keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Huulillekin jotain

Voi kamala, pitkään aikaan en oo pukahtanut mitään huulivoiteista eli nyt on totisesti hyvä hetki tarinoita parista tuotteesta. Aloitetaan Oriflamesta, tämä on ollut jo pitkään yöpöydällä, mutta välillä oon käyttänyt muita rasvoja joten sen takia tämä vieläkin napottaa siellä omalla paikallansa...


Tender Care on klassikkotuote ja nykyisinhän tätä on alkanut saamaan eri versioina. Ite oon käyttänyt aikaisemmin vaniljaisen ja kirsikkaisen version. Tätä karamellista vähän epäröin, minä nimittäin jotenkin sekoitin karamellin kinuskiin ja jälkimmäinen kuulosti aika ätläkältä. No mutta, eihän tämä suinkaan ollut sellaista, tuoksu kun on karamelli ja omasta mielestäni karamellin tuoksu ei ole imelä, sen tuoksussa on jotain kahvimaista ja ehkä jonkin sortin paahteisuutta (älkää kysykö mistä viimeksi mainittu tuli mieleen, se vaan tupsahti jostain tätä juttua kirjoittaessani) =D Tästä linkistä näkee millaisia versiota on olemassa, tuota mustaherukkaa ja ehkä manteliakin tahtoisin kokeilla, tosin mantelia varauksella ja siihen saatte kohta selvyyden kunhan maltatte lukea tämän jutun kokonaan...


Vaseliinistahan tämä on, mutta kyllä tykkään tästä samoin kuin oon tykännyt aiemmistakin tuoksutetuista tendereistä. Kuitenkin jos huuleni ovat oikein kuivat, turvaudun mieluummin johonkin sellaiseen huulirasvaan jossa on enemmän hoitavia ainesosia. Haluan siis pelata varman päälle silloin kun huulet ovat huonoina. Mutta muuten tämä on ihan hyvä tuote =)


Ja niin, jotenkin vaan tällaiset pienet yksityiskohdat ovat söpöjä vaikkei pahvipakkauksesta järjen mukaan pitäisikään olla innoissaan ;)

Sitten se toinen tuote jonka olen jo käyttänyt eli Bottega Verden mantelinen puikkohuulivoide.


Hah, tämänkin pahvipakkaus on mielestäni jokseenkin viehättävä!


Mandorle Dolci huulivoide oli todella helposti huulille levittyvää ja se jätti ihan pienen kiillonkin huulille. Muutenkin tämä oli hyvä, mutta tuoksu oli sellainen joka ei jostain syystä sytyttänyt. Ehkä en sitten pidä mantelin tuoksusta..tosin, mulla on nyt käytössä saman sarjan hiustenhoitoaine ja siinä tuoksu ei mua häiritse, ehkä siksi ettei hoitsikkaa läntätä nenän lähelle toisin kuin huulivoidetta ;D  Tämän kanssa vaan kävi just se juttu mitä inhoan puikkorasvojen suhteen (onneksi niin ei kuitenkaan käy kaikkien puikkomuotoisten kanssa), tämä siis katkesi jossain vaiheessa ja sen jälkeen tuotetta oli huomattavasti ärsyttävämpi käyttää. Jotenkin sain myös tuon hylsyn rikki, siihen tuli halkeama, mutta eipä se käyttöä haitannut kun tämän asemapaikka olikin yöpöytäni. Ihan kiva oli siis kokeilla, mutta en usko ostavani tätä toiste.

2 kommenttia: