keskiviikko 4. joulukuuta 2013

No onkos tullut...

No jos katsoo tätä saalista minkä Avonilta haalin, niin ihan taatusti näyttää siltä niin kuin joulu olisi tullut mulle etukäteen. Sen verran runsaan tilauksen sieltä naputtelin itselleni. Selityksiähän aina piisaa, esmes se etten ole vähään aikaan tilannut Avonilta mitään ja hei kamoon, nyt joulun alla siellä(kin) on paljon hurjan edullisia settejä joita ei vaan aina voi vastustaa... Tilaus olisi ollut suurempikin mikäli en olisi rajoittanut sitä, hienoa että kykenin siihen ;) Yksi koriste jäi tulematta, se lähetettäisiin jossain seuraavan tilauksen mukana, mutta ei mulla (kai) ole tarkoitus tehdä sinne uutta tilausta lähikuukausina.


Onhan siinä taas purkkeja kerrakseen.


Suihkareita ja yksi käsisaippua. Haha, jotenkin punasävyisiä purnukoita ovat kaikki =D Vasemmalla oleva pallero on White Lily kylpyvaahto ja tätä olisi ollut omenaisena versiona myös. Mietin ja pähkäilin kumman otan (vai otanko kummankin) ja sitten mulla välähti, tajusin että ehkäpä tämä tuoksuu samalle kuin Avonin isossa pullossa oleva White Lily kylpyvaahto josta tykkäilen kovastikin, sen tuoksu nimittäin on jotenkin tuttu lapsuudesta/nuoruudesta, mutta en saa päähäni mikä on voinut tuoksua samalta. Onneksi otin tuon, se nimittäin on mitä ilmeisimmin juurikin sitä samaa kylpyvaahtoa, onpahan vain vähän jouluisemmassa kuosissa ;)

Sen takana häämöttää iso pullo Garden of Eden suihkaria jonka edessä taasen möllöttää Seventh Heaven suihkugeeli. Seitsemäs taivas oli samassa setissä ihan tuon oikean puolimmaisen Winter Cocoon kanssa ja Seventh Heavenia mulla oli ennestään jemmassa yksi pullo. Btw, nyt oon ottanu yhden pullon käyttöön ja täytyy sanoa et sori, ei oo ihan mun tuoksuinen suihkari. No, onneksi oon kova tyttö kuluttamaan niitä eli ei hätää. Niin ja myöhemmin aloin miettimään josko mulla olisi tuota Winter Cocooniakin ennestään, siihen en oo saanu varmuutta kun en ole jaksanut penkoa jemmojani kovin tarkkaan.

Ja sittenhän kuvassa on vielä Dazzling kaksikko eli käsisaippua ja suihkari, jos muistan oikein, niin nämä tuntuivat tuoksuvan suht jouluisille, nam =) Oli mulla tarkoitus tilata samanlainen setti rakastamaani Citrus Burstia, mutta onneksi päätäni alkoi pakottamaan järki, eihän mun oo mikään pakko haalia kaikkia suihkareita ym. mitä mieleni halajaa (vaikka tilauksen koosta voisikin päätellä toisin) ;)


Sitten vähän hiustuotteita. Vasemmalla olevaa shampoota mietin hetken, onhan kyseessä suht isohko pullo (400 ml) ja tiedätte mitä mieltä olen jättipulloista. Toisaalta tuo ei ole niin järjettömän suuri kuin esimerkiksi se litran leka joten enköhän onnistu tämän jotenkin käyttämään. Sorruin shampooseen osittain halvan hinnan takia, mikäli kuvastosta tilasi tuotteita tietyn summan edestä niin tuo maksoi muistaakseni vaivaiset 1,90 €. Niin ja kyllä mua muutenkin ko. shampoo kiinnosti, saas nähdä sitten lunastaako odotukset vai onko se ihan susi.

Sen vieressä on sitten jollain tapaa ällöttävän kuuloinen keltuainen ja hiiva -shampoo, siis eihän tuollaista voi jättää kokeilematta ;)

Ja sitten vielä Moroccan Argan Oil-setti. Mulla on aikaisemmin ollut tuo shampoo (plus hoitsikka) ja petyin niihin pahasti. Tuolloin myös vannoin etten hanki kyseistä parivaljakkoa toiste, mutta toisin kävi, kas kun kehtasivat myydä edullisena settinä shampoon ja arganöljymömmön josta kyllä oon tykännyt. Kyseinen öljy tekee loppuaan joten toki tilasin toisen varastoon. Järkevintähän olisi ollut tilata pelkkä öljy, mutta se kun olisi maksanut enemmän kuin tämä setti ja enhän mä nyt sellaiseen alkanut... Ja kyllä tuo shampoo tulee käytettyä vaikken siihen rakastunutkaan.


