sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Arvontapostauksen ruotimista

Noh, ruotiminen on kyllä vähän negatiivinen ilmaus, varsinkin kun enemmän kuin mielelläni luin ajatuksistanne tästä blogista =) Keräsin tähän pääpiirteittäin ajatuksianne ja jos jokin kertomanne seikka ei tässä postauksessa esiinnykään niin nou hätä, kyllä ne pollassani ovat tallessa ;)

Monet tuntuvat tykkäävän suihkaripostauksistani ja en ihmettele, onhan tää mun suihkugeelihulluus jotain ihan käsittämätöntä =D Samoin ostosten esittely on teidän mieleen ja sitäkään en ihmettele, samalla tavalla itsekin tykkään tirkistellä toisten bloggaajien kosmesaaliita ;) Välillä kyllä melkein hävettää esitellä ostoksiaan, niitä kun tulee tehtyä aika tiuhaan. Mutta hei, täytyy vaan ajatella et tää on harrastus muiden joukossa! Kiitosta sai myös eri nettikauppojen esittelyt ja samalla tavalla minäkin tykkään (kukkaro ei ehkä niinkään) kun voin lukea toisista blogeista nettikaupoista joista en oo ikuna kuullutkaan.

Meikkeihin liittyviä juttuja kaivattiin enemmän ja niihin mulla olis rahkeitakin materiaalin puolesta, mulla kun meikkituotteita(kin) piisaa. Siinä on vaan se ongelma etten juurikaan meikkaa. Tarkoitus on ollut ottaa joitain meikkirutiineita käyttöön, mutta aamusella väsyneenä meikkaus ei voisi vähempää kiinnostaa-varsinkin kun se rutiini puuttuu. Joskus äärimmäisen harvoin saatan sipaista ripsaria ja se on paljon se, mun meikkirutiinit aamulla kun on vaan sitä että koetan peittää ihon virheitä ja sen jälkeen lätkäisen puuteria naamaan. Mun myös pitäisi harjoitella meikkaamista, kun sitä ei tule tehtyä jatkuvasti, niin en edes uskaltaisi alkaa kylmiltään jonain ankeana arkiaamuna sutimaan jotain luomaria silmiin... Summa summarum, mun on pakko alkaa harjoittelemaan vaikkapa viikonloppuisin, onhan se hävytöntä kun nätit meikit menee hukkaan..!

Meikeistä tulikin aasinsilta kynsilakkoihin ja niihin liittyvät postaukset eivät aina kiinnosta. Tämä pikkasen hämmensi mua, viimeksi kesällä oon vilauttanut yhden kuvan verran lakattuja kynsiä erään postauksen yhteydessä ja edellisen täysimittaisen kynsipostauksen oon tehnyt maaliskuussa 2013. Eli kovin tiheään kynsiä ei tässä blogissa ole viime aikoina näkynyt =) Sama linja tulee jatkumaan, hillitön lakkaushimo on talttunut jo aikoja sitten ja jatkossa tulen esittelemään lakkauksia jonkun toisen jutun yhteydessä-ellei sitten kyseessä ole jokin oman postauksensa ansaitsema tapaus ;)

Ja ne kosmevarastot... Niistä toivotaan juttua ja kaipa mun jossain vaiheessa täytyy vastata tähän toiveeseen. Täytyy sanoa et suurin syy esittelemättömyyteen on mun laiskuus ja todisteeksi otin muutamia kuvia, mun varastot kun eivät ole kovin helposti kuvattavia-kiitos kykyni saada paikat sekaisin =D


Vessassa mulla on tällainen 'vaatimaton' kosmehylly ja kuten näkyy, järjestys on mitä on. Ylähylly ei kuvassa näy, mutta siellä ei taidakaan olla kuin yksi kosmeettinen tuote. Ja kuten huomaatte, lattiallakin on purkkeja ja purnukoita vaikka tätä nykyä ne mahtuisivatkin jonnekin päin hyllykköä.


Vaatehuoneessa olevat jemmat (ja vaatehuone itsessään) on järjestyksen ihmisen painajainen. Muaki ärsyttää tuo vaatehuone, miksi se ei voi pysyä järjestyksessä... ;D Tämä olisi hankalin jemma kuvattavaksi, etualalla näkyvien korien ja puteleiden takana kun on lisää puteleita ja mites sieltä saisi mitään hyvää kuvamateriaalia..no, ei mitenkään.


Lipaston laatikossa on enimmäkseen meikkejä ja kynsilakkoja, mutta on sinne muutakin eksynyt. Huoh, kuvaappas tuota sitten... Samaisen lipaston yhdessä laatikossa on myös vaikka ja mitä meikkejä ym., mutta onpa niitten seassa mm. vuosia vanhoja ammattiliiton kalentereita joita jostain syystä en ole saanut vielä hävitettyä.

