torstai 19. joulukuuta 2013

Naamioita

Kappas, oon tainnut vuosi sitten kesällä tarinoida viimeksi kasvonaamioista eli todellakin olen laiska naamioitsija. No, nyt pääsen turisemaan peräti kahdesta eri naamiosta joista toinen on käytetty kokonaan ja toinenkin alkaa vedellä viimeisiään. Aloitetaan siitä loppuneesta ja hah, tämä kuvakin on näemmä otettu jo kesällä 2012...


Yveksen 3 minuutin naamiot ovat entuudestaan tuttuja joten ei mun aikanaan varmaankaan tarvinnut kauaakaan miettiä kun nakkasin virtuaaliseen ostoskoriin tämän granaattiomenaisen naamion. Nyt katselin Yveksen sivuja ja en löytänyt tätä sieltä. Liekö sitten poistunut valikoimista kokonaan.

Mitään mullistavaa ei tämä naamio tehnyt (liekö osasyy lyhyehkö vaikutusaika, tosin itse tykkään naamioista joita ei tarvitse lilluttaa naamassa kauan...), mutta kyllä iho tuntui kivalta tämän jäljiltä. Ihon ulkonäköön tämä ei kyllä vaikuttanut mitenkään, sama pälli sieltä peilistä aina kurkisteli ;) Tuoksu oli vähän liian pliisu mun makuun, liekö sitten aromit haihtuneet ajan saatossa vaikka korkki onkin ollut kiinni. Kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan ok naamio.

Ja sitten Avonilta tilattu ruusuinen kasvonaamio.


Minun silmiini tämä näyttää erehdyttävästi mansikkahillolta, mitä lie ruusuhippusia tämä sitten sisältääkään...

 

Yksi juttu mua nyt (tai paremminkin taas) raivostuttaa ja se on nuo Avonin sivut. Miksi tuotevalikoima -osiossa ei voi olla esiteltyinä kaikkia heidän tuotteitaan... Okei, ehkä tämä ei ole enää myynnissä, mutta kyseisessä osiossa on niin vähän esiteltyinä tuotteita ettei siinä ole mitään järkeä. Nopsasti googlettamallakaan ja hätäisesti itselläni olevia Avonin kuvastoja selailemallakaan en löytänyt oikein infoa tästä. Muistelen jostain lukeneeni että tätä voisi käyttää kasvojen puhdistamiseenkin, mutta satavarma en ole tästä muistikuvasta. Purkin pohjassa olevassa infolappusessa sentään lukee jotain sen tyylistä jotta tämän pitäisi kirkastaa ihoa antaen sille uutta hehkua. Hiukan kyllä hymyilyttää tuokin lupaus, niinhän ne aina lupaa vaikka ja mitä... ;)

No, naamiona tämä on ollut ihan ok, lopputulos on ollut samaa luokkaa kuin tuolla Yveksen kasvonaamiolla. Tämän pitäisi antaa vaikuttaa n. 10-15 min., mutta enhän minä jaksa sellaista aikaa odotella, olen antanut tämän vaikuttaa saman verran kuin Yveksenkin naamion eli sen ajan  kun pesen muuta kroppaa. Tuoksu naamiossa on ruusuinen ja itse en ole mikään ruusutuoksujen ylin ystävä, mutta tässä tuoksu ei ole haitannut mua ollenkaan.

Kumpainenkin ovat siis olleet ihan kivoja naamioita, mutta ei näitä kuitenkaan ikävä tule. Ei siis muuta kuin kohti uusia naamioseikkailuita =)

4 kommenttia:

 1. Mäkään en ole vuosien saatossa löytänyt noiden Yvesin 3 min naamioiden pointtia, en huomaa mitään eroa iholla, kun niitä käyttää. o_0

  VastaaPoista
 2. Se on jännä miten niihin tulee aina sorruttua vaikka tietää ettei ne ihmeitä tee =) No, eihän noin halvoilta naamioilta voikaan odottaa ihmeitä, kai se on vaan niin että näitä söpöjä turhakkeita on vaan niin kiva käyttää =D

  VastaaPoista
 3. Nuo Avonin sivut ovat kyllä sen tuotetieto-osion suhteen aika kököt :(. En tiedä, mikseivät saa sitä päivitettyä... Meneillään olevan jakson kuvasto-sivu kyllä pelittää ja siitä kyllä näkee siinä jaksossa myynnissä olevat tuotteet.
  Katsoin huvikseni nuo omat paperiversiot 1. ja 2.jaksoista ja tuo ruusu-naamio on myynnissä 2.jaksossa hintaan 3,65e.
  Siinä oli infona seuraavaa:
  "-Ruusu-uutteella
  -Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa
  -Puhdistaa ilman vettä".

  Itsekään en ole nuista Yvesin naamioista juuri mainittavaa hyötyä saanut, mutta ihan kivan tuoksuisia ne ainakin on :). Aina välillä niitä voi kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Avonilla on kyllä petrattavaa niitten sivujen suhteen, esmes Oriflamellahan ne sivut ovat huippuluokkaa.

  Ahaa, tuo naamio puhdistaisi ilman vettä..jotenkin vaan itestä tuntuis oudolta jos tuota ei huuhtelisi kasvoilta =) Ja joo, Yveksen naamioissa on kyllä tuoksut ja ulkonäkö kohdillaan, sen takia niihin tuleekin sorruttua...

  VastaaPoista