tiistai 28. tammikuuta 2014

Minäkö muka tilaisin jotain..never!

Viime aikoina tilauksia on tupsahtanut peräti kolmen paketin verran ja se on kieltämättä ristiriidassa pyhien aikomusteni kanssa. Vaan eipä hätää, nämä tilaukset eivät olleet ainakaan meikäläisen mielestä mitenkään yltiöpäisen suuria, ainoastaan yksi tilaus piti sisällään suht monta tuotetta.


Cosmeryalta en tilannut muuta kuin 2 Deep Steepin kosteutuspuikkoa ja 2 kynsilakkaa. Siitä huolimatta lähetykseen oli ympätty mukava määrä näytteitä =) Tätä tilausta mun on vähän huono alkaa perustelemaan, mä vaan halusin nuo Deep Steepit kun olivat myynnissä järjettömän halvalla ja Dependin Mirror -lakkoja oon kans katellu välillä sillä silmällä (tökerön halavalla nekin sain). Mähän oon aiemmin tilannut yhden tuollaisen kosteuspuikon ja tilauksen tuloon asti se on ollut käyttämättä. Eli silkkaa hulluutta tilata samanlaisia tuotteita..tai sitten ei! Mä nimittäin keksin näille käyttötavan ja nyt se aiemmin tilaamani puikko matkaa olkalaukussa mukana. Siitä on helppo sipaista kuiviin kohtiin kosteutusta jos esmes käsivoiteen tehot ei riitä ja töissä oon välillä sutinutkin sitä mm. kuiville kämmenselille. Hivenen rasvainen kiiltohan siitä jää, mutta ei se mua haittaa.


Feelunique on tällä hetkellä lempparikauppani, se tuskin on jäänyt teiltä huomaamatta ;) Jo jonkin aikaa olen haaveillut Nuxen kultaöljystä, mutta sitten jossain vaiheessa otin järjen käteen ja siirsin kiinnostukseni tähän normaalimpaan öljyyn, kultaöljylle kun mulle ei ehkä olisi niin paljon käyttöä. Huile Prodigieuse kuivaöljy oli hyvässä tarjouksessa (no olis se kultaöljykin ollu, mutta pidin järjen päässä) joten se nyt vaan oli tilattava ja ensikokemuksen perusteella sanoisin tämän olevan vallan hyvä tuote, mutta siitä tarkemmin sitten joskus myöhemmin =) Samaan syssyyn tilasin tarjouksessa olleen Caudalien käsivoiteen jota kans oon halunnu päästä testaamaan, joskus aiemmin olin katsellut sillä silmällä sellaista pakettia jossa oli 3 Caudalien tassurasvaa edukkaasti, mutta nepä olivat päässeet tuolloin loppumaan. Noh, testataan nyt tätä yhtä yksilöä (itse asiassa, vähän tuota on jo tullutkin malttamattomana testailtua).


En tiedä teistä, mutta minnuu tää nauratti kun avasin sitten sen kolmannen tilaukseni... =D


Ja se tilaushan oli peräisin Madaran nettikaupasta, tässä vähän aikaa sitten onnekseni bongasin eräästä blogista vinkin kuinka yhden vuorokauden aikana kaikki varastossa olevat tuotteet olivat 40% alennuksessa. Mun ei kauaa tarttenu miettiä ja tarjousaamuna ennen töihin lähtöä tekaisin tilauksen, pelkäsin jotta tuotteet loppuvat päivän aikana ;) 

Aiempaa kokemusta merkin tuotteista ei ollut, joten johan tuo on aikakin päästä testaamaan. Tilauksesta paljastui kasvovesi, käsivoide (jota oon jo testaillut, kiristyneet pakkaset kun ovat jälleen kerran osoittaneet tuhovoimansa käsilleni ja epätoivoisena päätin testata olisiko ko. voide tarpeeksi hyvä), deodorantti (josta olin lukenut kehuja) sekä 2 kasvosaippuaa. Noita saippuoita olinki halunnut päästä testaamaan ja nyt ne maksoivat todella vähän, tosin eivätpä ne muutenkaan ole mitenkään ylihinnoiteltuja. Hyvä muuten että tilasin ne, havahduin nimittäin siihen ettei mulla tietääkseni ole jemmoissani paljon kasvojenputsareita, ilmeisesti suihkussa olevat iso pullo ja parit minituotteet ovat ainoat tapaukset. Tosin, ainahan on se mahdollisuus että jemmoistani löytyy putsareita... ;) Mutta niin tai näin, näiden kasvosaippuoiden(kin) testaamista odotan  kuin hullu puuroa.

Tähän loppuun vilautan kuulkaas parit kynsikuvat, pakko ympätä ne johonkin yhteyteen =) Ja muistinpa muuten että joskus kesällä tmv. lakkasin kynteni yhdellä uudella lakalla, mutta eipä niistä kynsistä tullutkaan otettua kuvaa. No, ens kerralla sitten...

Ensimmäinen kuva on otettu joskus syksyllä ja kyseessä on Dependin lakka nro 009. Tämä oli hirmuinen pettymys, en enää muista montako kerrosta laitoin, ainakin 3 ja siltikään peittävyys ei ollut kovin kummoinen. Muutenkaan tämä ei ollutkaan niin ihanan näköinen kuin oletin.


Toinen vilautus on sitten juurikin tuolta Cosmeryalta tilaamani Depend Mirror nro 2037 (lakan nimi saattaa olla Copper Rose, varma en ole) ja tämä sentään oli siedettävä, kerroksia tarvitsi vain 2. Kuvassa lakka vaan näyttää entistä tylsemmältä vaikkei tämä rehellisesti sanottuna mikään riemunkiljahduksia aiheuttava sävy ollut muutenkaan. Mutta luonnossa tämä oli ihan jees, en vaan osaa kuvata kynsiä lakkauksineen ;)


Semmosia tilauksia siis. Melkein haluttais sanoa jotta ehken vähään aikaan esittele teille tilaamiani tuotteita, mutta musta vähän tuntuu siltä että vannomatta paras. Minut tuntien kyllä mä sorrun tilaamaan jostain jotain pientä 'piristystä' =D (Edit. vannomatta paras todellakin, lipsahdin ja tein 'pitkästä' aikaa tilauksen Bottega Verdelle, voi elämä. Sitä odotellessa siis!)

4 kommenttia:

 1. Nuxen öljy on yksi henk. koht lemppareista!

  VastaaPoista
 2. En ihmettele, kyllä mäki aion ostaa sitä toiste =)

  VastaaPoista
 3. Mun silmiin nuo lakat näyttää tosi kivoilta!!
  Varsinkin tuo oranssi tai mikä tuo nyt on (009), mukavan heleä ja kesäinen ^_^.
  Ja tilauksetkin vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta!!
  Noista Madaran kasvosaippuoista sitten juttua, ku pääset niitä kunnolla testaamaan!

  VastaaPoista
 4. Persikan sävyinen tuo Depend on ja jotenkin vaan tuntu musta tylsältä vaikka tarkoituksella persikan sävyisen ostin... Sitä tylsyyttä varmasti lisää se kun lakka oli niin onneton peittävyydeltään =/

  Juu, Madarasta tulee juttua kunhan pääsen niitä käyttämään, oikeestaan haluttas jo ottaa toinen käyttöön vaikka mulla on edellinen putsari kesken =D Toisaalta, mitäpä se haittais vaikka ottasin sen saippuanki käyttöön, hmmm...

  VastaaPoista