maanantai 6. tammikuuta 2014

Olisinkohan tilannut jotain..?

Tuskin teidän tarvitsee arvatakaan, totta mooses olen! Rehellisesti sanottuna mulla alkaa tulla jonkin sortin kosmeähky joten jospa tämä hamstraus tässä vähän hiljenisi. Niinnoh, on mulle tulossa Cosmeryaltakin pieni tilaus lähiaikoina, mutta se on oikeasti pieni... Mutta niin, joulun aikaan hullaannuin Feeluniquen alennuksista ja lätkin sinne menemään 3 (!!!) tilausta ja reilun viikon päästä tilauksen tekemisestä sain noutaa paketit. Katsotaanpas ensin yhteispotrettia ja pst. lopussa on teillekin pieni yllätys ;)


Ehemm..aika paljon just sitä Crabtree & Evelyniä...


Katsotaanpas ensin näitä suuria bokseja ja mitä tästä ensimmäisestä paljastuukaan...


Elikkäs, oli 'pakko' tilata Crabtree & Evelynin minisetti jossa oli käsivoide, suihkari ja vartalovoide tuoksussa nimeltään Nantucket Briar. Tää on taas yhtä hulluutta, jo aiemmin olin katsonut tuota käsivoidetuubia ja rakastunut pelkästään sen ulkonäköön, saa nähdä rakastunko käytössä sisältöönkin.


Toisen Crabtree & Evelynin miniboksin ulkonäköä hihkuin äänen avokillekin, en arvannut että se on tuollainen kirjan mallinen, voi söpöyttä! Ainakin tämän boksin säilytän, tämä (ja tuo edellinen) kun ovat todella jämäkkää tekoa eli näitähän voi uusiokäyttää.


Niin ikään tässä boksissa oli suihkari, vartalovoide ja käsivoide Somerset Meadowin tuoksuisina.


Hupsheikkaa, lisää saman merkin minikäsivoiteita..voi elämän kevät, mä oon hullu!


Välillä vähän muutakin eli setti Badger Balmin huulivoiteita. Kelpaa taas rasvoa pusuttimiaan...


Ja mitä olisi tilaus ilman Crabtree & Evelynin käsivoiteita..eiku, olinkos mä tilannut näitä jo aikaisemmin? ;) Sentään yksi käsivoide on eri merkkiä eli tuo vasemmalla oleva Ritualsin rasva.

Tiedän, pidätte minua ihan seonneena, mutta ei se haittaa. Ja koska jaksatte tätä hulluuttani, päätin arpoa vaatimattoman palkinnon lukijoideni kesken. Niin ja nimenomaan lukijoideni kesken, satunnaisten ohikulkijoiden ei kannata koettaa onneaan, pahoittelut siitä. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tähän (liittäkää spostiosoite mukaan) ja vastaamalla näihin klassisiin arvontakysymyksiin: Mikä on tämän blogin parasta antia? Entä mitä tahtoisit nähdä/kuulla blogissa enemmän? Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin eli 12.1. klo 18 saakka ja arvonnan pyrin suorittamaan samana iltana =) Niin ja mikäs se palkinto sitten on?


Crabtree & Evelynin minikäsivoide Citrus ja saman merkin minisuihkari Nantucket Briar. Lisäksi huulirasvojahan mulla on myöskin tarpeeksi eli Badger Balmin Vanilla Madagascar pääsee sulostuttamaan jonkun muun huulia =) Ja kaikki tuotteet ovat luonnollisesti korkkaamattomia aka. nuuhkuttamattomia ;) Lycka till arvontaan!

18 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. ... Lähti sitten eka kommentti ennen aikojaan...

    Ihan ylisöpöjä nuo Badger Balmin huulirasvat! Monesti pitänyt iherbistä niitä tilata, mutta aina on jääneet.

    Täältä saa vinkkejä suihkugeeleihin, ihan käsittämättömät varastot. :D

    Meikeistä voisin lukea enemmänkin.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kuvan oon poistanut mutta etköhän sä mut tunnista ;)

    Parasta on tilausten esittelyt ja kun olet kokeillut tuotteita niin usein palaat niitä esittelemään. Näin saan tietää ulkokuorta enemmän!

    "Huonoa", no, en piittaa mistään kynsijutuista, oli ne kenen tahansa kirjoittamia :)

    Sähköposti on mun profiilissa (roskapostia kun pukkaa jos laitan sen tähän :(

    VastaaPoista
  4. Parasta on suihkareiden ja muiden tuotteiden esittelyt sen jälkeen kun olet käyttänyt ne :) Erityiseti kivoja on ne postaukset missä tuotteet on semmoisia mitä saa tavallisesta kaupasta, sillä olen laiska verkkokaupoista tilailija. Enemmän olisi kiva nähdä esimerkiksi kosmetiikkavarastojen esittelyjä!

    divarive@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ostin itsekin just Kicksin alesta Crabtree&Evelynin vartalovoiteen, ja kovasti on tehnyt mieli tilailla samoja juttuja kuin sinäkin :D Käsivoidevarastot vaan ovat runsaat, joten saan odottaa.

