keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kuorintaa ja 'kuorintaa'

Vartalon kuorintoja on tullut käytettyä vaihteeksi muutamia kappaleita eli ei muuta kuin esittelyjä kehiin. Ensimmäisenä areenalle pääsee HenkkaMaukalta tilaamani kuorinta.


Kuorinta oli koostumukseltaan sellaista emulsiomaista, tämä oli siis ihan kuin jotain löysää valkoista vartaloemulsiota jonka seassa oli kuorintakikkareita. Teholtaan tämä oli suht hyvä, tosin ei niin hyvä kuin esim. Fruttinin kuorinnat, mutta kyllä voisin ostaa tätä toistekin. Niin ja ne kuorivat kikkareet, ne olivat samantapaisia kuin Fruttineissa, harmi vaan että niitä oli vähemmän kuin em. merkissä. Tuoksu tässä oli mieto ja ihan ok, en ole varma mille 'cotton woodin' pitäisi tuoksua, mutta ehkä tässä oli vähän sellaista puhdasta puuvillamaista aromia ripauksella jotain muuta (täysin takuuseen en mene, tämän kun oon käyttänyt jo aikoja sitten ja enää en muista tuoksua tarkkaan).


Pakkaus saa täydet pisteet, tämän tyyliset(kin) ulkoasut vetoaa muhun kympillä =)


We Care Iconin kuorinta oli koostumukseltaan geelimäistä ja tämä oli myös ihan jees, ei kuitenkaan parhaimmasta päästä, mä ku tosiaankin tykkään niistä raapivista kuorinnoista. Kuitenkin tämä oli sen verran hyvä jotta taannoin Sokokselta lähti mukaan 2 sarjan muuta kuorintaa, edullisesti kun sai. Mähän oon suhtautunut tämän sarjan tuoksuihin varauksella, kaupassa tuoksuteltuna kun eivät tuntuneet tuoksuvan millekään, mutta kyllä tämä käytössä tuoksahti jollekin eksoottiselle vaikkei tuoksu mikään voimakas ollutkaan.


Lumenen Berry Refresh ei ole varsinainen kuorinta-aine vaan tämä on kuoriva suihkugeeli ja kokemukseni mukaan tällaiset tuotteet eivät kyllä kuori juuri ollenkaan. Tämäkään ei ollut poikkeus, mutta ehkä herkkähipiäiset pitävät tällaisista tuotteista. Kuitenkin tykästyin tähän tuotteeseen noin niinkus muuten, pirtsakka tuubi suihkussa piristi kummasti ja tuoksukin oli ihana, tätä siis voisin ostaa toistekin vaikkei tämä tehokas tuote olekaan =)


Greenlandin aloe vera kuorinta-aine oli valtava pettymys, en yhtään ymmärrä miksi tätä kutsutaan kuorinta-aineeksi, tehot kun ovat samanlaiset kuin kuorivassa suihkarissa. Koostumus oli tässäkin geelimäinen ja seassa oli paljon pallomaisia kuorivia palleroita, mutta ei ne mun ihoa juurikaan tainneet kuoria. Tuoksukin oli tässä sellainen jota alkuun vieroksuin (oikeastaan pidin sitä järjettömän vastenmielisenä), mutta sitten totuin siihen ja jotenkin mulle tuli tuoksusta aavistuksen verran mieleen coca-cola. Mistä lie sekin tuli, tutkimattomat ovat mielleyhtymien tiet... Tämänhän tilasin Sunrise Cosmeticsilta ja näyttääpä tuota olevan vieläkin myynnissä tarjousosiossa josta itsekin omani nappasin. Samalla tilasin toisenkin saman sarjan kuorinnan (tai siis 'kuorinnan') joka odottelee käyttövuoroaan ja se taitaa olla samanlainen tehoton litku kuin tämäkin. Jos nyt jotain positiivista pitää sanoa, niin se tiivistyy tässä tuotekuvauksessa: 'Ei sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja eikä kovia säilöntäaineita. Tuotteelle on myönnetty Eco Cert -sertifikaatti ja 99 % sen sisältämistä ainesosista on peräisin luonnosta ja 13 % kaikista ainesosista on luonnonmukaisesti viljeltyjä'. En kuitenkaan suosittele tuhlaamaan tähän tuota kahta euroakaan mitä tämä maksaa-ellet sitten satu olemaan viehtynyt kuorintoihin jotka eivät kuori hipiää nimeksikään.

2 kommenttia:

  1. Itsekin tykkään juurikin sellaisista kuorinnoista, jotka tuntuu. Varsinkin vartalolla pitää olla kunnon tehot. :D Tässä kuussa törmäsin ekaa kertaa kasvojenkuorintaan joka kuorii kemiallisesti ja eron oikeasti huomaa, tekee yhtä hyvää jos ei parempaa jälkeä kuin ne kuorivat "kiteet". Tähän asti kokeilemani tuollaisten kasvokuorinnat ovat olleet mielestäni ihan humpuukia, mutta tuohon taisin rakastua... Hinta on vaan vähän suolainen, mutta siitä lisää myöhemmin blogissa. :p

    VastaaPoista
  2. Kyllä, raapia sen pitää ;) Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo kokeilemasi kasvojenkuorinta =)

    VastaaPoista