lauantai 4. tammikuuta 2014

No just ne ihanat käsivoiteet

On tökeröä miten paljon olen hehkuttanut Crabtree & Evelynin käsivoiteita, mutta arviointi niistä on jäänyt. No nyt minulla on himppasen kokemusta voiteista ja voin avata sanaisen arkkuni. Ja kyllä, edelleenkin rakastan tämän merkin käsivoiteita!


Ensikosketukseni sarjaan tapahtui siis tämän minisetin myötä ja sitten ei ole ollut paluuta. Näistä olen käyttänyt kokonaan jo 2, yksi on vielä kesken.


Ensimmäisenä otin käyttöön herkulliselta kuulostavan Tarocco Orangen. Muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla ajattelin tämän olevan liian miedon tuoksuinen makuuni, mutta sitten tuoksu aivan kuin voimistui. Ehkä ne ensimmäiset turaukset olivat sitten jotenkin laimentuneet, tässä kun on vain tuo muovinen kierrekorkki eikä siis mitään 'sinettiä' joka pitäisi aromit paremmin tallessa. Tämä siis tuoksuu appelsiinille, mutta tuoksussa on seassa jotain muutakin, ehkä sitten tuota eukalyptusta ja salviaa. Tykkäsin kyllä ja tätä voisin ostaa toistekin.


Toisena käyttöön lähti Avocado ja tästä tykkäsin myös, tuoksu oli sellainen miedon 'vihreä' (en vaan osaa selittää sitä paremmin) ja tätäkin voisin käyttää toiste.


Pomegranate kuulostaa enemmän kuin herkulliselta, mutta tämän käyttöönotossa mulla kävi vähän höplästi ja luulen sen vaikuttaneen tästä tykkäämiseen. Nimittäin, ensimmäistä kertaa käyttäessäni satuin olemaan himppasen maistissa ja yöpuulle mennessäni tämän tuoksu alkoikin ällöttämään minua. En sentään mennyt halailemaan pyttyä, mutta minun täytyi pitää käpäläni visusti kaukana nenästäni... Granaattiomenallehan tämä tuoksuu, mutta jotenkin se tuoksu oli mulle sillä hetkellä liikaa ja jälkeenpäinkin tuoksu ei oo tuntunu sellaiselta jota tahtoisin nuuhkutella antaumuksella. Lisäksi minusta tuntuu että tämä tuoksuu kahta kaveriaan voimakkaammin ja vaikka pidän hajustetuista käsivoiteista, niin eivät ne liikaa saa tuoksua. Tämä siis päätyi lopulta pelkästään päiväkäyttöön niin etten vahingossakaan joudu nuuhkimaan tätä unta odotellessani...

Käsivoiteina nämä ovat hyviä, tosin leudosta talvesta johtuen käteni ovat pysyneet hyvässä kunnossa joten en ole päässyt kokeilemaan näitä ns. tositoimissa. Mutta epäilemättä vielä joskus sitäkin pääsen testaamaan, Crabtree & Evelyn tulee varmasti kuulumaan jatkossakin käsivoidevalikoimaani. Suosittelen siis kokeilemaan ja ehdottomasti ensin kannattaa testailla näitä minikokoja, näitähän myydään isommissakin tuubeissa (tosin ainakaan Feeluniquella ei välttämättä ihan jokaisesta tuoksusta ole suurta tuubia ja päinvastoin), mutta ite oon vaihtelunhaluisena tykästynyt näihin minituubeihin. Lisäksi käsivoiteiden metalliset pakkaukset vetoavat minuun kympillä, katsokaa nyt niitä, voiko kauniimpia tuubeja ollakaan..?

8 kommenttia:

 1. Kicksissä on noita myös, eikä hintaero nettikauppoihin ole montaa euroa. Himotuslistalla vahvasti, muistan lukeneeni näistä alkujaan Karkkipäivästä :)

  VastaaPoista
 2. Crabtree & Evelynin käsirasvat on ikuisuus suosikkejani, vaikka toki muitakin käytän ihan kokeilumielessä. ;)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaisivat kyllä kokeilun arvoisilta!!
  Täytyy laittaa harkintaan, kunhan saan tämän kosmetiikkaähkyn pois :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä metallisuus käsivoiteissa tuo niihin sitä jotain. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, vaikuttavat ihanilta! Mulla vaan on n. 7 miljoonaa käsivoidetta... Enkä saa niitä kulumaan. Miten sä teet tuon hurjan kulutuksen? :D

  VastaaPoista
 6. Kaisuli: Karkkipäivästä minäkin muistan lukeneeni näistä =) Ja tuosta oon kans kuullut (olisko juurikin ko. blogista), siis että Kicksissä ovat melkein samanhintaisia kuin nettikaupoissa. Se vaan että tässä kaupungissa ei ole Kicksiä =(

  Jonna H.: Ootkos muuten kirjoittanut näistä blogissasi? Mä tässä yks päivä kävin katsomassa löytyskö juttua, mutta mun silmään ei ainakaan sattunut. Niin että jos et oo kirjoittanut, niin vink vink ;)

  Anzu-Anssu: Ehdottomasti kannattaa kokeilla =) Ja mulla on tulossa miniarvonta jossa yks tuote on Crabtree & Evelynin minikäsivoide..eli ei muuta kuin osallistumaan =)

  Taru: Sanos muuta ja mikähän siinäki muka on, aina ei ymmärrä näitä omia aivoituksiaan =D Tosin, ko. sarjalla on myös käsivoiteita jotka ovat muovisissa tuubeissa, mullaki on niitä pari.

  Marisa: Hmm..käyttämällä niitä käsivoiteita? ;) Ei vaan en tiedä miten niitä kuluu, en kuitenkaan jatkuvasti lotraa käsivoiteilla. Talvisin tietty käsiä tulee voideltua ahkerammin kun en halua niiden menevän huonoon kuntoon.

  VastaaPoista
 7. Crabtree & Evelynin käsivoiteet vaikuttavat ihanilta, olen kuullut niistä muiltakin paljon hyvää. Ymmärrän hyvin että olet ihastunut! :) Lisäksi tykkään tuosta englantilaisesta kuvituksesta kovasti, joten pitää varmaan hankkia vaikka Kicksistä näitä muutama kokeiltavaksi. :)

  VastaaPoista
 8. Kannattaa kyllä kokeilla, nämä voiteet hellii melkeinpä kaikkia aisteja =)

  VastaaPoista