torstai 9. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen LivBox

Ensinnäkin muistutus arvonnasta, osallistujia on jo mukavasti, mutta lisääkin mahtuu mukaan ;) Eli eiku osallistumaan *klik klik* Ja sitten siihen varsinaiseen asiaan eli tammikuun LivBoxiin, mähän tosiaan päätin sittenkin jatkaa tilaustani, en vaan malta olla ilman... (Ja kappas, huomasin itsekin saaneeni aikaiseksi kökkölaatuisia kuvia, mutta olkoot kun eivät muokkauksilla tämän enempää parane).


Vuoden ensimmäisen boksin värimaailma oli mintunvihreä. Aika keväinen väri, mutta toisaalta eipä nuo viimeaikaiset ilmatkaan ole olleet järin talviset.


Ta-daa! Se sisältö.


Ahaa, hammastahnaa. No, valkoinen hymy on osa kauneutta. Nimim. odotan kuin kuuta nousevaa ensi kuun aikaa hammashoitajalle joka saa porstata hammaskiveäni pois...


Lumene LAB silmänympärysvoide oli periaatteessa kiva yllätys. Periaatteessa siksi, että milloinkahan pääsen tätä testaamaan, mulla on edelleen kesken Yveksen sy-voide ja sen jälkeen pitäisi ottaa käyttöön joskus boksista saamani minikokoinen silmänympärysvoide. Niin ja odottaapa kaappien kätköissä Dermosilin vastaava tuote jonka kimppuun haluaisin käydä heti, mutta jota en voi ottaa käyttöön ennen kuin saan käytettyä vanhempia tuotteita pois. Silmänympärysvoiteet kun tuntuvat olevan sellaisia äärimmäisellä hitaudella kuluvia tuotteita! Eli tätä pääsen kokeilemaan herra ties milloin.


Shampoota ja hoitsikkaa olenkin mielessäni toivonut paljastuvan boksista ja nyt niin kävi. Tai no, hoitoainetta ei ollut vieläkään, mutta kyllä mielelläni testaan tuon seerumin. Sinällään kyllä en tartte mitään hiusten kasvua nopeuttavia tuotteita, mutta eipä tällaiset minit ehdi saada aikaiseksi mitään ylipitkää reuhkaa ;)


Tämä oli ehdottomasti boksin epämieluisin tuote. Kamoon, musta luomivärikynä ei kyllä  oo yhtään mun juttu. Saattaa olla jotta kysäsen arvonnan voittajalta haluaako hän jotain ylimääräistä voittonsa mukaan...


Toisin kuin monet muut, minä kyllä tykkään kasvovoiteista boksissa. Eli kyllä kiitos, testaan mielelläni tämänkin.


Ooh, ikioma Zorro-naamio! Pahoittelut, ei oo nyt kuvaa siitä mitä tarkoitan, mutta jokainen tämän tuotteen saanut tietää mitä meinaan. Ja kyllä te muutkin sen tulette tietämään jahka tämän tehohoidon silmänympäryksille testaan =) Tämä vaikuttaa kyllä ihan kivalta, tosin silmälasillisena ihmisenä mulle tulee olemaan tuskaa hillua noin kauan ilman laseja kun ehämmää nää mittää =D Ellen sitten ronskisti vedä laseja naamiolappusen päälle. Joo, niinhän mun on tehtävä.

Tiivistetysti voisin sanoa pitäväni tämän kuun boksista huomattavasti paljon enemmän kuin joulukuun boksista. Ei tämäkään mitään älyttömiä innostuksen viboja aiheuttanut, mutta yhtä tuotetta lukuunottamatta sisältö oli varsin ok. Hyvä siis että jatkoin tilausta ;)

4 kommenttia:

 1. OMAANI ODOTELLESSA! Mies saa ainakin hammastahnaa, hah!

  VastaaPoista
 2. Osallistuin jo aiemmin tuohon arvontaan, ja nyt hiukan huvittaa jos kävisi mäihä ja voittaisin. Nimittäin sain tuon saman mustan Rimmelin kynän, ja ehdin jo manaamaan että mitä hittoa tällä teen :)
  Muuten oli ihan kiva boxi. Minäkin otan ihorasvat ilolla vastaan, en niistä valita.

  VastaaPoista
 3. Juu, vähän enemmän innostusta aiheutti tämä boksi, vaikka edelleen kosmeähkystä täällä kärsitään :D.
  Itsekin kyllä tykkään kasvorasvoista, mutta haluaisin välillä tasapainoksi saada _yö_voiteita, yövoiteita kun ei itsellä ole juuri yhtään ja tässäkin on spf, josta ei oo yöllä hyötyä, jos yövoiteena käyttää :/.

  Luomivärikynästä tykkäsin periaatteessa, mutta mulla on edelleen käytössä Oriflamen muutaman vuoden vanha musta luomivärikynä, joka ei kyllä hirmuvauhtia kulu :D Saa siis nähdä, milloin tämän saa ottaa käyttöön :p.
  Mustaa kyllä tykkään käyttää luomivärinä :).

  Lumenen silmänympärysvoide innosti, mutta tosiaan saa nähdä milloin pääsee testaamaan...
  Tällä hetkellä käytössä oleva sy-voide on ollut jo vuoden, eikä pohjaa näy vieläkään (on purkissa) -.-
  Sitten varastosta löytyy yksi avonin 15ml tuubi ja Estee Lauderin 5ml minikokoinen purkki. Eli käyttökokemuksia tästä tulee joskus 5 vuoden päästä :D.

  Nuo system 4 minit käytän kyllä mielelläni ja tosi kiva päästä tuo seerumi testaamaan! Itsellä on hiuspohjan kanssa monesti ongelmia, niin mielenkiinnolla kokeilen onko tuosta apua.
  Glitz & Glamin Minna taisi tuon esitelläkin joskus blogissaan ja muistaakseni kehuikin sitä :).

  VastaaPoista
 4. Kissis: Toivottavasti oot jo saanut oman boksin =)

  Heli: Väistämättä jokaisessa boksissa on niitä tuotteita joille ei välttämättä oo tarvetta. Onneksi kuitenkin suurimmalle osalle on =)

  Anzu-Anssu: Mun mielestä tuo luomarikynä on suorastaan pelottavan musta, en takuulla sais sillä kaunista jälkeä aikaiseksi =D Ja joo, saapa tosiaankin nähdä milloin tuo sy-voide pääsee käyttöön..!

  VastaaPoista