sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Rakastuin mä putsariin

Ihanaista joulukuun ensimmäistä päivää teille kaikille! En tiedä onko teillä sama homma, mutta minä en oo vielä oikein sisäistänyt sitä että joulu on hirmuisen lähellä. Apua, tässähän pitäisi hyvinkin alkaa laittelemaan asuntoa jouluisemmaksi ja lähteä ostelemaan lahjoja... No, onneksi lahjoja ei tarvitse ostaa kuin pari eli helpolla pääsen. Itselleni oon kans suunnitellu tilaavani 'joululahjoja', mutta niistä enempi jahka saan tehtyä tilaukset ja paketit saapuvat hellään huomaani =)

Joulukuu onkin hyvä aloittaa tuotteella johon todellakin oon rakastunut. Kyseessä on Bottega Verdeltä tilaamani geelimäinen kasvojen ja silmämeikin putsari.


Ruskea kvillajankuoriuutetta (mitä lie sekin) sisältävä geeli ei välttämättä ole mitenkään viehättävän näköistä (lisäksi sitä joskus tuppaa kuivumaan kikkareiksi suuttimeen), mutta annan sen täysin anteeksi, sen verran mainio tuote tämä on. Kasvot jäävät tämän jäljiltä puhdistuneen tuntuisiksi, mutta tunne ei kuitenkaan ole mitenkään nitisevä, kasvojen iho vain tuntuu hyvältä. Vaahtoutuvuudeltaan tämä on semiluokkaa, ihan jees sekin ja ei mulle oikeastaan ole merkitystä sillä vaahtoutuuko putsari vai ei, pääasia että tunne iholla on miellyttävä. Tuoksu tässä on mieto ja mukava, ja mikä ihaninta, tämä ei kirvele silmissä ollenkaan! Monet putsarithan tuppaavat kirvelemään jos silmänsä erehtyy aukaisemaan kesken pesutuokion, mutta tämä ei tosiaankaan tunnu miltään. Ihanaa, en muuta sano =) 


En tiedä mitä tutti i tipi di pelle tarkoittaa, mutta hilpeyttä se ainakin aiheutti minussa ja myös miehessä jolle tekstiä vilautin =) Tätähän voi tosiaan tilata Suomenkin BV:ltä, mutta omani tilasin ulkomaan kaupasta. Hinta on suolainen, siinä 17 € molemmin puolin, mutta omani tilasin aikoinaan tarjouksesta. Voinette kuvitellakin kuinka mua harmittaa se kun emme työkaverin kanssa sittenkään tilanneet taannoin BV:ltä lisää tököttejä, ajattelimme odottaa parempia tarjouksia, mutta mun kannalta ne paremmat tarjoukset olisivat olleet silloin aikaisemmin. Tämä putsari olisi maksanut jotain 5-6 € väliltä ja nytpä se ei olekaan tarjouksessa. Lisäksi samassa jaksossa olisi ollut tarjouksessa himoitsemani vadelmainen hajuvesi ja toki sekään ei ole nyt tarjouksessa. Uusia tarjouksia odotellessa siis, tuota putsaria kyllä tulen varmasti tilaamaan pari pulloa varastoon ja se on melkoinen juttu tällaisen uutuuksien kokeilijan vinkkelistä katsottuna, siitäkin voi tehdä johtopäätöksen kuinka hyvänä tuotteena tätä pidän =)

3 kommenttia:

 1. Kuullostaa mielenkiintoiselta! Itselleni tuon ulkonäkö ei ole turn off, koska yksi suosikki putsareistani Nuxe on samanväristä. :D

  VastaaPoista
 2. Suomeksi: "kaikille ihotyypeille"

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Juu ja toisaalta tuohan vois muistuttaa väriltään (laimennettua) coca-colaa... =D

  Ano: Kiitos, toivoinkin jonkun osaavan suomentaa tuon lauseen =)

  VastaaPoista