maanantai 16. joulukuuta 2013

Ihan kuin olis jo joulu!

Ja ihan vain siksi, kun kävin hakemassa postista kaksi Feeluniquen pakettia, oi että mä olin innoissani kun pääsin kurkkimaan sisältöä =)


Tilasin tosiaan kahteen otteeseen, pulju kun sijaitsee Jerseyn saarilla ja näin ollen ei kuulu EU-alueisiin eli ne turkasen alvit pitää aina ottaa huomioon... Nykyinen rajahan on n. 22 € eli aika vähän (varsinkin kun summaan pitää laskea postaritkin), tosin omalla riskillähän voi kokeilla tuleeko arvokkaammat lähetykset tullin ohitse. Mutta jos on huono tuuri, niin sitten saa pulittaa tullille vähän ekstraa =/


Mutta sitten tilaukseen ja tästä kuvasta voinette päätellä mun ihastuneen täysillä Crabtree & Evelynin käsivoiteisiin. Minähän tilasin sieltä minikäsivoidesetin ja sen jälkeen ei ole ollut paluuta, olen täysin koukussa noihin tassurasvoihin.

Minikokoisia tilasin tälläkin kertaa, nuo kaksi vasemmanpuolimmaista ovat limited editioneita ja niitä olisi ollut kolmaskin versio, mutta jätin sen tilaamatta, se kun oli vähiten mun makuun noista limited editioneista (niin ja pitihän sitä kytätä ettei tilauksen arvo ylitä sitä sallittua summaa). Sitruunaista käsivoidetta tuskin tarvitsee selittää, mähän kun tykkään sitrustuoksuisista tuotteista =)


Ooh, Figs & Rouge vaikuttaa myöskin sellaiselta merkiltä jonka tuotteisiin voisin rakastua... Vanilla pistachio on huulivoide ja niin on myös tuo purkissa oleva pomegranate balm. Tosin, viimeksi mainittua voi käyttää ympäri kroppaa ja epäilemättä tulen käyttämään sitä muuallekin kuin huuliin, siinähän menisi ikä ja terveys jos tuollaisen purkin (17 ml) yrittäisi käyttää pelkästään huulivoiteena.


Nämä Figs & Rougen purkit..voihan rakkaus!


Ja en nyt vaan voinut vastustaa kiusausta ja olla tilaamatta tätä Burt's Beesin lahjasettiä jossa on Lemon Butter kynsinauhavoide ja mangoinen huulivoide. Tuo kynsinauhavoide on minikokoinen (8,5 g), normaalikokokoinen on tuplaten tuon verran eli 17 g. Vaan mulle kyllä riittää tuollainen pienempikin, ihan tarpeeksi tavaraa tuokin purkki vetää sisäänsä (ja on muuten ihanan tuoksuista!) =)


Sitten vielä Dr Bronner's Citrus Orange suihkugeeli. Jokunen aika sitten LivBoxissa oli tämän saippuaversio, mutta tuolloin petyin tuoksuun ja mietinkin josko paperikääreessä olevan saippuan tuoksu olisi haihtunut. No, Feeluniquella ei ole myynnissä tämän merkin palasaippuoita, mutta tilasin sitten testiin suihkarin. Ja oi kyllä, tämä ei ole tuoksuton vaan vaikuttaa aikas kivalta =)

Sellaisia tilauksia siis. Multa on pyydetty juttua ulkomaisista nettikaupoista ja nytpä samalla kertoilen omia kokemuksiani Feeluniquesta. Kuten aiemmin sanoin, tässä kaupassa on se huono puoli ettei tämä sijaitse EU:ssa, mutta ei kuulkaas mitään hätää, Feelunique ei peri postikuluja joten voit surutta tilata niin monta minipakettia kuin sielu sietää =) Jotkut ehkä voivat kokea rasittavana sen etteivät tuotteet tule samassa paketissa, mutta itse en koe sitä ongelmaksi.

Kaupan valikoima on hyvä, tosin itseäni harmittaa se etteivät he jostain syystä toimita L'Occitanen tuotteita Suomeen =( En tiedä onko joillain muillakin merkeillä näin, mutta onneksi näitä viime aikoina tilaamiani toimitetaan meillekin. Tilaaminen ja maksaminen (itse maksan aina PayPalin kautta) on helppoa, niiden suhteen ei ole ollut mitään ongelmia ja toimituskin pelaa, mitä nyt paketteja saa odotella jonkin aikaa (tämän postauksen paketeissa meni vajaat 2 viikkoa, sitä en muista kauanko meni ensimmäisen paketin kanssa, mutta ei sekään hirmu nopsaan tullut).

Heillä on myös VIP-systeemi eli voit valita yhden tuotemerkin jonka hinnasta saat aina 10% alennuksen. Infolappunen tulee ensimmäisen tilauksen mukana (ja näemmä muidenkin tilausten mukana, samassa lapussa kun on lähetysluettelokin). Minä en ole vielä liittynyt vippiläiseksi, mutta pahoin pelkään että valitsemani merkki on Crabtree & Evelyn ;)

Kaiken kaikkiaan voin suositella kauppaa, tosin pieni varoituksen sana on paikallaan: putiikkiin voi jäädä koukkuun... ;)

Ps. Toinen varoituksen sana: jos selaimenne ehdottaa Feeluniquen sivujen kääntämistä, älkää koskaan sortuko siihen. Minä jostain syystä sorruin ja sitten en millään saanut sitä kääntäjää enää pois päältä. Jossain vaiheessa se onnekseni itsekseen lopetti kääntämisen, tosin aina se Google-kääntäjä tuolla yläreunassa möllöttää ja odottaa lankeamistani... No, sain minä kyllä kääntäjästä hyviä naurujakin, ihmettelin esim. osastoa jonka nimi oli 'pistorasia' (outlet) ja myöskin osasto nimeltään 'elin' (body) kuulosti suhtkoht hulvattomalta =D

10 kommenttia:

  1. Crabtree & Evelynin käsirasvat on silkkaa rakkautta! ♥

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiva lukea nettikauppakokemuksia :)
    Itse en varmaan jaksa perehtyä Feeluniqueen juuri noiden tullimaksujen takia.. haluun tilata miettimättä mitään tilauksen loppusummia tai tullimaksuja.. ;D
    "Melkein" oot saanut mut himoitseen noita käsirasvoja.. :)

    VastaaPoista
  4. Jonna H.: Niinpä ♥

    Meliina: Kunpa itelläki olis noin etten jaksaisi miettiä tilauksen loppusummia =D Ja hyvä että oon vaan melkein saanu sut himoitsemaan ko. käsivoiteita, koeta pysyä jatkossakin lujana sillä muuten ei ole paluuta ;)

    VastaaPoista
  5. Hehe, tarkoitin siis tuota tarkkaa 22:n rajaa tuolla "tilauksen loppusummilla"... :D
    nyt kuulosti siltä että heittelisin satasia pitkin ja poikin sinne tänne... :D
    (oli pakko täsmentää..)

    VastaaPoista
  6. Kyllä mä ymmärsin mitä meinasit =) Oih, kunpa voisikin syydellä satasia nettikauppaan jos toiseenkin ;D

    VastaaPoista
  7. Oi hitsi, nuo käsirasvat kyllä näyttää ihanan houkuttelevilta... Ja noin söpön pikkuisiakin ovat vielä!!!
    En sorru, en sorru, en sorru....

    VastaaPoista
  8. Älä tosiaankaan sorru... ;) Eiku sorru vaan, pitäähän sitä itseään hemmotellakin-niinku me kosmehullut ei sitä muuten tehtäiskää ;D

    VastaaPoista
  9. Koska sait mut tekee 2 tilausta (!) tonne niin tässäpä sulle mietittävää: http://www.parfyymi.fi/Catalog.aspx?D=1&Group0=1965&Category=1
    Kosto on suloinen ;)

    VastaaPoista
  10. Aika pahan pistit, mä en muistanutkaan että tuolta saa VS:n tuotteita ja vieläpä noin halvalla ;D Ps. Mä tein Feeluniqueen 3 tilausta..ne peevelin alet nääs ;)

    VastaaPoista