Sitten tuli hankittua varastoon vaniljainen vartalonkuorinta ja Egyptian Secrets (oi ku kuulostaa ihanalta!) käsi- ja jalkavoide.


Vähän bling blingiä! Mulla on ennestään tällainen harja ilman kimallusta, mutta siitä napsahti hyvin varhaisessa vaiheessa tuo peilipuoli irti. Reissuissa on siis kulkenut pelkästään harjaosa, mutta nyt sitten päätin hankkia uuden reissuharjan, kyllähän tota katselee mieluummin kuin jotain karvalakkiversiota joka on vieläpä rikki ;)

Huhhei, sellaisia ostoksia, tuntuuko teistäkin siltä jotta nyt lähti Novalla vähän mopo käsistä?

9 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Laita paha kiertään ja anna shampoo joululahjaksi jollekin. ;) Keltuais-hiiva shampoo kuullostaa sen verran ufolta, että en malta odottaa sun kommenttejasi tuosta tuotteesta. :D

    VastaaPoista
  3. Argan shampoosta ei oo kokemusta, mut mää oon kyllä tykänny siitä hoitoaineesta. :) Ja toi öljy on kans ihana.

    VastaaPoista
  4. Tuo Dazzling saippua tuoksuu niiiiin hyvältä! :) Ite tilasin 4 pulloa (hups) omenantuoksusta suihkaria ja se tuoksuu onneksi kunnolla omenalta! :)

    VastaaPoista
  5. Jonna H.: Sama homma, en malta odottaa jahka pääsen käyttämään moista ällötystä =D

    Taru: Se hoitsikka oli mun mielestä blääh, odotin siltä ehkä liikaa... Mutta öljy on kyllä hyvä! =)

    Katja: Ihanaa että muillakin lipsahtaa 'vähän' ;)

    VastaaPoista
  6. Mun loppuvuoden / syksyn tilailut?? Pari Lushia, pari Yves Rocheria, pari Bottega Verdeä, pari Strawberry.netiä, pari FeelUniqueta, HQHair, Oriflame, LivBox, liuta ystävämyyntejä (Lumene, L'oréal selektiiviset, Nordic Cosmetics, Berner, Outlet Expo -messut), synttärit, jolloin sain ainakin kolmesta eri paikasta kosmetiikkaa.... HUPSANSAA! :D

    Mun mies on todella hyvähermoinen ja kiltti, ja tykkää kun mulla on "harrastus", mut nyt seki on pikkuhiljaa alkanu kettuilla, et onkohan meillä enää mitään paikkaa kotona, jossa EI ois kosmetiikkaa... :D Alan kyllä itekin olla kohta huolissani... :D

    VastaaPoista
  7. Heheh, mähän tosiaan kans odottelen tässä kahta pakettia Feeluniquelta ja sitten Englannin Lushilta tuli kans tilattua ja sitäkin lähetystä odotan...

    Kieltämättä tuo mies on meilläkin huomannut tämän harrastuksen (onpa kumma =D) ja ihan vasta tuumas jotain sen tyylistä et mun elämä on vaan yksiä paketteja =D

    VastaaPoista
  8. Wauu, swähän oot laittanut tuulemaan :D.
    Ja kyllähän se seuraavakin tilaus kannattaa tehdä, että saat sen jälkitoimitus-tuotteen nopeammin ;D.
    Ja samaa mieltä olen tuosta että tarjoukset pitää ehdottomasti hyödyntää ja jos jokin tuote on yksin kalliimpi kuin setissä, niin tietysti se setti laitetaan tilaukseen :D. Eihän siinä nyt oo mitään järkeä kalliimmalla ostaa!

    VastaaPoista
  9. Pikkasen joo pistin tuulemaan... =D Joulun aika on paha joissakin putiikeissa (kuten esmes Avon), kehtaavatkin pistää tarjolle niin edukkaita pakettitarjouksia ;)

    VastaaPoista