lauantai 25. tammikuuta 2014

Ricci

Mullahan on välillä tapana tehdä ostoksia fb:n erinäisissä ryhmissä ja sieltäpä kerran tulin ostaneeksi käytetyn Nina Riccin Nina-tuoksun.


Pullon ulkomuotoon olin jo rakastunut aikoja sitten ja tuskinpa kukaan voi väittää etteikö tämä omenainen pullo olisi kertakaikkisen hurmaava!


Olin ehkä saattanut joskus tuoksutella tätä, tai sitten en, millään en nimittäin muista oliko tällaista päässyt tapahtumaan. Oletettavasti sitä ei ollut tapahtunut ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen jos ylipäätään on ollut tapahtuakseen. (Paitsi että eipä tämä ole vielä ollut markkinoillakaan sitä kymmentä vuotta...) ;) Tuoksukuvausta lukiessani olin kuitenkin melkoisen vakuuttunut tämän olevan just mun juttu. 

Ja se pullo, vielä kerran, voi että ♥


Totuus ei vaan ollut niin ihana kuin olin kuvitellut, tämä on sarjassamme tuoksuja joista en oikein saa otetta. Tuoksu on kyllä kiva, mutta jotenkin tylsä. Siis miten noinkin kauniissa pullossa oleva haisuvesi voi olla tylsä, en käsitä..! Ajattelin jo josko tämä olisi vähän vanhentunut, käytetty kun oli ja suuttimessakin on rispaantumaa plus se saattaa irrota jos on huono tuuri. Sitä en kyllä tiedä vaikuttaako tuo edes siihen väljehtyykö tuoksu ajan mittaan... Enivei, kerran sitten kaupassa ohimennessäni nuuhkaisin heidän testeriään (tosin ihan vaan siitä suuttimesta, en sumutellut tuoksua) ja kas, yhtä tylsältä se vaikutti kuin omani.

Täältä kopsasin vähän tuoksukuvausta ja en minä oikein pysty allekirjoittamaan tätä. Tosin enpä minä olekaan mikään eri tuoksuvivahteiden asiantuntija.

Nina Riccin Nina tuli markkinoille 2006. Ihastuttava, pehmeä ja hedelmäinen tuoksu. Maaginen sekoitus sitrusta, omenaa ja vaniljaa. Pullo on saanut inspiraation ’Fille d’Eve’ -tuoksun pullosta, jonka Nina Ricci suunnitteli 1952.

Ensituoksu: sitruuna ja lime
Sydäntuoksu:punainen omena, vanilja, pionin lehti ja kuuköynnös
Pohjatuoksu: valkoinen setripuu, myski ja omenapuu

Tuoksun siis pitäisi olla hedelmäinen(kin). Jaa, no ei minusta, minä käsitän hedelmäisyyden ihan eri tavalla. Muutenkin en erota tuoksusta mitään yksittäisiä juttuja, tuoksu on vain sellainen suht tasapaksu tuoksukimara. Hiukan pettynyt siis olen, tässä tuoksussa ei ole sellaista särmää josta pitäisin. En kuitenkaan inhoa tätä tuoksua ja kyllä tämä varmasti tulee suurelta osin käytettyä oikeassa tarkoituksessaan ennen vessatuoksuksi päätymistään.

Mutta katsokaas, googletellessani tätä hajuvettä törmäsin tällaiseen versioon, ai että kun on herkku pullo ja kuvauskin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ja eipä tämäkään vaikuta hassummalta... Näitä olis pakko päästä tuoksuttelemaan ;)

4 kommenttia:

 1. Itse ostin tän tuoksun aikoinaan, kun tuli markkinoille. Sellainen pikaostos Tax Freesta. Pidin tuoksusta kovasti, mutta ei ollut tarpeeksi erikoinen, että olisin enää toistamiseen ostanut. Kepeän pirteä tuoksu, vähän makeean twistattuna tuskin ärsyttää ketään. Pullo on huikea.

  VastaaPoista
 2. Apua, pitäisikö tuoksun olla kepeän pirteä ja aavistuksen makea..? Mun hajuaistissa täytyy olla jotain vikaa =D Ei vaan, pitääpä joskus oikein antaumuksella tuoksutella tuota.

  Pullo on kyllä semmonen jota en tyhjennyttyään raski heittää menemään, pakko jättää koristeeksi =)

  VastaaPoista
 3. Mä taas rakastan tätä tuoksua :D. Musta tämä tosiaan tuoksuu ihanan hedelmäiselle ripauksella sitrusta (taitaa olla juurikin nuo sitruuna ja lime) :).
  Käytän tätä yleensä vain erikoistilanteissa tai kun haluan tuntea oloni "erityiseksi" :). Tai jos vain haluan kunnolla piristää itseäni, tää on sellainen hyvän fiiliksen tuoksu mulle :).
  Noita muitakin "omena"tuoksuja pitäis käydä nuuhkimassa, mutta tätä voisin kyllä ostaa lisääkin, kun nykyinen pullo jossain vaiheessa loppuu.

  VastaaPoista
 4. En ala, onkohan tuossa mun tuoksussa oikeesti jotain vikaa..siis mun nenässähän ja tuoksuviehtymyksessähän ei voi olla vikaa ;) Mielenkiinnosta tätä täytyy joskus ihan suihkauttaa jahka käyn Stockmannilla tmv. putiikissa.

  VastaaPoista