Nämä ovat ne pääjemmat, jotain pientä on muuallakin, mutta suurin arsenaali näkyy näistä kuvista. Mutta ei huolta, kyllä mä sen varastopostauksen vielä teen, mun vaan pitää organisoida tuotteet paremmin (kuhan laiskuudeltani ehdin), siis tyyliin suihkarit on tietyssä paikassa, samoin hajuvedet, sitten kuvaaminenkin on helpompaa... Samoin varastojen pieneneminen helpottaisi kuvaamista ja hullusta tilaustahdista huolimatta oon ajatellut pienentää jemmojani, esmes suihkarit on sellaisia tuotteita joita mun on helppo kuluttaa pois ja oon ajatellutkin etten jatkossa hamstraisi niitä niin mahdottomasti. Ans kattoo miten muijan suunnitelman käy ;)

Ja sitten niihin henkilökohtaisiin asioihin =) Moni toivoisi minun kertovan enemmän itsestäni, mutta tässä kohtaa mun on valitettavasti sanottava notta ei. Nostan hattua teille jotka julkaisette kuvia itsestänne ja kerrotte muutenkin elämästänne suht avoimesti, mä en siihen halua lähteä sillä haluan pysyä suht 'kasvottomana'. Välillä oon turinoinut jotain itsestäni ja niin teen jatkossakin, mutta 99% tämä on kosmeblogi =) Oon joskus kirjoittanut blogia jossa kerroin elämästäni (tosin en sielläkään kaikkea kertonut ja sielläkään en paljastanut henkilöllisyyttäni), mutta on huomattavasti helpompaa pitää tällaista neutraalia kosmeblogia jossa ei tarvitse miettiä mitä uskaltaa kirjoittaa ja mitä ei.

Sitten multa kysyttiin sitäkin onko mulla luottotuotteita ja tästä pitäneekin tehdä ihan oma postaus, tällaisen uutuuksien kokeilijan näkökulmasta tuo aihe on melkoisen mielenkiintoinen! Loppuneiden tuotteiden listaustakin pyydettiin ja ai kamala kuinka ajatuskin siitä meinasi ahistaa ;) Oon joskus miettinyt etten ikinä voisi tehdä tuollaisia yhteenvetoja, tuntuu etten vaan jaksaisi sellaista ja etenkään en jaksaisi alkaa jemmaamaan niitä kuukauden aikana kertyneitä tyhjiä purnukoita... Mietin kuitenkin asiaa ja muhittelen tällä hetkellä ajatusta josko toteuttaisin tämän yhteenvedon jollain eri tavalla, yksi idea mulla siihen jo onkin.

Tällaisia ajatuksia siis, kiitos vielä kerran kaikille jotka osallistuitte arvontaan ja kerroitte mielipiteitänne =) Oli myös ihana kuulla että kirjoitustyylini hauskuuttaa joten jatketaanpa samalla linjalla jatkossakin ;)

8 kommenttia:

 1. Hienot jemmat, onneksi kaikilla kosmetiikkabloggajilla ei ole täydellisen siistit hyllyt. Mulla ei siis TODELLAKAAN ole. :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän upeet jemmat! :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen sitä mieltä että kliinisen puhtaat ja siistit hyllyköt ja virheettömissä riveissä olevat purkit ja purtelot aiheuttaa välittömän efektin;"Mikä tossa ihmisessä on vialla??"

  VastaaPoista
 4. Ihanan tyydyttävää ruodintaa: hyllytilanne kuvina ;)! Oikeassa seurassa asiasi jaat, kyllä me ymmärretään, hih :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavat jemmat todellakin! IHANAA, etten ole ainoa, jolla on niin saakelisti tota putelia, plus että ne putelit seilaa vähän missä milloinkin! ;) Ja ilmeisesti en ole siis ainoa, joka välillä yksinkertaisesti unohtaa omistavansa jonkun tuotteen. ;)

  Mä ymmärrän sua aivan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 6. Juille: Ihana kuulla etten ole ainoa =D

  Katja: Juu, on mulle 'muutama' purtilo kertyny ;)

  TylyMuija: Ihanasti sanottu, tuossa on vinha perä ;)

  Kisu: Täällä tosiaankin uskaltaa olla oma itsensä, en nyt ihan välttämättä kaikille alkaisi kertomaan kuinka mahoton kokoelma mulla on kosmeettisia tuotteita =P

  Marisa: Olishan se kiva jos ne putelit ja purnukat olisi vähän järjestäytyneempiä, mutta minkäs teet ;) Ja kyllä, välillä sitä tekee löytöjä omista kosmekätköistään =D

  VastaaPoista
 7. Oi että, nää jemmakuvat muiden blogeissa on aina niin lohduttavia :D. Ihanaa aina nähdä, ettei tosiaan ole yksin purkkivuorien kanssa :D.
  Tsemppiä sinne järjestely-projektin aloittamiseen! Pikku hiljaa hyvä tulee :).

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kun vaan joskus sais aloitettua... Jotenkin tää talvi ja pimeys imee mehut täysin. Noo, kohtahan aurinko alkaa näyttäytyä enemmän, josko sitten tulisi muhunki vähän virtaa =)

  VastaaPoista