    Mä tykkään näistä hankinta- ja loppuneet-jutuista, listaukset on pop!

    rokkikaisuli@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Tykkään tuotearvosteluista ja loppuneet -jutuista. Myös sellaisista nettikaupoista on kiva lukea mistä en ole vielä tilannut, sait mielenkiintoni heräämään Bottega Verdeä kohtaan. Meikkijuttuja vois olla tosiaan useammin! :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  7. No hei. Ajattelin koittaa onneani arvontaan osallistumisessa ;)
    Blogisi on kirjanmerkeissäni. Hirveän usein en ole kommentoinut, viimeisin kommentti on ollut jostain Yves Rocherin tilaajalahjavoiteesta, josta kyselin, onko siinä micaa ainesosissa ja olihan siinä :)
    Parasta blogissasi on se, että kerrot paljon ihan päivittäiskosmetiikkajutuista. Kaikki ihanan tuoksuset suihkarit ym :)
    Tykkään myös kirjoitustyylistäsi paljon, pistää aina naurattamaan :)
    Uteliaana ihmisenä haluaisin tietää sinusta enemmän, nähdä kuvia tms, mutta ymmärrän toki, jos et halua lähteä paljastamaan itseäsi zuzzurullona nimen takaa ;)
    S posti jiioanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  8. Ja edelliseen kommentiin voisi varmaan laittaa nimeksi perään Jiioanna :)

    VastaaPoista
  9. Suihkareihin hullaantuneena ( minäkin) sanoisin että nämä postaukset on parasta blogissasi.
    Jatka samaan malliin, sen suurempia toiveita ei ole, paitsi että tuotearviointeja edullisesta kosmetiikasta luen mielelläni :)

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Parasta blogissa on hauska kirjoitustyyli, parhaita postauksia on just nämä tilaamissekoamiset. :D

    Oon lukenut sun blogia kauan, mutta nyttemmin vasta rohkaistunut kommentoimaan. Olisi kiva kuulla, onko sulla jotain tuotteita, joita et vaihda/testaile (ns.luottotuotteet), vai ulottuuko testausinto kaikkeen kosmetiikkaan? :)

    ja sähkisposti mmeliina ät hotmail piste com

    VastaaPoista
  11. Suosikkeja ovat tuotearvostelut :) (niitä varten blogeja lähes ylipäätään seuraan..) Tuntemattomammista merkeistä voisi toivoa lisäpostauksia, ihan hyvin sulla niitä mun mielestä on ainakin ollut. Ja ehkä jotain varastopostausta, kui hirveesti sulla on tota kosmetiikkaa?

    supernatural-93@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Hei unohdetaanko se mun edellisen postauksen kommentti 7 miljoonasta käsivoiteesta, jooko....? ;D Oon niin itsekäs, että haluan joka tapauksessa osallistua arvontaan, kun palkinnot on niin ihanat ja kaikki merkit tuntemattomia! :)

    Parhaita postauksia on tietysti suihkugeelipostaukset ja nämä tilauspostaukset, ihanaa tietää, etten ole ainoa shoppaholisti!!

    Mäkin lukisin mielelläni lisää postauksia sun varastoista ja kuun loppuneista tuotteista. :)

    VastaaPoista
  13. En oo lukijana ollu vielä kovin kauaa, mut ainaki nää sun käsivoiteet on jo jääny mieleen. :D Ja hei, niitä menee AINA, joten ne on erittäin perusteltuja ostoksia!
    hopeapupu@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Toki voisin vielä lisätä mailiosoitteen. :D

    mari_s_02@yahoo.com

    VastaaPoista
  15. Käsirasvat :)

    pkurunmaki at gmail.com

    VastaaPoista
  16. osallistutaan! ^^

    heidi-1092@hotmail.com

    parasta blogissasi on tuote-esittelyt, olen saanut jo monta uutta ideaa postauksiasi lukiessa ;) ja jatkossakin toivon niitä tulevan lisää!

    VastaaPoista
  17. Parasta blogissasi on nähdä, mitä kaikkea ihanaa olet ostellut ja sitten vielä kuulla käyttökokemuksia niistä. Monet merkit kun ovat olleet sellaisia, joista en aiemmin ole kuullut. Tulee kyllä sitten kova hinku kokeilla niitä itsekin, esimerkiksi tuo Crabtree & Evelyn hotsittaa nyt kovasti :D Eli jatka samaan malliin!

    tehanu88(at) gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kyllä minäki haluan osallistua, vaikka täältäkin löytyy suihkugeelejä, käsirasvoja ja huulivoiteita vaikka pienelle armeijalle :D.

    Ehdottomasti parasta ovat nämä tilaus-/ostosekoamiset, varsinkin kun olet tehnyt tilauksia paikoista joista itse en oo aiemmin kuullu ja tilannut merkkejä, joista en oo tiennyt mitään :).
    Tää ei toisaalta helpota omaa vähennysprojektia, mutta aika hyvin oon saanut pitää itseni pois tilausten teosta ja vain kuolannut näitä sun juttuja haaveillen, että ehkä joskus uskallan jotain tilata kokeiluun :D.

    Enemmän olisi kiva nähdä juttuja sun varastoista (rohkeasti vaan, monet sun blogia lukevat ihan varmasti ymmärtää ja ovat ehkä samassa tilanteessa ;) ) sekä loppuneiden listaustakin olisi hauska nähdä. Se vaan jostain syystä kiinnostaa ihan mielettömästi, kuinka paljon joku kuluttaa mitäkin kosmetiikkaa :D.
    Ja niin kuin joku tuolla aiemmin myös sanoi, niin välillä ois kiva tietää jotain murusia myös sinusta itsestäsi :).
    Ja onhan täällä niitä välillä ollutkin ja se tuo bloggaajaa hieman lähemmäs lukijoitakin.
    Mutta on ymmärrettävää, että jos haluat pitää tämän kosmetiikka-höpöttelyinä ja se on kyllä minunkin mielestä pääasia tässä blogissa :).

    Keep up the good work!
    maili: anzu-85 ät hotmail piste com

    VastaaPoista