menevät liian kuivaan kuntoon.


Huulivoiteistakaan en hevillä kieltäydy, mutta kamoon, taas purkki Carmexia..! Aiempi purkki on kirsikkainen ja tämä ns. normi, mutta siltikin olisin toivonut jo jonkun muun merkin huulivoidetta. Vaikken sitä aikaisempaakaan ole vielä päässyt testaamaan, niin tuli semmonen fiilis et eiköhän Carmex oo jo aika nähty? No, tietysti LivBoxilla on tietyt yhteistyökumppanit ja jos sieltä on herunut tuotteita, niin pitäähän niitä käyttää. Vaan siltikin mua vähän harmittaa tämä...


Kivaa oli se, että miehiäkin oli muistettu =) Tosin, boksia aukaistessani silmäni nauliintuivat tuohon limenvihreään purkkiin ja olin että ooh, mitähän kivaa tuo sisältää..aijaa, se on miehille =D Sitä oli pakko tuoksutella ja täytyy sanoa, että voisin käyttää itsekin vaikka tuoksu jossain määrin miehekäs onkin. Vaan ehkäpä annan miehen nauttia ihan itse tuotteesta ;)

En voi sanoa tämänkään boksin olleen totaalinen pettymys, mutta kaikki tuotteet ovat sellaisia joita voisin ostaa samalla kun käyn arkisilla ruokaostoksilla. Jotenkin toivoisin bokseihin enemmän selektiivisiä tuotteita, tosin onhan niitä ollutkin, mutta olisi mukavaa jos jokaisessa boksissa olisi jokin pikkasen 'vaikeammin' saatava tuote, tässä boksissa niitä ei ollut. Ehkä tuo miesten suihkari/shampoo on sellainen jota ei saa tavallisesta marketista tmv., mutta siitä viis, itsellenihän tätä boksia tilaan ja olisi ilahduttavaa jos jokaisessa boksissa olisi edes pieni ripaus luksusta arkipäiviä piristämään. Toivottavasti siis ensi kuun boksi saa enemmän innostusta aikaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti