perjantai 13. joulukuuta 2013

Minejä

Parit LivBoxien sisältämät minituotteet on tullut käytettyä ja näistä kyllä täytyy todeta jotta onneksi olivat minejä, ne eivät siis saaneet minua hihkumaan innosta.


Bonacuren Fibre Force -tehohoidon olisi luullut olevan hiuksilleni nannaa, mutta jostain syystä se ei siloittanut hiuksiani niin paljon kuin olisi luullut siloittavan. Ehkä en antanut vaikuttaa tarpeeksi kauan tai ehkä annostelin tätä liian vähän, nimittäin käytin tätä 2 kertaa mökillä saunassa ja vielä kerran kotona suihkussa eli ehkäpä pitkät hiukset olisivat vaatineen mönjää enemmän. Myöskin hiusteni latvat saattavat olla melkoisen kuivat, onneksi tähän tulee tänään muutos kun marssin kampaajalle...

LivBoxin sivuilla tuotteesta tarinointiin näin: Intensiivinen tehohoito antaa hiuksillesi voimaa ja joustavuutta. Sen sisältämä mikrokeratiini vahvistaa hiuksen pinnan. Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.


Vichy Idéalia kuivalle iholle tarkoitettu päivävoide oli ihan jees, mutta ei kuitenkaan mitenkään erikoinen. Halvemmalla saa yhtä hyvin pelittäviä voiteita. Oma ihoni ei ole täysin kuiva, mutta kyllä tämä siltikin sopi naamalleni ja en huomannut niitä helmiäishiukkasiakaan, olivat siis onneksi hyvin hienojakoista kamaa.

Ja taas LivBoxin sivuilta kopsattu info tuotteesta: Tekee ihostasi sielämmän, tasoittaa ihonsävyä ja vähentää ryppyjä. Voiteen sisältämät ultra-pienet, roosansävyiset mineraalipigmentit ja helmiäishiukkaset antavat iholle välittömästi kauniin hehkun. Hypoallergeeninen ja parabeeniton. Myös herkkäihoisille.

Vau, olenhan minä käyttänyt peräti yhden näytteenkin, oikeasti mulla on paljon näytteitä jotka pitäisi käyttää jahka vain muistaisi...


Käytin siis heti pois kuleksimasta tämän Terveysteekin paketista tupsahtaneen Laveran karpalo & argan vartalovoidenäytteen. Voide on tarkoitettu kuivalle ja aikuiselle iholle (ehemm, tarkoittaako se ikääntyvää ihoa..?) ja koostumukseltaan se olikin täyteläistä. Jotenkin odotin tämän tuoksuvan karpalolle, mutta ei se kyllä omaan nenääni sille tuoksunut ja muutenkin tuoksu oli mieto. Tätä voisi siis huoletta käyttää hajuvesien ym. hajusteiden kanssa. Näytteestä riitti juuri ja juuri yhteen käyttökertaan joten sen enempää syväanalyysia en voi tehdä. Ihan kivalta vaikutti, tosin se tuoksu jäi vähän kaihertamaan mieltä vaikka tuoksuvien vartalovoiteiden rinnalla käytän myös niitä vähemmän tuoksuvia versioita.

2 kommenttia:

  1. Mulla riitti tuo BonaCure 4 käyttökertaan ja hiukset ovat ohuet ja polkkapituiset. Ehkä sitten liian vähän käytit omiin hiuksiisi? :). Mä rakastuin tuohon kyllä täysin, joten mun hiuksille toimi ilmeisesti paremmin kuin hyvin :D
    Nyt onkin hommattuna täysikokoinen versio... :D

    VastaaPoista
  2. Muistelinkin että sä tykkäsit tästä =) Joo, varmasti annostus oli mulla päin mäntyä, kyllä yleensä tehohoidot tekee jotain mun hiuksille =)

    VastaaPoista